bobek206 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Mám dotaz jaké máte zkušenosti a poznatky o krytu pod motor (plastový).Má ho cenu kupovat? Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 přece chrání motor před nečistotami Citovat
bobek206 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Originál stojí přes tři papouchy a já sehnal za 1200 Citovat
čakom Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: bobek206 Originál stojí přes tři papouchy a já sehnal za 1200 Tak to není tak hrozný za 1200. Citovat
bobek206 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Tak myslíš, že do toho mám jít? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jako všechno má i dekl pod motor své plusy i mínusy. Chrání motor a spodek př.části před nečistotami,vodou,atd. Na druhé straně se k ničemu dole nedostaneš,aniž bys ho sundal.... Já kryt na 406 mám,ale uzpůsobený tak,abych aspoň výměnu oleje v motoru zvládl s namontovaným krytem. Citovat
kasper Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 urcite je dobre mat ho,skusal som pol roka bez a motor bol strasne spinavi,tak v polsku za 900sk novi a drzi lepsie ako original Citovat
bobek206 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 V krytě jsou otvory,takže si myslím, že jsou právě na to aby se mohl vyměnit olej atd.Co se týká ceny, tak na ostatní modely jsou zhruba za 600-700 ale na 207 zatím jedinný za 1200 Citovat
ivanh Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 A nedával sa kryt iba na dieselove verzie kôli hlučnosti ? ja mam 1.1 už 4tý rok 85tis. km a motor sa nejak moc nešpiní. ( ozaj záleží na akých cestách jazdíte...) Na jar a na jesen ho oplachnem iba vodou zo záhradnej hadice - bez saponátu. Kedysi som tiež nad tým uvažoval ale nechal som to tak ... Citovat
imaster Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Taky mám 206 1,1 ročník 2004 a kryt tam není. Když jsem se ptal proč, bylo mi vysvětleno, že se dává jen na diesely z důvodu hlučnosti. Motor se nešpiní. Citovat
Fakir Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: imaster Taky mám 206 1,1 ročník 2004 a kryt tam není. Když jsem se ptal proč, bylo mi vysvětleno, že se dává jen na diesely z důvodu hlučnosti. Motor se nešpiní. Já ho na 206 taky nemám, ale už o něm delší dobu uvažuju. On se sice motor zas tolik nešpiní, ale nacákat při každým průjezdu větší louží hromadu studený vody na rozžhavený svody a katalyzátor taky není úplně ideální... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: ivanh A nedával sa kryt iba na dieselove verzie kôli hlučnosti ? ja mam 1.1 už 4tý rok 85tis. km a motor sa nejak moc nešpiní. ( ozaj záleží na akých cestách jazdíte...) Na jar a na jesen ho oplachnem iba vodou zo záhradnej hadice - bez saponátu. Kedysi som tiež nad tým uvažoval ale nechal som to tak ... Troska si to pletes. Pokial by chceli odstranit hlucnost, tak sa dava vrchny kryt... Tj ten, co ked otvoris kapotu, uvids len kryt a par otvorov na dolievanie kapalin. Kryt pod motor sa oplati, urcite ano. Aj keby si ho mal demontovat pri oleji... Ved ako casto menis olej ? Snad to neni kazdy mesiac A par srobov dat dole to je v pohode... Citovat
imaster Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 To o té hlučnosti je oficiální informace peugeotu. Citovat
EXI.60 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Nezapomente taky na chlazení motoru,aby nejely věčně sahary.Každá věc co se uzavře se taky hůř chladí. Citovat
lipnicak Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Zdravim Co se deklu pod motor týká, tak už bych auto bez něj nechtěl. Chladí to normálně, motor je čistej, hlavně v období dešťů a solných lázní v zimě. Dával sem ho na 306 dodatečně, původně byl určenej na 2.0HDI a ja mam 1.6i, takže trochu bylo třeba ho upravit u vejfuku. O hluku to asi nebude ale někde se to dávalo (HDI) a jinam ne (1.1i,1.4i). Poláky bych nekupoval, pokud nejsou orig. Dělají to s plastu, kterej se při ořátí deformuje (vyžehlujou se prohlubně a ohyby) takže to pak vypadá hrozně. Vim to protože ho mam. To samý dělá i plastový nadkolí made Poland. Jinak spokojenost Citovat
MartinR Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Dal jsem ho až na 307-mu teď.A nemohu si ho vynachválit.Motor je opravdu jako nový. Citovat
jerry2 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 motor je sice čistej, ale zas poznáš prd jestli ti kape olej nebo něco jiného, máti má 1.4hdi a sem rád že sem jí tam ten kryt nedal, začlo ji týct gufero na převodovce a sím krytem bych to poznal, až bych zadřel převodovku takhle byla v garáži malá loužička a bylo to hned objevený Citovat
Steiner Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: jerry2 motor je sice čistej, ale zas poznáš prd jestli ti kape olej nebo něco jiného, máti má 1.4hdi a sem rád že sem jí tam ten kryt nedal, začlo ji týct gufero na převodovce a sím krytem bych to poznal, až bych zadřel převodovku takhle byla v garáži malá loužička a bylo to hned objevený Jojo, to je nevýhoda spodního krytu... Malé úniky kapalin prostě neuvidíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.