Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR  

1. 1. 2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jardo, blbej termín, kámoš má svatbu ... :nevim

Hele, tak jak vono to je?? Je to 21, nebo 28?? Chtělo by to Jardo líp upřesnit ... Kámoš má svatbu 28.6 ... nicméně 21.6 už mám bohužel jinej program ... viz Dundee ... Já v tom měl, abych řekl pravdu guláš a chápal jsem to, že je to 28.6 a teď koukám na přihlašovadle, že je to 21.června ...... :myslim

[upravil dne 16/6/2008 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

cozetooo??? proc to??? rekni ze si delas prdel. :o:bacha:bacha

Myslíš to, že mi Jarda před chvílí psal SMS, že ze zdravotních důvodů ruší komplet celý Liberecký sraz??? Je to velká škoda. :(

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Je to velká škoda,ale nedá se nic dělat!

To jo, ale pak se mi už Jarda neozval na dotaz, proč se sraz ruší - co se mu stalo tak vážnýho, že to zasáhne celou organizaci srazu... Tak nevim. :myslim Doufám, že se mi ozve, abych aspoň věděl, co s nim je. :roll

Odesláno

no, me by to taky zajimalo.... bych to videl na nejakou operacci, slepak nebo neco takoveho. Nic horsiho ho nemuze potkat.

Mam takový tušení, že tu SMSku nepsal ani Jarda, ale někdo z rodiny a že Jarda někde leží v nemocnici a nemůže psát a třeba neni ani při vědomí. Nechci sejčkovat, ale mam blbý tušení. :ticho

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

no, me by to taky zajimalo.... bych to videl na nejakou operacci, slepak nebo neco takoveho. Nic horsiho ho nemuze potkat.

Mam takový tušení, že tu SMSku nepsal ani Jarda, ale někdo z rodiny a že Jarda někde leží v nemocnici a nemůže psát a třeba neni ani při vědomí. Nechci sejčkovat, ale mam blbý tušení. :ticho

Neblbni, zkoušel jste mu někdo volat??

[upravil dne 17/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Pro náhlý atak zákeřné choroby na hlavního organizátora se sraz odkládá na neurčito!!!

Jarajarda děkuje všem chápajícím za pochopení !!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...