Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Scratch

jsou to sraci....... a do hajzlu s tema duchodcema, jak z lavicky, tak lepe ze hriste, hlavne ze je ujfalusi ucesanej....

:D:D:D

To chce klid;) Musíme holt teď považovat za úspěch i to, že se někam probojujeme...:potlesk

Chtělo by to změnu v nároďáku:myslim a to pořádnou!!!!!

Odesláno

Já teda nevím, mě to taky se.e, že to prohráli a ještě k tomu takovým způsobem. Ale na druhou stranu si myslím, že můžeme být rádi, že uhráli alespoň něco. Vždyť na to, jaká jsme malá země tak máme jakés takés úspěchy v mnoha sportovních odvětvích.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

jeee, ti nasi zabari konecne vypadli?! no to je dost! uz jsem rostl z tech vlajecek na autech, fakt imbecilita. Kdyz je statni svatek, tak vlajku pomalu nevidim, ale kdyz kreteni co neumi poradne kopnout do balonu hrajou na euru tak je vlajecek jak nasranych... podle me to trochu postrada logiku. Nereknu kdyby aspon postoupili do finale... :myslim

[upravil dne 16/6/08 f3Rd@]

Tak pod tohle se podepisuju:potlesk este bych jim vsem za ty praporky nasolil pokuty:grr

[upravil dne 16/6/08 buml]

Odesláno

jeee, ti nasi zabari konecne vypadli?! no to je dost! uz jsem rostl z tech vlajecek na autech, fakt imbecilita. Kdyz je statni svatek, tak vlajku pomalu nevidim, ale kdyz kreteni co neumi poradne kopnout do balonu hrajou na euru tak je vlajecek jak nasranych... podle me to trochu postrada logiku. Nereknu kdyby aspon postoupili do finale... :myslim

Já si myslim, že bysme se neměli za svojí vlajku vůbec stydět. Někdy se mi až zdá, že češi svojí vlajku berou jako cosi ilegálního. Ale máš pravdu, že vyndat jí jenom, když se hraje fotbal nebo hokej je docela trapný.

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Já si myslim, že bysme se neměli za svojí vlajku vůbec stydět. Někdy se mi až zdá, že češi svojí vlajku berou jako cosi ilegálního. Ale máš pravdu, že vyndat jí jenom, když se hraje fotbal nebo hokej je docela trapný.

ja se za vlajku nestydim, ale jezdit s vlajkou po Brne, nebo kdekoli jinde po CR jen z duvodu mistorvstvi evropy ve fotbale je uhozeny. Rikam, kdyz je statni svatek, volba prezidenta nebo neco vyznamnyho pro narod, ale ne sportovni utkani. Pokud jsou fanousci na stadionu, tak at vlajku roztahnou at je poradne videt, ze tam mame nase zastoupeni, to je dobry. Ale tak je jasny, ze v CR asi zrovna kazdej druhej Turkum nefandi. :myslim

No a vrcholem je, kdyz se hraje hymna a ty nase kopyta tam stoji se zavrenou tlamou, to bych je asi zrovna lisknul...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: BoneDaddy

Dochází na Dundeeho slova.:D [/quot

Takhle zahodit zápas, to uměj jenom Češi:bojim:bojim:bojim

Takhle zahodit zápas umí taky Nizozemci,jak jsme viděli na minulém ME 04 při zápase s Čechy.Ale jinak to byla dobrá komedie.Sledovali jsme to v práci a po konci zápasu jsme museli jednoho kolegu téměř křísit:Asi náběh na infarkt :D:D L

Odesláno

nevim cemu se na tech vlajeckach na autech divite, polovina naroda je bohuzel banda omezencu (nebrat za slovo prosim, hovorim o hlavni cilove skupine ctenaru tohoto platku) slepe vericich tomu co se v blesku pise nebo co je blesku soucasti ... taky jsem se z toho chytal za hlavu, ale je jasny ze prodej a tim padem i naklad timhle proste behem konani mistrovstvi logicky zvysite, kdyby se narod zajimal stejne jako o fotbal i o statni svatky, tak jsou vlajecky soucasti vydani i v den statnich svatku ... mno jo, opak je bohuzel pravdou

a co se naseho vecerjsiho \"vykonu\" tyce, tak jako berou defacto z nasich dani milionove bonusy kdyz uz neco uhrajou, tak tu vcerejsi laxnost, tupost a totalni ochrnuti v druhem polocase, za to bych jim vsem z fleku naparili milionovou pokutu !!!! to neni louka za vesnici, ale repre a tam si neco takohevo proste nemuzou dovolit !!!!!

[upravil dne 16.6.2008 bure_406]

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

nevim cemu se na tech vlajeckach na autech divite, polovina naroda je bohuzel banda omezencu (nebrat za slovo prosim, hovorim o hlavni cilove skupine ctenaru tohoto platku) slepe vericich tomu co se v blesku pise nebo co je blesku soucasti ... taky jsem se z toho chytal za hlavu, ale je jasny ze prodej a tim padem i naklad timhle proste behem konani mistrovstvi logicky zvysite, kdyby se narod zajimal stejne jako o fotbal i o statni svatky, tak jsou vlajecky soucasti vydani i v den statnich svatku ... mno jo, opak je bohuzel pravdou

a co se naseho vecerjsiho \"vykonu\" tyce, tak jako berou defacto z nasich dani milionove bonusy kdyz uz neco uhrajou, tak tu vcerejsi laxnost, tupost a totalni ochrnuti v druhem polocase, za to bych jim vsem z fleku naparili milionovou pokutu !!!! to neni louka za vesnici, ale repre a tam si neco takohevo proste nemuzou dovolit !!!!!

Souhlas!:super

Já bych se zato styděl a to hrajeme jen OP, trénujeme jednou v týdnu, žádný prachy nedostáváme a navíc platíme příspěvky ...

Souhlasím s tím, že z tý miliardy, co ročně dohromady vydělaj by měli pár desítek míčů šoupnout na zdravotnictví, když už přiváděj fanoušky k infarktům :D

Odesláno

nebo aspon zaplatit ty prelety letadly, ja do toho nechci sit, ale ostatni tymy se ubytovali pobliz svych zapasu, jenom my letame z rakouska do zenevy, kdo tohle zaplati? At jim to strhnou z odmen, ktere si opravdu, ale opravdu nezaslouzi :-(

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Nebyl jsem 7 dnů venku. :nevim

Takže jde obecně o národní vlajky?

ano, narodni vlajka velikosti A4 vcetne stozarku, cele upevnitelne za okenko automobilu ...

Odesláno

Aha, to jsem netušil, fakt jsem nebyl týden na silnici.

Inu, pokud je tam mají kvůli fotbalu, tak jim to patří, ale pokud je tam mají kvůli osobnímu postoji, tak na to nevidím nic špatného. V mnoha zemích je naprosto běžné vyjadřovat příslušnost k národu vlajkou. To akorát my se snažíme být nenápadní a nevyčnívat. A držet hubu a krok.

Ale nedělám si iluze, na 99% je tam měli proto, že byly někde \"V akci\". :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...