Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj. výměna byl celkem boj...

ty první dva malý torxi sem povolil malinkým plochým šroubovákem, protože jsou dost hluboko a normální bit s torxem tam nedosáhne. potom sem povoli ty větší a celý display vyndal. ale pak přišel další problém. jak vytáhnout ze starého displaye ten konektor. takto důmyslnou pojistku na konektoru sme ještě neviděl. ale nakonec se podařilo. kabel sem měl taky krátký, protože konektor u koupeného displaye je na druhé straně než u originálu. ale naštěstí stačilo kabel jen protáhnout zpět do přístrojovky a výtáhnout jinudy...

nový funguje i při dnešních tropech, takže paráda :-)

koupeno zde:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6637507200.html?orderId=67062759864302

hodně zdaru

Jak rikas, mel jsem úplně stejné problémy ale dalo se to zvládnout. Nejvíc me zdržela ta pojistka konektoru :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

taky jsem použil Aliexpress displej, havlicek.lukas vymenil diody a je to... jen je třeba dokalibrovat parametry (navíc Bluetooth, 2-zonova klima) ale jinak supr.

na Fukci nemá nic vliv - za 30USD a 200 za práci superka  :papa  :roker

Odesláno

Tak mi dnes taky došel displej z aliexpress. Výměna proběhla bez problémů a i přesto že je podsvícení displeje žluté, tak maximální spokojenost

Odesláno

Ahojte , nevím jak ostatní, ale středový display na mé 407 r.v.2008! černá po zahřátí jak kovářské boty a je absolutně nečitelný. Display je Johson controls, ktery by měl fungovat bez potíží, takže fakt nevim, co si mám o tom myslet. Nicméně dnes objednávám od Číňana nový, tak doufám, že to klapne a chvilku vydrží. Mějte se a ať nám ti frantíci jezdí v poho.

Odesláno

Jj mas pravdu.Otazkou je, jak se k tomu postaví celní správa a kolik si zase tenhle stát vezme za kdejakou zde v ČR predraženou kravinu. Stejně si myslím, že i kdyby si to někdou koupil za ty šílené prachy přímo v Peugeotu, tak to bude od stejnýho číňana :-).

• O 2 týdny později...
Odesláno

Display v patek přišel a byl jsem mile překvapen jak rychle přišel. Počítal jsem se 4-5 týdny a nakonec to tady bylo za 9 dní...paráda. Hned jsem ho vyměnil a funguje bez problémů. Jen to bylo na muj vkus moc do žluta, tak jsem z původního vzal tu oranžovou folii a vyměnil místo té žluté. Do originálu to ma daleko , ale je to o mnoho lepší. Takže Aliexpres doporučuji-funguje to.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím chlapi!! 

Mám 407sw (r. v. 2005, 2,0HDI) s rozmazaným displejom. Chcem sa spýtať, ako zistím že displej z aliespresu, ktorý som tu našiel mi bude fungovať? Podľa nejakého typu? Podľa počtu pinov? musím to najskôr rozobrať? A ešte jedna vec v menu mam 4 položky (ak nieje moc teplo ešte to ako tak ide vidno) - chýba tam bluethoot a telefon, nepotrebujem to ale nebude to nejako prekážať? 

Vďaka za odpoveď :)

Odesláno

Vďaka Ivo, a nebude tam vadiť že tam je ta jedna položka navyše v menu (telefon/bluetoot)?

Pytal som sa nato v servise, povedal mi, že niekedy to môže vadiť - môže neukazovať napr. spotrebu, alebo niečo ine, ale moc o tom nevedel preto sa pytam vas či ste si toho všimli ked ste to menili a či to funguje všetko ok :)

Odesláno

Mě po namontování funguje vše v poho, akorat v menu pod řádkem nastavení displaye je jeden řádek bez popisu a ten když rozkliknu, tak jsou tam volby nějaký poměrů něčeho k něčemu....nejsem z toho moudrý, ale jak říkám, vše funguje tak neřeším . Vubec se toho neboj. Pokud uvádí v popisu, že to je 407 , tak to bude v pohodě. Určitě tam je i obrázek konektoru.

• O 2 týdny později...
Odesláno

taky jsem použil Aliexpress displej, havlicek.lukas vymenil diody a je to... jen je třeba dokalibrovat parametry (navíc Bluetooth, 2-zonova klima) ale jinak supr.

na Fukci nemá nic vliv - za 30USD a 200 za práci superka  :papa  :roker

Zdravím, mám stejný problém s displayem jako většina na těchto stránkách a uvažuji také o koupi nového z aliexpress ,ale ve většině nabízených displayu v popiskách se uvádí že je na dvouzonovou klimatizaci a tu já jaksi nemám,tak jsem se chtěl zeptat zdali i s timto má někdo zkušenost???

Díky za odpověď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...