dzavel Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Koupil jsem startér starline (na p306 rv2001 1,6 benzín) asi za 1500kč . Při výměně mi servisák doporučil ať si dobře schovám záručák:D. Zatím najeto cca 3tKm a dvakrát se startér zakuckal (zvuk jako kulomet). Slova servisáka: Je to zboží pro bazaristy, kteří potřebují mít auto pojízdné za co nejmenší náklady. Další díl starline bych si asi nekoupil, ale závisí na aktuálních financích:papa. Citovat
Jenda 309 Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Já nevím proč všichni řvou že je starline kdovíjaký šunt, ještě k tomu většinou ti co to maj od JPP... Celé mě to připomíná tu ohranou písničku o oleji total quartz 9000 což je zde na foru božstvo a vše ostatní je ****... Rodiče maj v autě zapalovací kabely už 4 roky a pohoda stály tuším 600, made in USA... pravý světlo krabice starline, značka světla DEPO... Je to asi tak jako že si koupíte řetěz na pilu, krabice je narex a vevnitř v pytlíku je řetěz oregon.... Takže krom brzd na dvoulitr a výše bych se toho vůbec nebál.... Citovat
dolly1010 Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Já mám Starlajn spojku a po deseti tisících stále spojkuje dobře A teď mě asi ukamenujete ale i brzdy Citovat
kobra Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Já mám od STARLINE akumulátor. Je nad očekávání SUPER ! Citovat
Benžík Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Benžík Na 405 jsem mel starline vyfuk, po trech letech se na nem zacala objevovat rez, v miste svaru trubky a tlumice, ale porad OK. Pak jsem auto prodal, verim ze vyfuk jeste neco vydrzi nez prorezne uplne. Jeste jsem si vzpomel, ze jsem ho nekoupil v AK, ale v FM autodily. Citovat
dobrmik Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 no já dal stabil. tyčku....ale jen na jednu stranu než mě odejde na pravej straně origo...pak vyměním za lepší.. [upravil dne 15/4/10 dobrmik] Citovat
Kloub Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 taky nemám proti starline nic špatného a to používám docela často. spojka drží 20tis km a žádné jemné zacházení spojka nezažívá, hezky z vostra na ňu výfuk je takový pofiderní (takový zvláštní zvuk) ale 2 roky na autě a zatím žádná rez čepy a takové prkotiny běžné dávám a v pohodě baterka starline (banner) 95ah a není možné ju vybit hudbou s zesilovačem Citovat
Andreww Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Moje zkušenost ze Starline... Ta vlevo je Starline (najeto cca 40 tis.) a vpravo je nová Graf Citovat
Andreww Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Najdi šest rozdílů... [upravil dne 16/4/10 Andreww] Citovat
shark734 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 v autodieloch do ktorych chodim kupovat ND pre celu rodinu a vsetkych kamaratov mi znama hovorila ze starline neobjednava lebo su s tym len problemy...diely vacsinou nepasuju a potom ma starosti s reklamaciou...cca 50% sa je do obchodu vratilo Citovat
Benžík Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 To se fakt ulamalo jenom tak, samo od sebe? Nazamrzla v tom voda? Citovat
Andreww Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 To se fakt ulámalo. Stalo se to minulý týden, takže v tom voda opravdu nezamrzla. Ty lopatky jsou na Starlinu tak poloviční tlouťky, než ty na Grafu a vavíc snad něco kaleného, takže nejspíš uletěla jedna a omlela i ostatní. Jinak jsem tam neměl Starline dobrovolně a ani jsem se neptal mechanika, co tam dal. Příště už ho upozorním. Citovat
Radek 306 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 chystám se objednávat přední ramena obě...našel jsem u AK Starline za 1700,- jedno, má to cenu? Pak tam maj třeba DELPHI za 3000,- jedno, nechci samozřejmě ušetřit za každou cenu, teoreticky by tam rozdíl měl být vzhledem k ceně, ale je faktem, že tam opravdu je? Citovat
dobrmik Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 no já bych koupil jen věci bud na chvilku nebo ty u kterých o nic nejde jdyž odejdou.... Citovat
