mk405 Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic ty jo:mrk staveniště a takový pořádek:mrk:super Můžeš nám tu průběžně dávat fotečky,jak ti to hezky roste:mrk A možná se někdo taky chystá stavět garáž a třeba se nechá inspirovat a i postup práce mu pomůže.. to klidně můžu, takže přidám: 2. šetříme penízky za beton a dáváme do základů kamení Citovat
aaischa Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 cerstve po koupeni auta, ted je tam trošku víc všeho možnýho hlavně \"bordelu\" Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Jo jo Este keby si mala zelene auto tak ho nemusis snad ani zamykat Citovat
peugeotkovic Odesláno 28. červen 2008 Autor Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: Ivona [upravil dne 28.6.08 Ivona] to je krásné Já mám taky tak úzkou garáž,že když zajedu dovnitř tak lezu z auta kufrem:D:D:D asi jako ty:aut Citovat
Ivona Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Ivona [upravil dne 28.6.08 Ivona] to je krásné Já mám taky tak úzkou garáž,že když zajedu dovnitř tak lezu z auta kufrem:D:D:D asi jako ty:aut tak strašné to není, zatím ještě vylezu dveřma Citovat
vix Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Ivona [upravil dne 28.6.08 Ivona] to je krásné Já mám taky tak úzkou garáž,že když zajedu dovnitř tak lezu z auta kufrem:D:D:D asi jako ty:aut ¨ Prodej 206 a kup si bílýho SMARTa Citovat
peugeotkovic Odesláno 28. červen 2008 Autor Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Ivona [upravil dne 28.6.08 Ivona] to je krásné Já mám taky tak úzkou garáž,že když zajedu dovnitř tak lezu z auta kufrem:D:D:D asi jako ty:aut ¨ Prodej 206 a kup si bílýho SMARTa Nebo bílo\'u Jawu 250:D To by se mi tam vešel i nějaký ten vercajk:aut 206 neprodám:bojim to je moje spřízněná dušička.. Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Tak takhle parkuju já... a takhle... a taky takhle... Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 to Destiny: Na chvilku jsem tomu uvěřil... pěkné. Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell to Destiny: Na chvilku jsem tomu uvěřil... pěkné. A co tohle? Tomu bys možná věřil chvilku déle: http://www.peugeot-club.com/topic/7463-tak-jsem-byl-dnes-prohnat-wrc-u-restaurace-dzban/#78383 [upravil dne 1.7.08 destiny] Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Gargamell to Destiny: Na chvilku jsem tomu uvěřil... pěkné. A co tohle? Tomu bys možná věřil chvilku déle: http://www.peugeot-club.com/topic/7463-tak-jsem-byl-dnes-prohnat-wrc-u-restaurace-dzban/#78383 Ovšem tohle je jiná... koukl jsem na to a říkal jsem si... Ahá tady je jeho inspirace. Jednou se k tomu náhodou dostal tak si hned musel pořídit model. Až když jsem si pročetl tu diskusy, tak jsem pochopil o co jde. Ale je to hodně dobrá práce. Občas tvořím něco ve photoshopu, ale tohle je mi asi hodně vzdálené... Citovat
Kekros Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Bud v garáži ve městě, nebo ve stodole na chalupě. Ale nejradši mezi rozkvetlýma broskvema a vedle lehátko Citovat
kveton Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 rad bych sem dal fotku me garaze, ale bohuzel jeste neni ani barak, ale pracuje se na tom. Chtel jsem se ale zeptat, jestli si menite olej sami ve svych garazich a jak? Protoze jsem moc jam ve vasich garazich nevidel Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 já tam jámu mám, ale ještě jsem olej neměnil. Teď se na to ale chystám... Abych nebyl pořád za ostudu, že si ani ten olej nevyměním. Citovat
kveton Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 ja jezdim k rodicum na jamu a tam menim olej, ale budu stavet barak i s garazi a chtel bych tam tu jamu Citovat
peco Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Nie je to moja garage ale tatkova. A 505 sa tam len tak-tak zmesti Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 někteří už parkují skoro jako v ráji.. třeba tenhle v chorvatsku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.