Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nějak se dívám a pozoruji,že jak se začne psát ve vláknech o náhradních dílech a narazí se na díly Starline.Tak všichni píšou nechci,nekoupím a podobně.Proto si kladu otázku zda jsou s těmito díly nějaké zkušenosti.Zda jsou doopravdy tak špatné.Zda jsou to doopravdy braky a nebo je to jen jedna pani povídala.Proto bych rád zde viděl napsané a popsané vaše konkrétní zkušenosti z díly Starlaine.Né já jsem někde čet,někdo povídal a podobně.

Doopravdy Vaše poznatky.:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pegoo

Tak nějak se dívám a pozoruji,že jak se začne psát ve vláknech o náhradních dílech a narazí se na díly Starline.Tak všichni píšou nechci,nekoupím a podobně.Proto si kladu otázku zda jsou s těmito díly nějaké zkušenosti.Zda jsou doopravdy tak špatné.Zda jsou to doopravdy braky a nebo je to jen jedna pani povídala.Proto bych rád zde viděl napsané a popsané vaše konkrétní zkušenosti z díly Starlaine.Né já jsem někde čet,někdo povídal a podobně.

zde je spise nutne polozit si otazku co je znacka starline vlastne zac ?!:myslim:cool:

subjektivni zkusenost mam jen s olejem teto \"znacky\" , tento olej je vyjetej olej z cele evropy svezenej do jedne fabriky v hamburgu kde probiha jeho recyklace a \"znovuzuslechteni\" , paxe tahle splaska vozi po cisternach a vagonech do zemi byvale vychodni evropy a treba zrovna u nas se to prodava pod obchodni znackou starline .... nicmene nazory na kvalitu tohoto oleje se ruzni, nekteri s nim maji zkusenosti dobre, jini spatne .... osobne, kdyz jsem bezprostredne po vymene oleje zjistil co mi tam mechanik nalil (tento olej se pomerne bezne vyskytuje v dilanch soukromych mechaniku bo na rozdil od puvodnich znackovych oleju je citelne levnejsi) jsem ten olej z auta radsi vylil a dal piskotovi to ceho si zada, tedy total quartz 9000 ...

jenze olej neni nahradni dil takze se v podstate omlouvam za :xvul:cool:

[upravil dne 3.6.2008 bure_406]

Odesláno

No doopravdy?? Ono je to těžký. STARLINE je obecně levná firma a podle toho vypadá kvalita. Musíš počítat, že když si koupíš například kotouče starline, tak Ti vydržej třeba jenom 30tkm a můžeš měnit, kdežto origoše 100tkm a ATE a jiné třeba 80tkm, to se taky odráží na ceně. Já osobně taky tvrdim, STARLINE nebrat, ale když chce člověk jenom \"provizorně\" něco opravit na doježdění, tak co neušetřit, ale musíš počítat, že to vydrží o dost míň. Já třeba na BXku kupoval 2 spojkový lanka od starlinu a každý vydželo cca 8tkm a pak prdlo (byla tuhá spojka) a origoš vydržel 20tkm a pak jsem s tim auto ještě prodal a podle mě s tim jezdilo ještě dlouho. Prostě za tu cenu, za kterou se obecně starline prodává se nedá očekávat nějaká super kvalita, prostě \"levný šunt\", který občas účel krátkodobě splnit může, ale třeba brzdy bych si od nich nevzal ani za boha, mám se rád a nechci měnit destičky co 5tis km... A třeba u oleje, proč dávat za 5l starlinu 500,-, když můžu mít od renomovanýho výrobce TOTAL za 700,- 5l. Prostě člověk neni natolik bohatej, aby kupoval šunty, ale kdyby mi třeba teď prdlo na feldě lanko, tak v rámci úspor koupím i starline, ale budu počítat, že se může brzo odporoučet, ale u tý feliny mi to i bude jedno, páč jí mám na cca rok, jako pracovní auto.

