Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přívod vodičů do předních sedadel P-407

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás a hledám odpověď na:

Mám 407čku executive z r. 2006 oficiálně nemá elektrické ovládání ani vyhřívání předních sedadel, ale z podlahy jsou do obou sedadel přivedeny vodiče. Ví někdo jestli se to dá využít pro vyhřívání?

Díky.

Arna

• O 1 měsíc později...
Odesláno

sak su tam kable co vedu k airbagom, co vedu k senzoru, co detekuje ci niekto sedi na sedadle, tento senzor by som zrusil najradsej , ale skus vytiahnut ten malinky odkladaci priestor co je vedla sedacky , taka zaslepka , tam sa davaju original vypinace na vyhrievanie sedaciek , a kukni ci tam je priprava na tie sedacky, mna to tiez zaujima

Odesláno

Myslím, že tam kabeláž pro vyhřívání není. Ani sedadla nemají vyhřívací vložky. Ty tam nejdou dodatečně namontovat, protože nejde separovat potah sedadla od pěnové vložky.

Odesláno

no jak su lepene sedadla, tak to veru nejde tam vopchat vyhrievacie vlozky, to je fakt, ale zase je viac druhov sedaciek , mozno do dakej to ide,

inak ta packa napr u vodica co je na pravo na sedadle, nieco na nastavovanie bedrovej ... , ako sa to nastavuje, packu dam hore alebo do roviny, ale neviem moc sa toho nedeje, trosku mozno citit , ale to sa ma akym sposobom nastavit??

Odesláno

Na tom potahu to hned poznáš, že se na té vložce nehne. Mě to vyhřívání taky hrozně chybí. Na předchozí 406 jsem ho měl a bylo to super. Taky jsem ho tam opravoval. Ale potah tam byl klasicky natažený, takže to nebyl problém. Jinak ta bederní podpěra je taková nevýrazná a je hrozně nízko. Je to asi vlastnost 407.

• O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...