lumpma Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Vetsinou mi hraje radio a tak jsem si toho nikdy nevsiml az nedavno jsem na parkovisti tocil s volantem a slysel jsem jak to tam jako by o neco dre. mozna je to nejaky plast tvrda guma ci neco podobneho. Tak jsem se chtel zeptat zda vam to take dela. Dela mi to skoro az u koncovych poloh. Zkousel jsem to hledat ale bez sance. Napadlo me ze mozna volant je moc vysoko ale kdepak stale to slysim. Citovat
Kekros Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 mně to taky dře v plnym rejdu, sice jsem nekoukal ,ale připadá mi, že to dělají kola o podběh. Když tam dam zimní 14\", tak to nedělá, ale s letníma 15\" je to hned . Myslim, že mi to dělá jen v rejdu do leva , ale ted si nejsem jistej .Kdyby si zjistil co ti to dělá tak dej vědět:) Citovat
lumpma Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 no u me to ale nejsou kola je to neco co je na tyci k volantu nebo volant sam. Je jedno jestli se kola toci nebo ne. dela mi to kdyz tocim s volantem na obe strany. Dela to jeste nekomu???? ted o vikendu nebudu mit cas ale pokud to pujde tak se na to brzo podivam. a potom budu az prijdu na to jaka je to blbost a jak jsem nad tim a budu se ;) Citovat
oko1980 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Mne to robilo tiez, a bola to prechodla od motora do karoserie cez ktoru ide tyc riadenia. Tak som ju poriadne nastriekal z interieru a takisto od motora a uz mi to nerobi. Citovat
habada Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 já jsem klucí vyměnil obě poloosy a stejně při plným rejdu mi to u těch kol klepe :myslimjinak ne .Co myslíte ,že tam ještě klepe?rameno či co? Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Mne to robi tiez, nemoze to byt nieco v posilovaci? Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 me taky, az na konci - bylo to u strejdy v servvise na haveru a vse ok, nikde nic neklepe, vsechno pevne a stejne to dela :-( Citovat
OK406 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Při plném rejdu ať vlevo či v pravo, je slyšet servo. Ale pouze při plném rejdu! Jinak se to již probíralo na fóru ale nevím kde:( Při normální zatáčení to nedělá. Proto není dobré nechávat při parkování kola v plném rejdu. Jinak i mě se ozývají zvuky při otáčení volante jako by se třel plast či guma. Tak to řádně vytříkám a vše bude v pořádku, jak už tu bylo napsáno. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 ok, uz delm ze to neslysim :-) Citovat
a.l.k.a Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 tak jsem si toho ted take vsimnul, ale dela mi to jen po delsi jizde. pri parkovani a pretaceni volantu v min nebo vubec zadne ryhlosti je slyset z pod volantu takove jakoby el.bzuceni. jako kdyz prenoskou gramofonu jedete prez desku napric, ale je to tak 20x slabsi. pri normalni jizde to nejde slyset prez hluk pneu a proudici zduch. clovek si musi dat ucho az na volnat. vsimnul jsem si toho uz asi 3x a vzdycky kdyz jsem dojizdel z delsi cesty. pri mestskem provozu to nedela. Citovat
chup Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Mne tam vrzga guma asi to tesnení z motora do kabíny. Jak ked sa umýva sklo. Citovat
a.l.k.a Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 mam podezreni jestli mi to nemuze delat ten krouzek z airbagu? Citovat
koblih69 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Je to ta guma dole, ale pozor ne to čím mažete - třeba sikikonovej olej to jenom zhorší doporučuju tu manžetu stlačit a namazat vazelínou a totoéž udělat od motoru. PS: Naše firemní 607 to dělá taky :-D [upravil dne 17/6/10 koblih69] Citovat
a.l.k.a Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 diky za tip, mrknu na to;) ps: chvili jsem mel pocit ze to nedela kdyz chcipnu motor, resp vytahnu zapalovani. pak jsem ale zjistil ze to dela i tak, snad to teda bude ta guma. dela mi to kazdopadne az tak po pul hod jizdy. Citovat
a.l.k.a Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 tak dnes mi to neudelalo za 60km az kdyz jsem pred barakem parkoval a pretocil plnej rejd tak to zacalo pri otaceni bzucet. po vypnuti motoru se to opravdu hodne ztisi tak nevim.. zvuk vychazi jakoby ze stredu volantu, kdyz k nemu dam ucho tak to v nem rezonuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.