vojti26 Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Ahoj všem. Moc se mi tu zalíbila diskuze o možnosti zprovoznit PP (palubní počítač) ale akorát jsem se vrátil z mé 406tky a zjistil,že mám špatný typ displeje který umí jen teplotu a proto se ptám, nevíte někdo na kolik tak vyjde ten lepšejší displej a nebo ještě lépe, neprodáváte ho někdo? Citovat
OK406 Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Vítej v P-C. Tak zkus vrakoviště. A cena? Tak to záleží, jak se s nimi dohodneš, ale 500,- a více. Citovat
vojti26 Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 no tak 500,- krasna cena,cekal jsem to zavratnejsi......vrakoviste zkusim,ale jsem do rana v praci a zajimala by me kalkulace,tak jsem to tu zkusil.... Citovat
ladoun Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 hele když seženeš ten správnej displej, neprodáš mi ten s tím teploměrem? Citovat
čakom Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Pokud máš starý model 406 tak to ti přeji hodně štěstí. já už ho sháním půl roku:nevim Citovat
vojti26 Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 nn,mam novej model...2000 rok...je po faceliftu,i vnitrek mam novej,ale prijde mi ze mam jeste motor ze staryho modelu pac to ma 81kW a to ziju v dojmu ze v novym je uz 85kW ne? ale nic to nemeni na faktu ze mam jen teplotni malinkej displej no:( Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 nn,mam novej model...2000 rok...je po faceliftu,i vnitrek mam novej,ale prijde mi ze mam jeste motor ze staryho modelu pac to ma 81kW a to ziju v dojmu ze v novym je uz 85kW ne? ale nic to nemeni na faktu ze mam jen teplotni malinkej displej no:( hoď si to do podpisu. je to stále čitateľné a ľahko identifikovateľné. Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 budiz tomu tak? super vec, že? Citovat
zzipCZ Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 já si tady přihřeju polívčiku mám displej kterej ukazuje datum a čas teplotu ne a ještě píše který dveře jsou otevřený umí ještě něco nebo už bych po něm chtěl moc:D Citovat
ladoun Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 tak kdyby jsi ho sehnal tak mi dej vedet na muj e.mail ladoun@seznam.cz dik Citovat
vojti26 Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Dobra tedy...urco se ozvu kdyz to klapne to zzipCZ: tak muj taky samozrejme ukazuje jeste dvere,radio atd....a teplotu standartne taky ne pac patrne nema na druhy strane cidlo teplotni ale kdyz se podivam co vse to lcd umi tak je tam az v pravem hornim rohu (neumim znacku tak pisu slovy) stupne celsia a pod tim farnhaita ....koukam ze to je asi nedostatkovy zbozi ne tohle? [upravil dne 15.6.2008 vojti26] Citovat
zzipCZ Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 Dobra tedy...urco se ozvu kdyz to klapne to zzipCZ: tak muj taky samozrejme ukazuje jeste dvere,radio atd....a teplotu standartne taky ne pac patrne nema na druhy strane cidlo teplotni ale kdyz se podivam co vse to lcd umi tak je tam az v pravem hornim rohu (neumim znacku tak pisu slovy) stupne celsia a pod tim farnhaita ....koukam ze to je asi nedostatkovy zbozi ne tohle? [upravil dne 15.6.2008 vojti26] no to je pěkný a kde zjistím co muj displej umí?:o Citovat
dire Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 zzip : asi mas stejny model displeje jako mam ja je to typ A ten umi toto : teplomer (musi se z aktivovat v BSI)(musi se prepinat tlacitkem ) ,cas ,radio (to same jako teplomer) , kontrola otevrenych dveri a to je asi tak vsechno co by mel umet jestli se nepletu ) Citovat
Ferry Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 nn,mam novej model...2000 rok...je po faceliftu,i vnitrek mam novej,ale prijde mi ze mam jeste motor ze staryho modelu pac to ma 81kW a to ziju v dojmu ze v novym je uz 85kW ne? ale nic to nemeni na faktu ze mam jen teplotni malinkej displej no:( kterej motor mas poznas snadno, pokud mas VIN zacinajici VF38BLFY - tak LFY je starsi typ 1.8 16V a pokud mas VF38B6FZ, tak 6FZ je novej motor 1.8 16V Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 nn,mam novej model...2000 rok...je po faceliftu,i vnitrek mam novej,ale prijde mi ze mam jeste motor ze staryho modelu pac to ma 81kW a to ziju v dojmu ze v novym je uz 85kW ne? ale nic to nemeni na faktu ze mam jen teplotni malinkej displej no:( Pokud mas novy model, tak by to ten displej umet mel! Nebo spis musi to umet. Ja mam auto vyrobeny v breznu 2000 a displej to umi. Citovat
paul jane Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Ja kdyz jem se o dislpej zajimal tak na vrakovisti v plane u marianckych lazni mel nejake. Citovat
vojti26 Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 To je ale desiva streka:(... to f3Rd@ - ja jsem si taky myslel ze by to mel byt ten co to umi tim ze mam novej model,ale kdyz se na ten displej podivam z uhlu ze jsou videt vsechny segmenty tak jediny navic vidim je celsia a farnhaita a zednaje jinej symbol ... to paul jane : nevis jestli se da vymenit jeden za druhej bez problemu?myslim jestli sedi konektory a nejni pak nejakej problem v budoucnu...proste jestli se do toho daji prenest veskery informace? a kdyz jsi se ptal na ty displeje,nevis kolik za ne chtel? Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 vojti26 vem to tak já koupil displej na starý model a ukazoval v mílích a galonech,ale podařilo se mi sehnat další,který je v km a litrech.Taky taková perlička. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.