Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pegoo

Původně zaslal: Radek Hurvajz

No ona pani když je uviděla tak seskočila z kola a se strachem v očích je obešla, asi 15m za nima zase nasedla a jela dál.

Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D

[upravil dne 3/6/08 Radek Hurvajz]

Nelekla se tveho fotaku ?:D:D

Nelekla, jsem fotil mobilem a skrytě:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D

Aby né, když se postaví na cyklostezku a dávají dýchat...

Péťo, i cyklista JE účastníkem silničního provozu a tak by neměl ani na kole jezdit někdo ožralej. Potkat opilého cyklistu, kterej není schopnej při návratu z hospody udržet kolo v aspoň teoreticky přímém směru, to je fakt zážitek

Odesláno

Méďo, já vím. Ale proto píšu na cyklostezce. Která je v podstatě úplně oddělena od silničního provozu (i když cyklista se na ní nějak dostat musí a z ní zase zpět). Ať si stoupnou na hlavní silnici a tam dávají dýchat klidně všem, ale postavit se na cyklostezku, vedoucí ze známé osvěžovny (kde si projíždějící cyklista dá jedno až dvě piva a pokračuje), to je hrdinství!

Je to o tom, jak jsi psal výš. Co MP vybere, je příjem města. Co vybere státní policista, je příjem státu (odevzdává se na finanční úřad).

Odesláno

eMPíci nejsou policajti a jak tu někdo řekl, podle toho s nima jednat(i když mě to teda stálo 500KČ :) )

Odesláno
Původně zaslal: bostich

eMPíci nejsou policajti a jak tu někdo řekl, podle toho s nima jednat(i když mě to teda stálo 500KČ :) )

Nezapopmen, ze maj stejne pravomoce jako statni
Odesláno

No právě.Bývalého kolegu vzali k MPíkům a on jako pomstu vedoucímu mu ve městě obul do botiček všechny čtyři kola.A vzali ho přesto že celý město ví že když se ožere tak škrtí manželku demoluje celej byt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...