Netopýrka Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 ...kdo čtete pozorněji forum, neuniklo vám vlákno o novém mazlovi Oprona - Poznáváte ho? Nejdřív krátké školení \"jak na to\" OK, první záhrab lžící do země... Jooo, povedlo se, a dokonce Ota zůstal celeeej... Můj bože, chci být bagristkou! Odcházím zcela konsternována...všichni přežili! I bagřík! ...no a pak jsem skákla do auta a jela pro Vendulku a na srazík na Džbáně Citovat
Gargamell Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Parádní kára. Moc tě to v ní sluší Až budu potřebovat něco vybagrovat (díru na bazén, nebo kadibudku) tak se ozvu. Citovat
Driver Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Týýýjooo, škoda že na stavbách nepracuje víc takových sličných bagristek Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 ...ono by se toho pak asi moc nepostavilo [upravil dne 6/6/08 Netopýrka] Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Driver Týýýjooo, škoda že na stavbách nepracuje víc takových sličných bagristek No co jsem mohl včera zkouknout \"live\", tak by se stavělo samo Citovat
snow Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Takovovou bagristku by brali na každý stavbě.:D Citovat
Gargamell Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 To by se potom susedia robotnici předháněli v pracovních výkonech. Aby oslnili slečnu na bagru. Citovat
agresssor Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Teda Léňo Máš super pracovní oblečení, Jinak až budu potřebovat něco vybagrovat tak si tě pozvu:D:D:D:D:D:D Citovat
Fx Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 To tam na těch fotkách je nějakej ten... Džulijaroubrts zamlada, ne? Citovat
BOSSCZ Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Tak něco takovýho jsem ještě neviděl, fakt famózní fotky Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 :D:D zatím o změně práce v tomto smyslu neuvažuju a hodím vám sem ještě malý přídavek, z jedné akce před cca měsícem a půl, kde jsem dostala jiný stroj a musela projet slalom mezi paletami No výkon nic moc, ale všichni opět přežili Prostě Pežoťačky nejsou žádná ořezávátka!!!!! Tak si nás važte, že nás tu na clubu máte Citovat
MatrixChose Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...ono by se toho pak asi moc nepostavilo [upravil dne 6/6/08 Netopýrka] Tak o tom bych se sakra hádal... jen nikdo netvrdí, že domy :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 :D:D druhá od konce...asi ze šesti osbůbek něžného pohlaví Holt poprvé je poprvé Citovat
agresssor Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka :D:D druhá od konce...asi ze šesti osbůbek něžného pohlaví Holt poprvé je poprvé Tak příště do bude třebas lepší Citovat
BOSSCZ Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Tak to je fakt dobrej povoz:D Koukám že uřídíš vše co má kola a volant Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 ...no, právě někdy lituju, že se aspoň v doplňkový výbavě nedodávají kola a volant i k osobám mužského pohlaví :D:D:D:D ...a co si budeme povídat, ono při těhle příležitostech je evidentní, jak při hledání tzv. \"dobrovolníků\" na podobné akce/činnosti působí \"aaaa, máme tady slečny/paní z Prahy...s aspoň 5 cm podpadky....v sukýnkách.... no ale tak nenecháte se zahanbit, že\".... [upravil dne 6/6/08 Netopýrka] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 no uvidíme, jak ti to půjde v sobotu v pivovaru s Tatrou 815 :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.