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

zde je spise nutne polozit si otazku co je znacka starline vlastne zac ?!:myslim:cool:

subjektivni zkusenost mam jen s olejem teto \"znacky\" , tento olej je vyjetej olej z cele evropy svezenej do jedne fabriky v hamburgu kde probiha jeho recyklace a \"znovuzuslechteni\" , paxe tahle splaska vozi po cisternach a vagonech do zemi byvale vychodni evropy a treba zrovna u nas se to prodava pod obchodni znackou starline .... nicmene nazory na kvalitu tohoto oleje se ruzni, nekteri s nim maji zkusenosti dobre, jini spatne .... osobne, kdyz jsem bezprostredne po vymene oleje zjistil co mi tam mechanik nalil (tento olej se pomerne bezne vyskytuje v dilanch soukromych mechaniku bo na rozdil od puvodnich znackovych oleju je citelne levnejsi) jsem ten olej z auta radsi vylil a dal piskotovi to ceho si zada, tedy total quartz 9000 ...

jenze olej neni nahradni dil takze se v podstate omlouvam za :xvul:cool:

No původ dílů, no to je taky dobrá otázka.

No na některých dílech se začlo psat teda na krabičkách vyrobeno E.E.C nebo E.U.C no kde to je vlastně vyrobeno no tak to fakt netuším.Píšeš,že dáš raději olej total quartz 9000 ... to zas firma má smlouvu s touto značkou a prostě to od nich bere ve velkém.Starline oleje neznám jak jsou nebo nejsou dobre.Pokud zachováš stanovené hodnoty výrobcem může bet třeba Mogul(to mě momentálně napadlo jo).:)

Odesláno

No původ dílů, no to je taky dobrá otázka.

No na některých dílech se začlo psat teda na krabičkách vyrobeno E.E.C nebo E.U.C no kde to je vlastně vyrobeno no tak to fakt netuším.Píšeš,že dáš raději olej total quartz 9000 ... to zas firma má smlouvu s touto značkou a prostě to od nich bere ve velkém.Starline oleje neznám jak jsou nebo nejsou dobre.Pokud zachováš stanovené hodnoty výrobcem může bet třeba Mogul(to mě momentálně napadlo jo).:)

mno ten recyklat taky splnuje parametry viskozity atd ... ale ma vyrazne nizsi zivotnost oproti tomu znackovemu nerecyklovanemu oleji :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No doopravdy?? Ono je to těžký. STARLINE je obecně levná firma a podle toho vypadá kvalita. Musíš počítat, že když si koupíš například kotouče starline, tak Ti vydržej třeba jenom 30tkm a můžeš měnit, kdežto origoše 100tkm a ATE a jiné třeba 80tkm, to se taky odráží na ceně. Já osobně taky tvrdim, STARLINE nebrat, ale když chce člověk jenom \"provizorně\" něco opravit na doježdění, tak co neušetřit, ale musíš počítat, že to vydrží o dost míň. Já třeba na BXku kupoval 2 spojkový lanka od starlinu a každý vydželo cca 8tkm a pak prdlo (byla tuhá spojka) a origoš vydržel 20tkm a pak jsem s tim auto ještě prodal a podle mě s tim jezdilo ještě dlouho. Prostě za tu cenu, za kterou se obecně starline prodává se nedá očekávat nějaká super kvalita, prostě \"levný šunt\", který občas účel krátkodobě splnit může, ale třeba brzdy bych si od nich nevzal ani za boha, mám se rád a nechci měnit destičky co 5tis km... A třeba u oleje, proč dávat za 5l starlinu 500,-, když můžu mít od renomovanýho výrobce TOTAL za 700,- 5l. Prostě člověk neni natolik bohatej, aby kupoval šunty, ale kdyby mi třeba teď prdlo na feldě lanko, tak v rámci úspor koupím i starline, ale budu počítat, že se může brzo odporoučet, ale u tý feliny mi to i bude jedno, páč jí mám na cca rok, jako pracovní auto.

