Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam tiez problem s displejom, a problem mam tiez ze som zo zahranicia :D ja zijem prezmenu v Irsku :D bolo by mozne my ho nastavit a zaslat do IE? Kupil by som od teba jeden ak by si mal taky aky potrebujem :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny, taky řeším problém s displayem.

Ne jen že je černej,ale taky svislý čáry a chybějící znaky, tudíž celkově na ... .

Pročítal jsem tady starší příspěvky a popravdě jsem se nějako ztratil, viděl jsem tu někde odkaz na někoho kdo by snad měl možnost display sehnat

za lepší peníz než origo Peug kde by mě vyšel na cca 6,5tis.

Poradí někdo?

Dík

Odesláno

jinak včera jsem mluvil s borcem v HK, opravují displaye na sdruženém přístroji, ale zatím nedělají ty na středovém panelu.

Prý že zatím je to ve vývoji, tak snad se jim ten ořech podaří rozlousknout a pak by mohla být schůdnější cesta k fungujícím displayům.

Tvrdil, že se mám tak za měsíc ozvat, jestli není něco nového... tož uvidíme

Odesláno

to je jasný, ty u sdruženýho mají za cca 2tis. nevím kolik by stál nový... ale 2 tisíce asi ne.. a asi by se musela koupit celá přístrojovka

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Čau kluci potřebuju menší radu protože jsem trotl :D

Display mezi budíkama \"maxidot\" začal po zahřátí ztrácet body a byl nečitelný. Doma jsem měl budíky z angličana a tak jsem se rozhodl že je vyzkouším a když bude display OK tak ho přehodím. Display je sice OK (už je i přehozenej do mejch budíků) ale na těch angl. bylo najeto 225tis (to jsem samozřejmě nevěděl) a moje auto mělo jen 202tis a samozřejmně se tam zapsala ta vyšší hodnota. Nemyslím si že by to nějak zásadně hrálo roli, ale mě to štve :bacha:bacha:bacha není na to nějaký fígl jak to vrátit zpět? Dík moc:papa

Odesláno

Panove mam doma cernajici displej (vyndanej, v aute je novy JC).

Pokud bude mit nekdo zajem mohu prodat za cca 1000kc... :papa

Dobre konec srandy, mohu ho nekomu poskytnout na pokusy, nebo pokud ma nekdo nejaky napad co s nim zkusit udelat, dejte vedet a mohu to vypokusovat sam. Treba to nekdo rozlouskne...

Me je k nicemu...;)

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...