Davidf Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Vím,že to téma je tady často,ale nic jsem nedozvěděl.Jaké koupit brzdové kotouče:myslim?Vrtané,drážkované nebo plné? Jaký to má význam,prý drážkované lépe odvádějí nečistoty vzniklé při tření destiček o kotouč,tak ty jsou asi lepší,ne???http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-306/galfer-predni-brzdove-kotouce-rada-dfa-peugeot-3-s2345986 http://www.e-cat.cz/p-1232062/peugeot/306-hatchback-3-5dv-7a-7c-n3-n5-05-93/1-8-16v-1761ccm-81kw-110hp-03-97-05-01/brzdovy-system/brzdove-kotouce-bubny/predni-naprava/brzdovy-kotouc-powerdisc-ate.html?cPath=1088_22058_203589_590252_590253_590254 Poraďte co koupit?? Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Jenze kdyz koupis drazkovany koutouce tak to chce zainvestovat do poradnejch desticek.... Pak obyc desky by ti ty kotouce sezrali hned. Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Jeslti ti muzu jako holka poradit, ze zkusenosti bych ti doporucila z tech dvou, cos nahodil ty ATE Power disky ale i s deskama ATE. a budes spokojenej - pokud to mas na bezny jezdeni:-))) Mame je na astre F 2.0 16V 150hriatek a zatim jsem ja i pritel ubrzdili vse :-)))))) jsou na aute uz skro 2 roky a porad ok..a ver mi, ze s takovym autem se obcas jen tezko jezdi klidne:-)))) samozrejme, jinak jsou i jine znacky ferodo atd.. ale volila bych neco osvedceneho u vice lidi, takze pockej, co ti tu kdo jeste napise. Citovat
Neon Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Pakliže nijak razantně netuníš motor, jsou klasiky kotouče na 1.8 16V dostačující ... Drážky jsou efektivnější, ale dražší ... Osobně bych koupil klasiky, třeba od ATE, nebo FERODO a hotovo, páč za ty drážkovaný jsou to jenom peníze navíc ... Jestli chceš přesto frajeřinu, šel bych do vrtanejch, ale bude to raketa -> třeba Zimmermany Citovat
Geri007 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Neon: drazkovany se trosku lip chladi a tolik nevadnou - samozrejme pro beznyho ridice asi rozdil ne moc znatelnej - dokud nemusi brzdit delsi dobu.. jinak v podstate je to asi jedno hlavne, kdyz to bude novy:-)))) Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Mám ATE kotouče (v předu chlazené a v zadu plné), destičky ATE a pohoda a bezpečí. Citovat
Davidf Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Děkuji za rady,ještě si to nechám projít hlavou.Už pět let jezdím na plných a vždy jsem ubrzdil tak asi obyč budou stačit.:super Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Davidf Děkuji za rady,ještě si to nechám projít hlavou.Už pět let jezdím na plných a vždy jsem ubrzdil tak asi obyč budou stačit.:super Přední kotouče nejsou chlazené?? Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 To neon. Falco taky rikal ze pokud by clovek daval na auto vrtany ci drazkovany kotoce a k tomu sport desky ze je duezity vymenit a hadice apod... Jinak by se ti mohlo stat ze ty stavajici to neutahno... Prej to na to neni konstruovany... Ja osobne budu davt kotouce ktery tram patrej... Citovat
Neon Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Davidf Děkuji za rady,ještě si to nechám projít hlavou.Už pět let jezdím na plných a vždy jsem ubrzdil tak asi obyč budou stačit.:super Přední kotouče nejsou chlazené?? On tu nikdo ale Oldo netvrdí, že nejsou ... jasně, že jo, ale vrtaný se chladěj líp ... agresssor: to je možný, ale já osobně si myslim, že ani ten 2.016V, co mám já takovou vymoženost zdaleka nepotřebuje, jako je vrtanej kotouč, klasický to ubrzděj bombově ... Jo, kdybych jezdil závody a různý RZety, tak to je jiná, tam by to asi nezvládaly, ale to by chtělo i jinej motor a možná i auto... Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Neon: ja si na svou budu taky kupovat normal origo kotouce co tam maj bejt a budu spokojenej:) Citovat
mmmb Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 A co origoče od peugeotu, mě překvapila cena, že to není držší nez v kelly. Citovat
Stifler Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 A je nějakej rozdíl v brzdovym systému s ABS a bez??? Já mam kupříkladu bez ABS, tak by mě zajímalo, jestli mi můžou nějaký kotouče+desky pomoci a jiné třeba i uškodit nebo jak to vlastně je??? Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Stifler A je nějakej rozdíl v brzdovym systému s ABS a bez??? Já mam kupříkladu bez ABS, tak by mě zajímalo, jestli mi můžou nějaký kotouče+desky pomoci a jiné třeba i uškodit nebo jak to vlastně je??? Myslim ze brzdovej system s ABS má silnejsi kotouce.... Citovat
Stifler Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Stifler A je nějakej rozdíl v brzdovym systému s ABS a bez??? Já mam kupříkladu bez ABS, tak by mě zajímalo, jestli mi můžou nějaký kotouče+desky pomoci a jiné třeba i uškodit nebo jak to vlastně je??? Myslim ze brzdovej system s ABS má silnejsi kotouce.... No, ale když si koupim drážkovaný, děrovaný nebo nechám hladký jako origo, jestli to bude mít nějakje rozdíl na kvalitu a správnou funkčnost brždění...??? Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 jooo tak v tomhle ti neporadim.... ja jen ze derovany budou asi lip chlazeny..... Jinak nevim... Citovat
Stifler Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: agresssor jooo tak v tomhle ti neporadim.... ja jen ze derovany budou asi lip chlazeny..... Jinak nevim... Jde mi hlavně o to, jestli některý typ kotoučů způsobuje rychlejší zablokování kol než jiný, ale z logickýho hlediska by měly nejmíň blokovat kola hladký kotouče a jakýkoliv jiný by měly být na blokaci kol náchylnější, že??? Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ono takhle kdyz davas nejaky sportovni kotouce, je potreba dat i desky a ty sou docela drfahy... No a je potreba dat i novy hadice, nejlepe pancerove... kolikrat je potrreba davat i silnejsi brzdovej valec aby to melo vetsi brzdovej ucinek.... Pak teda to brzdi jak svina:). Takhle mi to popisoval Falco605:) Citovat
Stifler Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: agresssor Ono takhle kdyz davas nejaky sportovni kotouce, je potreba dat i desky a ty sou docela drfahy... No a je potreba dat i novy hadice, nejlepe pancerove... kolikrat je potrreba davat i silnejsi brzdovej valec aby to melo vetsi brzdovej ucinek.... Pak teda to brzdi jak svina:). Takhle mi to popisoval Falco605:) No, takový věci jsou asi mimo moje finanční možnosti, spíš se ptám jen tak ze zájmu. Citovat
agresssor Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 No jasan:d ja se ho ptal taky jen tak ze zajmu no:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.