aaischa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Ahoj, pred barakem nam stoji VW pasat, v dosti podezrelim stavu, celkem mi neni jasny co se mu stalo, jestli do nej nekdo tuknul zezadu pri parkovani a protoze mel kola vytoceni dorejdu tak si to jedno urval ale to se moc nezda pac neni nijak nikde vzatej, u obrubniku je tak jeko by to nestih vytocit a vzal to do nej, tak jestli timhle..? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 spíš zatáčel a opustilo ho ramenó a nasledně i poloosa Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Tiež to vidím na utrhnutý čap ramena. Citovat
aaischa Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr spíš zatáčel a opustilo ho ramenó a nasledně i poloosa tak to nepotěší mě ani nenapadlo Citovat
Jessie Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 kolečko se polámalo kdo pak mu to opraví nemelo to dva volanty - ze by se s manzelkou nedoholi kudy pojedou a kazdej chtel na druhou stranu Citovat
aaischa Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Jessie kolečko se polámalo kdo pak mu to opraví nemelo to dva volanty - ze by se s manzelkou nedoholi kudy pojedou a kazdej chtel na druhou stranu to nemelo no ale škoda autí, vypadalo celkem použitelně i tak měl \"štěstí\" že se mu to neurvalo o zatáčku dřív, dvoupruhová přižovatka, dva dolu dva nahoru, celkem se tam jezdí rychle, často bouračky, tak tam by to dopadlo hůř ... . Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Podle mě prasklý čep nebo rameno - tohle se stávalo hodně u škodovek (Š 1000/100/110), nebude to drahá oprava. Citovat
jarajarda Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Jessie kolečko se polámalo kdo pak mu to opraví nemelo to dva volanty - ze by se s manzelkou nedoholi kudy pojedou a kazdej chtel na druhou stranu Jo jako to tu bylo teď nedávno, Polská předělávka Cherokee na Evropskou verzi z Britské :D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Podle mě prasklý čep nebo rameno - tohle se stávalo hodně u škodovek (Š 1000/100/110), nebude to drahá oprava. To je pravda, známejm se to stalo asi před 10 lety ráno u nás u baráku, byli u nás do rána a chtěli vyjet z řady aut, což už jim kolečka nedovolila:D:D Citovat
Mišak Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Majar Dost divné.Asi hodně zanedbaná údržba! Udržbou to byt nemusí tyden zpatky našemu učitelovy na R19 vypadl čep z ramena ato se o to stará prostě ho vytlačila rez ven:mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.