Pegoo Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 No taky přidám svůj názor,je to mám rád seriovku a naprosto souhlasím s Hurvajzem.Promiň,že nebudu jásat nad tvojí úpravou vozu.:(:( Pokud se Ti to líbí..............tvoje věc.At jezdí bez poruch. Citovat
jp Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 406 je krásný auto, tohle je fakt vošklivý, už tomu chybí jen ty blikací svíčky od větnamců co se používaj na vánoční stromeček. Petr406red, jeho kára byla krásná. Můj názor. Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Každopádně to bude jednou i hodně blbě prodejný Citovat
zzipCZ Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 já bych ho bral naši hasiči by si na něm udělali cvičení ne todle se fakt nepovedlo:bojimale pokud se to dotyčnýmu tak zamlouvá je to jeho věc:cool: [upravil dne 3/6/08 zzipCZ] Citovat
bure Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: čakom kola jsou pěkný. Z toho interiéru by to chtělo sundat ty nálepky;) jojo, loukote ma take pekny .. kde ze to parkuje a ma bezpecnostni srouby ?!?! :D:D:D ty dvě já dvě jasne a budeme si je pujcovat :D:D:D:D Ještě by to chtělo zadní stěrač pryč. mohutnost toho te zadni veci mne tak ochromila, ze toho sterace jsem si prvne vubec nevsiml :D [upravil dne 3.6.2008 čakom] btw. mozna bych si dovolil tem uplne nejvic hvezdickatejm navrhnout presunout toto vlakno do jine sekce Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 jo stojí mi to před barákem a bezpečáky tam jsou. nikomu neberu waše názory ať špatný či dobrý. jak už sem uvedl každému se líbí něco jiného. moje 406 je od ostatních odlišená a ne jen seriovka, v motoru se moc vrtat nechci, je tam pouze sportovní filtr a iridiowé swíčky jelikož mý zlatíčko chci mít co nejdýl. nárazník je i na 407 (pro některé co nepoznali), a zadní se mi líbí v tom že je to originalita a snad ještě nikde v čr sem ho newiděl.,interiér : je možná pravda že tam měl zůstat origo wolant ale nelíbil se mi. stickery jsou jenom ozdobou. a co tak koukám na tu červenou 406 “čakome“ tak se mi na tvým autě taky líbí jen kola možn á ještě fólie ale to je všechno nic wíc.........................:P :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:D:o Citovat
buml Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 tak musim rict ze prvni kuk byl dost sokujici a nejak me to neopousti, sorry, ale tohle se mi fakt nelibi Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 ke zlatýmu interieru mám další kola. ještě nějaký chyby?? hmmm [upravil dne 3/6/08 Nojmi] Citovat
Pegoo Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi a dál?? Tak si to tak neber hlavně,že se to libí tobě.Holt to jsou naše názory a bohužel převládá - a + bohužel ne noo.:mrk:mrk aspoń Ti zamávám :papa:papa:papa:papa:papa Kluci taky mu aspon zamávejte,:papa:papa:papa:papa [upravil dne 3.6.2008 Pegoo] Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 mě je to úplně jedno jestli se wám to líbí nebo ne. sleduju forum už nějakej čas a zatím sem tu až tak radikální zasáhy newiděl tak sem to chtěl jen skusit na ohlas. wetšinou co se stýkávám s peugeotama tak ji spiš obdiwujou. Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 :myslim:myslim:myslim:myslim:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
bure Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi mě je to úplně jedno jestli se wám to líbí nebo ne. sleduju forum už nějakej čas a zatím sem tu až tak radikální zasáhy newiděl tak sem to chtěl jen skusit na ohlas. wetšinou co se stýkávám s peugeotama tak ji spiš obdiwujou. kdyz je ti to uplne jedno, tak proc jsi ty obrazky sem teda postnul ? mno takhle \"zive\" zvlast s tou cernou zadi to vypada, dle meho nazoru, vyrazne lepe, nicmene i tak je ta prdelka prilis baculata a vevnitr je to porad cirkus [upravil dne 3.6.2008 bure_406] Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 co tak koukám tak to má spíš každej naleštěný nežli upravený, wšude nejwíc wysáto a furt si nedaj pokoj Citovat
bure Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi co tak koukám tak to má spíš každej naleštěný nežli upravený, wšude nejwíc wysáto a furt si nedaj pokoj jestli vono to clovece nebude nahodou o tom, ze club sdruzuje vsechny \"lvicky\", ne jen tunery Citovat
Nojmi Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 to já nikomu neberu ;) [upravil dne 3/6/08 Nojmi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.