Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vyměnit.....nic jiného ti nezbyde.......tam to není po zahřátí ale jaká je teplota v kabině..jestli ti tam celý den svítilo slunko tak je to jasné.....nový stojí něco přes 6000,- Kč já jsi sehnal starší za 2000,- ale musíš vědět že je to ten co netmavne...ještě ti malinko pomůže změna zobrazení displeje na \"video\" (oranžové pozadí a černé písmena.)

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Nazdras, mam tiž problem s disp. a keď je teplo tak je uplne nečitatelny a mam vyrobu dec.2004

no a jak to budeme řešit???:roker

• O 2 roky později...
Odesláno

Taky mně trápí display. Hledal jsem vlákna v zahraničí, někdo ten display zkoušet opravovat, nejsem z toho moudrý.

Kostrbatý překladač vypsal toto:

Potřebujete rozmontovat, uvedená na obrazovce jemně trhat pásky a pak používat nové pojidla pro elektrické spoje velmi opatrně a držet na stejné místo, jsem se pokusil zasáhnout stokrát, ale nakonec se mi podařilo, ale je zde riziko v celé oblasti rozléhající obrazovky Snažil jsem se Protože už jsem měl nový barevný. Tepelná plochý kabel připojení, vyjměte ji, po používat nové lepidlo a přilepit plochý kabel.

Jinak by tam šel display sehnat za cca 4000 Kč, zkouším ještě dohadovat cenu při více kusech. Pokud se nemýlím, tady by ten display chtělo více lidí. (?)

Odesláno

zdar. pokial som to dobre pochopil staci len ten novy pasik a T-nastavec na pajku.

Nema niekto odkaz na stranku, kde sa da ten pasik lacno kupit (najlepsie do 10 eur)? Nasiel som len stranky z ciny kde sa objednava vo velkom a £18 z odkazu nado mnou sa mi zda dost za ten pasik.

Odesláno

Nehledal jsem to, ale viděl jsem ho okolo 5 USD kdyžtak pohledám odpoledne. Nicméně s ohledem na to jak jsou daleko kontakty od sebe tak to až zase taková legrace nebude. Na to bych to chtělo masku, to by se zařídit dalo, ale na jeden display to nemá smyls...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...