Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tož to není metal..ale zase bohužel jen pro ty starší...

tak jo..prdím na to..několik pokusů a prd...a to mě dříve šlo..odeslat z jutubíčka odkaz..

Upraveno uživatelem rgot
Odesláno

Jen malý dovětek..dřív šlo poslat video jen tak..nevím proč ted ne..nebudu řešit..jen so ted omlouvám za ty mezery u mých příspěvků...má tam všade být video..není nevím proč..prve šlo ted ne...seru na to...

Odesláno

Tak letos MOR..poprvé co vynecháváme...zato BA..už máme zakoupeno....just to nevynechám ani za prase....

Odesláno

Nebudu dávat odkaz na jůůů...ale dá se tam najít skupina kde bubnuje mladej Škaroupka..  a skladba se jmenuje ---  

Right Wing Of The Garden Triptych 
Odesláno (upraveno)

I v tomhle smíšeném počasí mě povzbudí tahle dáma z jiného kouta světa než ostatní.

Možná někdo na ní stejně jako já v Blavě byl.

Upraveno uživatelem Tony Stark
  • O 4 týdny později...
Odesláno

jasný, ber to s nadsázkou :D

já přestal poslouchat nightwish, když tarja odešla, a že sem na nich letěl, no a dlouho sem nemoh najít "náhradu" až někdy před dvěma rokama sem náhodou našel xandrii. takže pro mě jsou noví, i když už hrajou přes dvacet let :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je tu někdo, kdo vyrostl na osmibtových a šetnáctibitových počítačových hrách a poslouchá tematickou herní hudbu?

Odesláno

JJ. Já si teď oblíbil moderní předělávky osmi a šetnáctibitových hudeb, nejlíp od jejich původních autorů. Chris Hülsbeck, Allister Brimble, aktuálně Jeroen Tel... BTW znáš skupinu Mind In A Box? Třeba tohle:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...