Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: OK406

Jak už tu někdo psal, že by rád pře sebou viděl airbag, tak s tím jen souhlasit. A co na volant říkají na STK či když tě zastaví hlídka PČR? Pokud se memýlím, tak v základu je aibag u řidiče. A co bezpečnost??

Co by mu měli jako říkat že tam nemá airbag? Airbag není povinná výbava auta takže si ho může kdlidně oddělat.

[upravil dne 5.6.2008 čakom]

Airbag je to samý co pásy, jak v autě jednou jsou tak tam musí být, na STK by mohl mít problém
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: OK406

Jak už tu někdo psal, že by rád pře sebou viděl airbag, tak s tím jen souhlasit. A co na volant říkají na STK či když tě zastaví hlídka PČR? Pokud se memýlím, tak v základu je aibag u řidiče. A co bezpečnost??

Co by mu měli jako říkat že tam nemá airbag? Airbag není povinná výbava auta takže si ho může kdlidně oddělat.

Airbag je to samý co pásy, jak v autě jednou jsou tak tam musí být, na STK by mohl mít problém

A co třeba když někdo nabourá a airbegy tam nedá to jako neprojde technickou? To je podle mě blbost.

A jak jako někdo pozná jestli tam airbeg byl?

Odesláno

On snad své příspěvky myslel vážně.:myslim

Názory tady už padly, tak jen pár mých reakcí na jeho \"perly\" , které mě zaujaly.

Původně zaslal: Nojmi

koupil sem za 90.....a takowejch 80 už sem do toho nacpal

Jééé, to jsem přehlíd..... a kde jsou,,, :cool:

Proč sis nekoupil nějaké levnější samolepky - mohlo jich být víc a mohl jsi polepit celou palubku - alespoň by nebyla vidět ta \"ošuntělá sériová černá\" - by to bylo hezčí :aut

a nikdo z wás se do ničeho takowýho nepustil,

Gott sei dank. Víc takových?? To proboha néééé.... :bojim

sem swojí 406 odlišil výrazným wkusem od wás ostatních....

Výrazným čím?.... jo, tohle je vkus?? Aha, tak ten mi chybí...... a já proč nemám tak vyfešákované auto

. třeba moje auto budou shlížet wíckrát než sériowku.

To bezpochyby.... ....a ještě se budou vracet a budou se štípat do tváří, jestli je to pravda, nebo se jim to zdá, že někdo něco takového prezentuje na veřejnosti.

Můj názor?

Škoda práce, peněz i auta. Měl sis fakt koupit toho Golfa. IMO bych - vlastníc tenhle smaragd - neměl odvahu ho o půlnoci vystrkat ze dvorku, aby mě nedej bože někdo neviděl a nespojoval mě s ním.

Edit: Hurvajz: když tvrdí, že mu bude 21, tak myslí, že hned za tři roky, soudíc dle jeho stylu příspěvků.

[upravil dne 5/6/08 Kdo]

Odesláno

Tak jsem dříve myslel že jsem trochu nenormální v přístupu ke svýmu autu, tohle forum mě ale utvrdilo a stále utvrzuje v tom že jsem naprosto normální. Je dobře že sem občas zavítá někdo jako je Nojmi, alespoň nám svými výstřelky všem připomene že jsme normální protože kdyby takových jako on nebylo mohli bychom si připadat za nějaký čas jako normálně nenormální:D:D:D

Odesláno

Tak jsem dříve myslel že jsem trochu nenormální v přístupu ke svýmu autu, tohle forum mě ale utvrdilo a stále utvrzuje v tom že jsem naprosto normální. Je dobře že sem občas zavítá někdo jako je Nojmi, alespoň nám svými výstřelky všem připomene že jsme normální protože kdyby takových jako on nebylo mohli bychom si připadat za nějaký čas jako normálně nenormální:D:D:D

Jo...vystizne trefne, niet co dodat. :potlesk

Ale jedno sa chalanovi musi nechat....ma najvacsi pocet prispevkov za najkratsi cas....

Tolko nemam ani ja s vymenou oleja :D:mad::myslim:potlesk

[upravil dne 5.6.2008 Y2K]

Odesláno

hmmm a dál ještě nějaká kritika od politiků??:myslim

Proč od politiků?? No ode mne už ne. Holt se musíš smířit s faktem, že pokud postrádáš pud sebezáchovy, soudnost a vkus a navíc své \"dílo\" zveřejníš a obhajuješ, jak obhajuješ, tak se může stát, že ne každý padne na zadek a v tichém obdivu bude závidět, že něco takového nemá doma. Musel jsi počítat s i tím, že se může stát, že se to líbit nebude, což nakonec zcela oprávněně převládalo. A to zděšení ostatních, co to je za paskvil je na místě. Ale jak psali jiní.... proti gustu.....

Jen buď skromější a pokud uděláš další \"upgrade\"..... nech si ho pro sebe.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ale jedno sa chalanovi musi nechat....ma najvacsi pocet prispevkov za najkratsi cas....

To jo, ale ta vypovídací hodnota....:roll

Odesláno

Doufám, že v budoucnu taky narazím na takovýho \"mechanika\". Myslím, že moje 406 bude v budoucnu na takovýhle tuning jako dělaná:super

Škoda, že ses neozval, nechal bych ti tu mojí za 70;), ale je fakt že nemám stříbrnou a mám najeto 143tis :(

[upravil dne 5.6.08 MJSytic]

Odesláno

Je dobře že sem občas zavítá někdo jako je Nojmi,

Jj, musí se mu přiznat, že sem vletěl jako štika do naší ospalé tůňky. Pěkně tu zvýřil hladinku.

mohli bychom si připadat za nějaký čas jako normálně nenormální:D:D:D

Ti nevím, já si začal připadat nenormálně normální, ale to bude asi něco jiného, ne? :aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Pininfarina se musí v hrobě obracet :o:bojim:ticho

Keby to nahodou dakto nepochopil....snazil som sa byt sarkasticky :ticho

Ale asi mi to nejde :(

:papa:papa:papa

Odesláno

No to jsme podle Nojmiho tady asi všichni:D :D:D:D

čeče, až je mi toho kluka líto, takovou porci vkusu a práce a on se musí pochlubit ausgerechnet takové tlupě zabedněnců bez špetky fantazie.

Odesláno

A jak Ti to jezdí, spotřeba apod.. To, že se to liší od jiných vozidel (406) má 100% pravdu. Snad někdy přijedeš na minisraz do Týna nad Vltavou. Z JIhlavy je to kousek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...