Arna Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Zdravím Vás a hledám odpověď na: Mám 407čku executive z r. 2006 oficiálně nemá elektrické ovládání ani vyhřívání předních sedadel, ale z podlahy jsou do obou sedadel přivedeny vodiče. Ví někdo jestli se to dá využít pro vyhřívání? Díky. Arna Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Pravdepodobne áno. Často býva používaný jeden typ káblových zväzkov pre rôzne úrovne výbavy. Pozor však, budú tam zrejme vodiče aj pre el. nastavenie sedadiel. Citovat
4maa Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 A čo tak káble k airbagom v sedadlách? Citovat
denoo Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 sak su tam kable co vedu k airbagom, co vedu k senzoru, co detekuje ci niekto sedi na sedadle, tento senzor by som zrusil najradsej , ale skus vytiahnut ten malinky odkladaci priestor co je vedla sedacky , taka zaslepka , tam sa davaju original vypinace na vyhrievanie sedaciek , a kukni ci tam je priprava na tie sedacky, mna to tiez zaujima Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Myslím, že tam kabeláž pro vyhřívání není. Ani sedadla nemají vyhřívací vložky. Ty tam nejdou dodatečně namontovat, protože nejde separovat potah sedadla od pěnové vložky. Citovat
denoo Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 no jak su lepene sedadla, tak to veru nejde tam vopchat vyhrievacie vlozky, to je fakt, ale zase je viac druhov sedaciek , mozno do dakej to ide, inak ta packa napr u vodica co je na pravo na sedadle, nieco na nastavovanie bedrovej ... , ako sa to nastavuje, packu dam hore alebo do roviny, ale neviem moc sa toho nedeje, trosku mozno citit , ale to sa ma akym sposobom nastavit?? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Na tom potahu to hned poznáš, že se na té vložce nehne. Mě to vyhřívání taky hrozně chybí. Na předchozí 406 jsem ho měl a bylo to super. Taky jsem ho tam opravoval. Ale potah tam byl klasicky natažený, takže to nebyl problém. Jinak ta bederní podpěra je taková nevýrazná a je hrozně nízko. Je to asi vlastnost 407. Citovat
Jamesz Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Opěrky jsem řešil tady, taky mi přijde, že to moc nechodí... Citovat
Matuska Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Ty bederní opěrky jsou cítit, když dáš mezi záda a opěradlo ruku. Ale takhle daleko nedojedeš:D:D [upravil dne 7.8.2008 Matuska] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.