Máš konkrétní zkušenost s díly super :D:D:D.Je to malinko o jiné značce co teďkon píšu.No já konkrétně včera řešil zadní tlumič od Bosalu (Peu 406,1,8 16V, kombik).Měnil jsem ho přesně před rokem a upadnul v napojení(taky jsem byl hodně sklamán výfuk stál 2697kč a držel jen rok)ta trumpeta se dala nová ale kvalita je asi fuč.Zjistil jsem(z hrůzou),že se prodávají ve dvou kvalitách(rozdíl je v obalu,střeva jsou stejná).Koupil jsem v dobrem domění kvalitu 1 a i ji zaplatil,ale bohužel jsem dostal kvalitu 2.No jak poznám že to ma obal z plechu 1,5 a ne z 1,2.Na pohled? Ne,ne.:(
Odesláno

Brzdové hadice Starline - stejně je na nich napsáno, že to vyrobil Semperit, takže?

(Starline je něco jako Tesco jogurt, Tesco mýdlo... Prostě někdo to musel vyrobit, akorát je na tom naplácáno logo který tam chce prodejce... Pokud vím, tak třeba zrovna ty jogurty se vyrábějí na stejné lince, a to pro několik supermarketů/hypermarketů, akorát se to dá do jiného kelímku...)

Zkušenosti s výrobky nesoucí označení Starline:

Lanka ruční brzdy 505 - až na rozpadlý prachovky (který tam stejně nemají valný účel) bez problémů

Spodní čepy 505 - dostávají zabrat, nic se zatím neprojevilo taktéž jako táhla řízení

[upravil dne 3/6/2008 Marcel505]

Odesláno

Marceli, právě, že tady je to trochu jiná politika a marketing ... :-/ Máš sice jogurt jak ty píšeš tesco a pak máš ale druhej jogurt tesco (jeden stojí 6,- od Madety (je tam napsaná jako výrobce) druhej stojí 3,- od noname výrobce). Kterej je asi víc podobnej onomu označení Jogurt?? Tzn. že má nějakou tu živou kulturu, určitej podíl sušiny atp??? Stejně tzak tomu je u dílů. Originál (obecně jiná značka, leč kvalitní, protože za ní pokládá distributor (např. Peugeot) své dobré jméno), pak Neoriginály, ale může to být stejná značka, jako je \"origo\", jenom v \"neorigo\" obale, pak nižší a nižší třída (kam spadá mj. starline). Ale ať si každej dává na auto, co chce, jenom, ať moc neohrožuje ostatní (viz ty mnou výše připomenuté brzdy). Možná to, co jsem napsal nedává moc smysl, ale je to tak a už jsem nějakej ready to sleep ... ;)

Odesláno

starline používám pouze na dvou typech vozidel:

1) která se nepohybují po silnicích a nehrozí u nich způsobení velké škody nefunkčností, protože na nich toho většina nefunguje

2) vozidla kde i snížená životnost je vyšší než plánovaná životnost vozidla

Pata: výprodej? :myslim

[upravil dne 4/6/08 maspe]

Odesláno

Já nemám se značkou Starline nejhorší zkušenosti.

Na autě mám:

- spodní čepy, čepy řízení, uložení stabilizátoru, silentbloky ramen (skoro 2 roky, tzn. cca 55 tkm)- náprava se už začíná ozývat, tak uvidíme, co je v háji;)

- lanovody ruční brzdy (něco přes rok, tzn. cca 30 tkm)

- LP blatník (přes dva roky)- bral jsem starší a nevšiml jsem si toho

Mám ten dojem, že přední náprava toho vydržela až dost, vzhledem ke stavu našich silnic, lanovody fungujou bez problémů a ještě jsem si nevšiml, že by ten blatník byl po dvou letech prožranej skrz na skrz (jak někdo na fóru tvrdil).

