Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vetsinou mi hraje radio a tak jsem si toho nikdy nevsiml az nedavno jsem na parkovisti tocil s volantem a slysel jsem jak to tam jako by o neco dre. mozna je to nejaky plast tvrda guma ci neco podobneho. Tak jsem se chtel zeptat zda vam to take dela. Dela mi to skoro az u koncovych poloh. Zkousel jsem to hledat ale bez sance. Napadlo me ze mozna volant je moc vysoko ale kdepak stale to slysim.

Odesláno

mně to taky dře v plnym rejdu, sice jsem nekoukal ,ale připadá mi, že to dělají kola o podběh. Když tam dam zimní 14\", tak to nedělá, ale s letníma 15\" je to hned :). Myslim, že mi to dělá jen v rejdu do leva :myslim, ale ted si nejsem jistej .Kdyby si zjistil co ti to dělá tak dej vědět:)

Odesláno

no u me to ale nejsou kola je to neco co je na tyci k volantu nebo volant sam. Je jedno jestli se kola toci nebo ne. dela mi to kdyz tocim s volantem na obe strany. Dela to jeste nekomu???? ted o vikendu nebudu mit cas ale pokud to pujde tak se na to brzo podivam. a potom budu :o az prijdu na to jaka je to blbost ;) a jak jsem nad tim :myslim a budu se :mad:

:D;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

me taky, az na konci - bylo to u strejdy v servvise na haveru a vse ok, nikde nic neklepe, vsechno pevne a stejne to dela :-(

Odesláno

Při plném rejdu ať vlevo či v pravo, je slyšet servo. Ale pouze při plném rejdu! Jinak se to již probíralo na fóru ale nevím kde:( Při normální zatáčení to nedělá. Proto není dobré nechávat při parkování kola v plném rejdu. Jinak i mě se ozývají zvuky při otáčení volante jako by se třel plast či guma. Tak to řádně vytříkám a vše bude v pořádku, jak už tu bylo napsáno.;)

• O 1 rok později...
Odesláno

tak jsem si toho ted take vsimnul, ale dela mi to jen po delsi jizde. pri parkovani a pretaceni volantu v min nebo vubec zadne ryhlosti je slyset z pod volantu takove jakoby el.bzuceni. jako kdyz prenoskou gramofonu jedete prez desku napric, ale je to tak 20x slabsi. pri normalni jizde to nejde slyset prez hluk pneu a proudici zduch. clovek si musi dat ucho az na volnat. vsimnul jsem si toho uz asi 3x a vzdycky kdyz jsem dojizdel z delsi cesty. pri mestskem provozu to nedela.

Odesláno

Je to ta guma dole, ale pozor ne to čím mažete - třeba sikikonovej olej to jenom zhorší doporučuju tu manžetu stlačit a namazat vazelínou a totoéž udělat od motoru.

PS: Naše firemní 607 to dělá taky :-D

[upravil dne 17/6/10 koblih69]

Odesláno

diky za tip, mrknu na to;)

ps: chvili jsem mel pocit ze to nedela kdyz chcipnu motor, resp vytahnu zapalovani. pak jsem ale zjistil ze to dela i tak, snad to teda bude ta guma. dela mi to kazdopadne az tak po pul hod jizdy.

Odesláno

tak dnes mi to neudelalo za 60km az kdyz jsem pred barakem parkoval a pretocil plnej rejd tak to zacalo pri otaceni bzucet. po vypnuti motoru se to opravdu hodne ztisi tak nevim..

zvuk vychazi jakoby ze stredu volantu, kdyz k nemu dam ucho tak to v nem rezonuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...