BOSSCZ Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: minimaxa no uvidíme, jak ti to půjde v sobotu v pivovaru s Tatrou 815 :D:D Něco mě uniklo? V jakým pivovaru a kde? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 to asi jo - zde info a nebo zde Citovat
bure Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: snow Takovovou bagristku by brali na každý stavbě.:D nestraš !!!, denne jezdim do prace kolem staveniste plneho bagru... a jet tam takhle rano jeste rozespalej, asi bych ted nereagoval v tomhle vlaknu, ale hledal v sekci \"prodam nahradni dily\" ... :D:D Citovat
Bohumil Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Tak takovýhle \"stroj\" udržovat, to musí být makačka. :potlesk:potlesk Citovat
Béďa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 nova profese \"bagristky\" ti teda naramne slusi.. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Netopýrko, co děláš na mém \"bojovém\" vozidle??? Nekecám, ale Žeryk TZ 4K - 14 byl mým každodenním pomocníkem při výkonu funkce topiče u VÚ 2982. Byl to úžasný stroj netušených možností. Už můj mazák mi Žeryka předal bez starteru, takže se startoval namotáním řemene na řemenici na klice a rychlým škubnutím. Mojemu mlaďasovi se povedlo řemen namotat obráceně a protože to byl dvouválec, tak mi z Žeryka vytvořil speciál, který měl 4 kvalty vzad a pouze jeden vpřed - blbý bylo, že to udělal uprostřed buzeráku a já pak vypadal jako že se s tím neumím rozjet. Ale jinak sloužil do roztrhání těla, fakt rád na něj vzpomínám. Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 Medvěde, co jsem nafasovala, s tím jsem jela... Citovat
jarajarda Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...ono by se toho pak asi moc nepostavilo [upravil dne 6/6/08 Netopýrka] No moc Ti to sluší Slečna drsňák:D P.S. s tou větou nesouhlasim:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 vypadá to jako odvoz dětí do školky či na výlet Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 ...no tak na tomhle bych tedy svoje děti nikdy do školy neposlala ...ale byly výborný, čím horší jízda s přejezdy palet, tím víc ječely a byly nadšený Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 takový podobný stroj ,ale jen jednu nápravu vepředu měl strejda, byl jsem jednou u něj na prázdninách a nejlepší prázdniny co znám,jezdili jsme s ním do lesa pro dřevo.nezapomenutelná jízda .Ale to bylo před 35 lety:) Citovat
Marcel505 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: honza406 vypadá to jako odvoz dětí do školky či na výlet Nebo výhružka rodičů - jestli budete zlobit, Netopýrka si vás odveze... Citovat
raspa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: tomyka ja bych potom zlobil furt Tak ty bys rád povozit jo ? Jinak pěknééé fotky jen co je pravda Citovat
oni Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka to je taky dost, ze si nas nekam vyvezla!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.