klm16 Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 vyfuk starline - od zaciatku cudny zvuk, po dialnici na navydrzanie ...... nikdy viac.... Citovat
Dopiťák Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Starline je balici firma ..Neco jako Wurth Berner atd..tyhle firmy nic nevyrabi !!! tudis bludy jako ze to sou smejdy atd sou na zasmati.. ale s urcitosti muzu rict ze to sou dily s mensi vydrzi a kvalitou..ale co byste za ty penize taky chtely originaly? neboli dily s lepsi kvalitou?..80% dilu totis paugeot taky jen baly..viz tremeny ,svetla,zapalovani,tlumice.. Takze to chce vedet co po tech dilech chcete,a na jak dlouho je je chcete.. Ja ze starlinem nemam spatny skusenosti ale zasadne se zakazniku ptam jakou variantu chteji.. Straline na 1rok 1\\3 nebo 1\\2 ceny origonalu co vydrzi 2 mozna 3 roky.. takze ono to vyjde nastejno.. Viz.. lidi u 406tek nadavaj na kosti starline ale kdyz nevymenijou dalsi dily naprav ktery zvisuji opetrebeni tech novych (treba starline,ale i origo) tak samozdrejme zabreci daleko drive.. Edit: na rozvody starline bych si netroufl..to zase ne.. [upravil dne 16/4/10 tommas11] Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Ad nákup Starline jinde než v Kelly - na tom není vůbec nic divného, distručky si běžně překupují mezi sebou, dost autodílů funguje pouze jako přeprodejce Kelly (v lepším případě ještě pár distribuček). Vůbec nic to nemění na tom, že Starline je obchodní značka Kelly, není to vůbec žádný výrobce, ale nálepka na cokoliv, co se kde nakoupí. Díly, které si klidně koupím se značnou Starline jsou takové, které se nedají bouchat někde na koleni, takže je větší šance, že jsou od renomovaných výrobců. Typicky akumulátory - výrobců je jen pár, takže stejná fabrika, co bouchá baterky pro Vartu nebo Banner je bouchá i pro Kelly. Další věc třeba alternátory, stačí se na ně podívat, jestli ten typ náhodou zrovna nedodalo Valeo. A takových věcí se najde víc. Naopak zásadně nekoupím ramena, čepy, tyčky a podobné věci - tam je riziko malé životnosti obrovské, o případných zkouškách ani nemluvě. Stejně tak ani omylem nekoupím olej - je mi celkem fuk, že jednu várku dodával Kuttenkeuler, když jinou může dodávat zase někdo jinej, kamarád takhle měnil olej cestou na dovolenou u italský pumpy, protože s čerstvě vyměněným olejem málem nepřejel Brenner, a to má kliku, že má auto s měřákem tlaku oleje, protože jinak by to asi zadřel. A to je to auto, které nijak citlivé na olej není... Zhruba 50 litrů oleje, co mu zbylo, tehdy bylo za odvoz, když se vrátil. Citovat
TomThom Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Tak nevím ,jestli se mám bát, když na jejich olej jezdil P309 a spkojeně jezdí dále (280 tis.km) a teď mi na něj jezdí 2 oktávie 1,6i. Leju do nich St.VISION 10W-40 a vždycky mě zajímala jen VW norma vzadu na obalu:myslim Existuje nějaký test jejich olejů nebo to jsou jen dohady a pocity.. Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Neexistují žádné testy, kdo by je asi tak platil a proč? Kamarádovi na to taky jezdily desítky aut zákazníků a známých, a děsně se prsil, jak je to v pohodě, a jak jsou ostatní blbí, že platí za olej víc. Jenže ona dálnice na Brenner má nějaké převýšení, to není přiblblá D1, a bylo docela vedro, milý olej se pořádně zahřál a zřídl víc než je zdrávo. A to bylo najednou překvápko, když to musel odstavit a nechat vychladnout, a pak hodně opatrně jet dál. Když někde jezdíte jenom kolem komína, můžete klidně jezdit i na mačkané banány a je to úplně jedno, ono se to pozná teprve až když o něco jde. Jeho to poučení stálo \"jen\" docela řachu za pořádný olej na pumpě, kdo někdy kupoval olej na pumpě ví, on to měl ještě trochu okořeněné tím, že do medvěda ta náplň obnáší poněkud více litříků... Citovat
Benžík Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 To bych chtel videt jak vypousti olej na pumpe. To na nej museli vsichni cumet jak na blazna. ale lepsi nez zku..it motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.