Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ted poslouchám na starý ohraný kazetě Dogmu..

no pro kluky metalový malá hádanka..víte v který zahraniční skupině působí syn zpěváka....

[upravil dne 28.4.2012 15:19 od rgot]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jj máš Radku pravdu s těma Krejdlama...na kluka od Brna je to supr ůspěch bubnovat v něčem takovým..at už si o nich myslím cokoli...

Odesláno

Nechci zakládat nový téma......což takhle téma....můj nejlepší fest či koncert....začnu ...u mě Live Wacken 2009 ...ty 4 dny dny sem si užil jak nic jinýho

Live Wacken 2009

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Na Brutík samo sebou idu....šak už chýbá jen pár dní

sa teším nevíc na této ogárky

kvůli tomu jak jim to pude tam letos vlastně jedu bo sem je naživo nikdá neviděl........

Odesláno

toz ja jsem zvedav hlavne na immolation, immortal, incantation, kampfar, MORGOTH !!, napalm death, shape of despair, sodom, solstafir, crowbar a asi gorguts :D ...

Odesláno

Jejda a to ja bych i jel zel bohu mam jiz nejaky program .... :( I kdyz je fakt ze to pocasi je takovy vselijaky,divil bych se,kdyby to neproprselo cely ..

Odesláno

Tak BA stál za to...ve čtvrtek jsem sice viděl jen Dimmu Borgir a Nile , ale pátek a sobota supr...pátek jednoznačně Napalm Death a Amon Amarth..v sobotu Sodom ,At the Gates ti byli supr..Immortal ,Moonspell..

Odesláno

tak jsem byl jen na sobotu vpodstate na otocku, hlavne na solstafir, to jsou borci :) ... sodom mi utekl, finntroll ok a immolation absolutni pecka, kdyz zahrali z dawn of possession tak jsem se vratil do detskych let :D ... pak jsme nastartovali auto a jeli dom :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...