Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nedávno jsme se bavily o škodě 100/120 atd. Video v 30km/h

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsme se bavily o škodě 100/120 atd. mrkněte na tohle video,jsou to magoři,ale výsledek nabourání šade v 30km/h do stromu stojí zato:o:o

[upravil dne 25.5.2008 chuck11]

Odesláno
Původně zaslal: wena99

akdyž to vidím a vzpomenu si že v naší bívale škodovce jsem se proháněl 160km/h tak mi běhá mráz po zádech:o

:o 20 a klepal bych se jak ratlík strachy,,,.....

Odesláno
Původně zaslal: Pata

jarda> zase to nemuzes tak brat... ona rezava 205tka na tom nebude o nic lepe :roll

Hmmm, tak to buď v klidu, 205 je na tom líp vždycky, i shnilá oproti jako nový 120.. Ale ze 120 už nevylezeš..

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

jarda> zase to nemuzes tak brat... ona rezava 205tka na tom nebude o nic lepe :roll

Hmmm, tak to buď v klidu, 205 je na tom líp vždycky, i shnilá oproti jako nový 120.. Ale ze 120 už nevylezeš..

Ja jsem v klidu :D

Dobre, kdyby 205tka mela motor vzadu, tak je to srovnatelne :super

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

Ja jsem v klidu :D

Dobre, kdyby 205tka mela motor vzadu, tak je to srovnatelne :super

No, sice T16 vepředu motor nemá, ale mám pocit že by na tom byla pořád líp, nehledě na to, že T16 na silnici nepotkáš.:D

Odesláno

Myslím,že tohle video mluví za vše... od Škoda 100 do Felicie...

Pak si jen stačí vybírat další co to tam nabídne.... :papa

[upravil dne 26/5/2008 John]

Odesláno

jj jsou to sr.á.če, říkám to už 20 let a pořád se najde dost blbů, který se se mnou budou hádat, že je to dobrý auto... Dokonce si pamatuju na jednoho ultrablba, kterej tvrdil, že fungl novej Favorit je lepší než 5 let starý Porsche (klasický český postižení: co je nový je lepší :roll )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...