Pata Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 f3Rd@: Pro Sylver mam slabost zvlast to prvni album Citovat
aaischa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 SILVER - mam všecky její CDška *IN LOVE* smajlíka na to tu bohužel nemáme ale mno nemam co dodat O:-) Citovat
švejk Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 co ja si pamatuju, tak frceli KOPYTOVCI pripadne Toybox - Tarzan & Jane Toybox - Sailor song ATC - Why Oh Why nezapomenutelny SCHUMACHER SONG .... to bylo jako vzpominka na mladi co jsem tu budto nevidel a nebo jsem prehlid (cimzto se omlouvam) Citovat
švejk Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 jinak co se asi posloucha u nas krom toho co uz tu bylo kolikrate predstaveno, tak: Highland - Bella Stella ted trosku s \"ostrejsiho\" soudku: Nightwish - Phantom of the Opera // pisnicka ktera byla nazpivana mnoha interprety (iron maiden napriklad... ale v tehle verzi se mi libi asi nejvic) Nightwish - Nemo :: takovy pomalejsi gothic metal Nightwish - I wish I had an Angel Nightwish - Kinslayer a nyni, podle me asi nejlepsi pisnicky na relax v podani Within Temptation: (komu by se treba nelibila hudba, tak muze vypnout a jenom koukat na zpevacku, ptze me treba osobne se libi ) // nahodou ost k filmu Serenity (uzaviral serial Firefly, ktery stoji za to si nekde sehnat.. protoze zanr scifi-western se jenomtak nevidi, navic co dil to unikat) Citovat
MirasCC Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Taky neco přihodím: Záleží na situaci a náladě, občas rád zavzpomínám na songy co sem slyšel někde ve filmech: Thirteen Senses - Into the fire - nepříliš vydařený snímek Les chevaliers du ciel - London ... a mraky dalších Pak trochu z jinýho soudku: A nemůže chybět můj dlouhodobější oblíbenec - DJ Tiësto: - - Sweet misery - UR - vím, na Tiesta vcelku netypickej průřez jeho tvorbou, nicméně výborně doplňující ostatní jeho díla A tak bych mohl pokračovat až do rána, takhle jen co mě v rychlosti přišlo pod ruku Citovat
švejk Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 ted jsem si jeste vzpomnel na par super hitu Blondie - Maria Wheatus - Teenage Dirtbag // sice to neni ani tak oldies, jakoze na tom posledni dobou dost ujizdim Macy gray - I try // kdo by si nepamatoval na reklamu na nejmenovanou kavu Wes - Alane Scatman John - Scatman Los Del Rio - Macarena // pokud to tu uz bylo.. omlouvam se ale po projeti celyho vlakna jsem zapomnel co bylo na zacatku ....a ja si myslim ze pro dnesni vecer stacilo [upravil dne 10.6.2008 švejk] Citovat
Fusion Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Trocha dávnýho minulýho století (já fakt poslechnu leccos přes skoro všechny hudební žánry) Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain? Joe Cocker - With a Little help from my friends (Woodstock \'69) - musel být sjetej jak paprika, teď je hodnej dědeček Bob Dylan - Like A Rolling Stone další náhodnej výběr - kdo pamatuje první multimediální ukázky na Win95? The Servant - Cells (Sin City) Ode to an OST : The Music of \'Oldboy\' - geniální film a jedna z nejlepších bitek na filmovým plátně... Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 tak a ted neco co tu jeste nebylo a myslim, ze to sem nikdo jiny neda, takze se obetuju... Citovat
Kdo Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Málem sem zapomněl na svoji lásku dětství Sandra Když už, tak tohle je hit. A víte, že to je převzaté od východoněmecké skupiny Puhdys, která to nazpívala už v 70. letech? [upravil dne 18/6/08 Kdo] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Pe.Tr Málem sem zapomněl na svoji lásku dětství Sandra Když už, tak tohle je hit. A víte, že to je převzaté od východoněmecké skupiny Puhdys, která to nazpívala už v 70. letech? No tak to jsem ani netušil, a to Puhdys dobře znám. No asi Michael Cretu neměl pro Sandru zrovna nic novýho tak šáhnul do archivu vychodoněmeckých Puhdys:D Citovat
Kdo Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak to jsem ani netušil, a to Puhdys dobře znám. Jo, ale, já tam zapomněl ten hit vložit Opraveno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak to jsem ani netušil, a to Puhdys dobře znám. Jo, ale, já tam zapomněl ten hit vložit Opraveno No vidiš, ona to je Hiroshima, tak to je fakt Hit s velkým H. No a tady je ten od těch Puhdys - Citovat
.mycTD Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 vzhledem ke svemu punkovemu mladi jsem vzdycky poslouchal same s*acky the clash - sex pistols - holidays in the sun to byly casy z tech pro okoli prijatelnejsich: guns\'n\'roses - down on the farm lepsi, nez original od UK Subs metallica - king nothing tomu se asi nedalo uniknout pearl jam - it\'s evolution, baby koЯn - , korn muzu kdykoliv die Ärzte - Yoko Ono jejich videa me dostavaji dodnes fatboy slim - kocky jsou cool!, christopher walken je tajy cool , zase nejaka evoluce... kontrafakt - zivot je boj chemical brothers - hey boy hey girl kinto sol - hecho en mexico klipy by michel gondry obecne - daft punk, asi by toho bylo mnohem vic, ale uz se mi to nechce rozepisovat :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 No ty voe, Sex Pistols:mrk:super No když už jsi ty sra*ky z mládí vytáhnul tak přihodíme:D:D GBH - The Exploited - Cockney Rejects - http://youtube.com/watch?v=s-hLxX8NJio :D:D:D:D:D:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 jj, exploited jsem zapomel:super jenze dneska punk znamena green day a the clash hraji v reklame na mobilniho operatora:myslim Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Ärzte, tak dáme dojč... Die Toten Hosen - Hier kommt Alex (Unplugged) Die Fantastischen Vier - MFG / Klassisch! Bushido - Sonnenbank Flavour A samozřejmě Citovat
.mycTD Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 kdyz die toten hosen, tak , Die happy - Supersonic Speed [upravil dne 18|6|08 .mycTD] Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 A todle pouštím co nejvíc nahlas před půlnocí na silvestra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.