Odesláno

Starline NENÍ žádná firma!!! Starline je obchodní značka Autokelly, a lepí se na všechno co kde Autokelly koupí. Tudíž pod touto značkou může být prodáváno naprosto cokoliv, co se kde koupí a jen zabalí, od jakýchkoliv dodavatelů - u něčeho mohou být i značkoví, když zrovna nabídnou něco za dobrou cenu k překupu, u něčeho to mohou být i totální s*ačky, a hlavně - není zaručeno, že dvakrát po sobě poupíte ten samý díl, pokaždé může být od někoho jiného.

Guest minimaxa
Odesláno

oddie, souhlas, je to přesně tak. Kupoval jsem nedávno váhu vzduchu, právě v Autokelly, se značkou Starline, po rozbalení krabičky na mě koukala váha vzduchu se štítkem Magneti Marelli (nebo jak se to píše :myslim) a na rozdíl od jiného dovozce stála polovinu.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Starline NENÍ žádná firma!!! Starline je obchodní značka Autokelly, a lepí se na všechno co kde Autokelly koupí. Tudíž pod touto značkou může být prodáváno naprosto cokoliv, co se kde koupí a jen zabalí, od jakýchkoliv dodavatelů - u něčeho mohou být i značkoví, když zrovna nabídnou něco za dobrou cenu k překupu, u něčeho to mohou být i totální s*ačky, a hlavně - není zaručeno, že dvakrát po sobě poupíte ten samý díl, pokaždé může být od někoho jiného.

Klííd, uklidni se!!! To obecně nemění nic na tom, co jsem o tom napsal!!! Máš pravdu ... Značka to je, já to asi nevim, jenom jsem tam napsal v noci firma, no, bóže, to se toho stalo, že se nám z toho musí oddie zase zbláznit ... :ticho

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Brzdové hadice Starline - stejně je na nich napsáno, že to vyrobil Semperit, takže?

....takže je šunt/padělek, protože Semperit brzdové hadice nevyrábí (značka Semperit patří do holdingu ve kterém pracuju a vím že to určitě nevyrábíme)

[upravil dne 4.6.08 omegaalfa]

Odesláno

Já mám od Starline zpětný levý zrcátko - absolutně bez problémů (i když máma na 309 taky a to nedrží polohu) a pak asi nějaký ty tyčky a lanovody ALE a to mě sežerete mám i ty zmíněné brzdy a nejsem zdaleka jediný co je na stejném autě má. Já zatím asi jen 10 t. km ale zatím není nejmenší problém a ten druhý cca 50 - 60 t. km a říkal že v poho. Opravdu záleží jak co a jak kdy od týjle \"značky\" koupit.

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

starline nebrat, tot muj nazor.

No co píšeš chápu,ale jak jsem psal na začátku nepiš že to nebraz,ale spíš dej příklad z praxe.Tvoje zkušenost z praxe odsoudit je jednoduche.Hele nejsem zastáncem Starline ani jejich člověk,jen chci vědět konkrétní věci.Co a kdo prubnul a bylo,nebo nebylo dobré.Nemůže přece bejt všechno špatné.To by přece neprodaly nic nee.Kdo by kupoval věci které jsou uplně na ho... ,snad jen blázen.:D:D:DNo a jak to,že na sortiment Starline je záruka 3 roky? To je fakt podivné.:myslim:myslim:myslim Hele toto píšou:

Starline

Auto Kelly nabízí svým zákazníkům jako další alternativu vlastní značku náhradních dílů Starline. Pod touto privátní značkou naleznete kvalitní produkty s prodlouženou zárukou na 3 roky. Díky sortimentu orientujícímu se na nejprodávanější položky pro nejběžnější vozy v ČR jsme schopni nabízet tyto produkty za velmi nízké ceny. V současné době značka zahrnuje 23 sortimentních řad.

:myslim:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...