Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa len opýtať nechcel som zakladať nové vlákno. dá sa niekde nastaviť aby na displayi medzi budíkmi zobrazovalo napr. stále aktuálnu spotrebu a tak podobne? ono ťuknem do páčky navolím si čo chcem ale po čase to vypne a ukazuje len kilometre.

Odesláno

zdravím páni. tak u mňa display vymenený. podarilo sa mi zohnať z citroena ten žlty. za celkom zaujímavý peniaz. všetko som nahodil a všetko šľape ako má ( nastavené cez dia) uplná spokojnosť =)

starý display ak by niekto chcel skúsiť opraviť tak budem rád pošlem aj do ČR. len by som chcel seriozny prístup ak by sa oprava podarila tak by som ho rád mal naspäť . :papa

Odesláno

Zdar. Neskusal niekto opravovat ten display? Mozno by to slo nejako podobne ako je v tomto videu:

mozno keby pouzil namiesto teplovzdusnej pistole taku tu malu pajkovacku, tak by to mozno islo. keby som mal nahradny tak to vyskusam. na svojom sa bojim, ze ked sa to posere, tak nebudem mat ziadny.

Odesláno

Tlačítkom na páčke ovládania stieračov. Na displeji nad rádiom sa po nastavení zobrazuje natrvalo až pokiaľ si nezvolíš inú funkciu, ale na displeji medzi budíkmi sa zobrazí len na krátky čas a potom zhasne. S tým sa nedá v P407 nič robiť.

Odesláno

no stačiť mi bude ked to bude tak na displayi od rádia keď tam už mám teda druhý :D myslíš tlačítkom čo prepínaš ? dlhším pridržaním si tripnem spotrebu nie?. v prípade prepinánia spotrieb sa mi tam zobrazí ale tiež len dočasne potom to naspäť skočí na rádio resp. dátum keď rádio nieje zapnuté.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...