Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No taky přidám svůj názor,je to :( mám rád seriovku a naprosto souhlasím s Hurvajzem.Promiň,že nebudu jásat nad tvojí úpravou vozu.:(:(:(:( Pokud se Ti to líbí..............tvoje věc.At jezdí bez poruch.:)

Odesláno

406 je krásný auto, tohle je fakt vošklivý, už tomu chybí jen ty blikací svíčky od větnamců co se používaj na vánoční stromeček. Petr406red, jeho kára byla krásná. Můj názor.

Odesláno

já bych ho bral naši hasiči by si na něm udělali cvičení:roker ne todle se fakt nepovedlo:bojimale pokud se to dotyčnýmu tak zamlouvá je to jeho věc:cool:

[upravil dne 3/6/08 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: bure_406

Původně zaslal: čakom

kola jsou pěkný.

Z toho interiéru by to chtělo sundat ty nálepky;)

jojo, loukote ma take pekny .. kde ze to parkuje a ma bezpecnostni srouby ?!?! :D:D:D:D

:D ty dvě já dvě :D

jasne a budeme si je pujcovat :D:D:D:D:D

Ještě by to chtělo zadní stěrač pryč.

mohutnost toho te zadni veci mne tak ochromila, ze toho sterace jsem si prvne vubec nevsiml :D:D

[upravil dne 3.6.2008 čakom]

btw. mozna bych si dovolil tem uplne nejvic hvezdickatejm navrhnout presunout toto vlakno do jine sekce :myslim:D

Odesláno

jo stojí mi to před barákem a bezpečáky tam jsou. nikomu neberu waše názory ať špatný či dobrý. jak už sem uvedl každému se líbí něco jiného. moje 406 je od ostatních odlišená a ne jen seriovka, v motoru se moc vrtat nechci, je tam pouze sportovní filtr a iridiowé swíčky jelikož mý zlatíčko chci mít co nejdýl. nárazník je i na 407 (pro některé co nepoznali), a zadní se mi líbí v tom že je to originalita a snad ještě nikde v čr sem ho newiděl.,interiér : je možná pravda že tam měl zůstat origo wolant ale nelíbil se mi. stickery jsou jenom ozdobou. a co tak koukám na tu červenou 406 “čakome“ tak se mi na tvým autě taky líbí jen kola možn á ještě fólie ale to je všechno nic wíc.........................:P:P

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:D:o

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

a dál??

Tak si to tak neber hlavně,že se to libí tobě.Holt to jsou naše názory a bohužel převládá - a + bohužel ne noo.:mrk:mrk:mrk

aspoń Ti zamávám

:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Kluci taky mu aspon zamávejte,:papa:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 3.6.2008 Pegoo]

Odesláno

mě je to úplně jedno jestli se wám to líbí nebo ne. sleduju forum už nějakej čas a zatím sem tu až tak radikální zasáhy newiděl tak sem to chtěl jen skusit na ohlas. wetšinou co se stýkávám s peugeotama tak ji spiš obdiwujou.

Odesláno

mě je to úplně jedno jestli se wám to líbí nebo ne. sleduju forum už nějakej čas a zatím sem tu až tak radikální zasáhy newiděl tak sem to chtěl jen skusit na ohlas. wetšinou co se stýkávám s peugeotama tak ji spiš obdiwujou.

kdyz je ti to uplne jedno, tak proc jsi ty obrazky sem teda postnul ?:roker

mno takhle \"zive\" zvlast s tou cernou zadi to vypada, dle meho nazoru, vyrazne lepe, nicmene i tak je ta prdelka prilis baculata a vevnitr je to porad cirkus :D

[upravil dne 3.6.2008 bure_406]

Odesláno

co tak koukám tak to má spíš každej naleštěný nežli upravený, wšude nejwíc wysáto a furt si nedaj pokoj

jestli vono to clovece nebude nahodou o tom, ze club sdruzuje vsechny \"lvicky\", ne jen tunery :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...