Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Matthes

Původně zaslal: buml

Boze, proc koukas na seznamacky mapy, ktery maj fotopodklady stary nekolik let:bojim

Pokud chces alespon trochu cerstvejsi, tak musis do zahranici nase servery na fotomapy hazej tezkej bobek. Podivej se preba na google ten ma Prahu o hodne cerstvejsi;)

Ale oni to maj na seznamu zakresleny jak to bude vypadat (normalni mapy ne foto ...).

Odkaz

tak to se omlouvam, ja myslel, ze se ti jedna o stav na fotomapach

EDIT > co se tyka zakresleni, tak to je pokud se nepletu podle puvodniho planu, ale melo by tam bejt nekolik zmen, ktery se snad teprv doschvalovavaj, ale uz stavej

[upravil dne 25/5/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Původně zaslal: Pe.Tr

už aby teb obchvat byl a nejlepe kompletní

Tak tak...Je to děs...:bacha

Měl být už před 10 lety a to už bylo pozdě...

reknu jednu vec. asi 15 let je uz projekt na obchvat Ceskle Lipy, ktery ma zacinat u Noveho Boru. V BOru je takova idiotska krizovazka, ktera se pred mesicem konecne zacala rekonstruovat. JA jne cekma ze navazou i tim, ze zacnou stavet obchvat, protoze to uz vazne chce....

BTW, rekonstrukce krizovatky me uz stala predni okno na bawci... je tot ady hrozne rozhrabane.

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak to se omlouvam, ja myslel, ze se ti jedna o stav na fotomapach

EDIT > co se tyka zakresleni, tak to je pokud se nepletu podle puvodniho planu, ale melo by tam bejt nekolik zmen, ktery se snad teprv doschvalovavaj, ale uz stavej

[upravil dne 25/5/08 buml]

No v pohode, kazdopadne jsem v ocekavani jesi spatrime ty plany ... :myslim

Odesláno

Marlin: Nevíš, kdy to tam má být hotové? Dneska jsem tam málem nechal nápravy, když jsme jeli k našim. Je fakt, že ta křižovatka je dost blbá už sama o sobě a teď je to mnohem horší:(

Odesláno

Dundee... nepotesim te... nekdy v listopadu co jsem se informoval :bacha

Ale mistni to radsi objizdehji spodem, pres tu druhou krizovatku na skalici, bo je to lepsi a clovek nema strach o auto.

Jo, to vis, kdyz vyferujou 30 - 40 cisel asfaltu....

Ä maji tady byt dva kruhace, tak jsem zvedav co vymysli...

Hele, a kdyz uz jsi tu byl, mel jsi se stavit :)

Odesláno

Omlouvám se ale jelikož se chystáme na betonáž mostovky, tak se domů vracím až v noci.A proto jsem nemělnáladu na nic jiného než se najíst vysprchovat a jít spát.Z tohoto důvodu jsem nemohl dodat fotografije které jsem zde slíbil.Vše napravím zítra.

Odesláno

Náhodou plánky super - oproti tomu co je na www.dalnice.com. Z tohohle by mohlo bejt relativně něco poznat - akorát by to chtělo vidět buď naživo, nebo ve vyšším rozlišení.

Vypadá to tu na hodně megalomanskou stavbu, tak sem zvědavej co za paskvil z toho po tom množství úsilí nakonec vypadne :)

Odesláno

Ne spustí se to bednění.Je totiž postavený PERI lešení.betonuje se to rovnou na pilíře.Při hmotnosti toho dílu by to jinak nešlo.Armatura váží asi 12 tun a betonu je tam 600 kubických metrů.

Odesláno
Původně zaslal: snow

Ne spustí se to bednění.Je totiž postavený PERI lešení.betonuje se to rovnou na pilíře.Při hmotnosti toho dílu by to jinak nešlo.Armatura váží asi 12 tun a betonu je tam 600 kubických metrů.

Ok, dik za info, je to fakt mega stavba. Vzdycky cumim o kolik ste pokrocili :D Jinak doufam ze ten sjezd ze strakonicky na Zbraslav predelate, ted je to fakt hrozna sikana :nevim A stejne tak najezd na strakonickou ze Zbraslavi, jednou tam kamos malem jel furt rovne, jak to bylo driv - s veteranem malem narazil do tech betonovych zatarasu :D

Odesláno

Jinak ted děláme tu část která je zvýrazněná na plánu 02 a ta je rozdělená čtyři části, betonovat budeme tu část mezi pilíři 04-05 označení sjezdu Strakonická.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...