Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi, mám dotaz... mám trochu nakřivo volant, tak jsem ho sundal a trochu srovnal na tisicihranu, ale pořád to není ono... potřebovalo by to ještě trochu poladit.. nevíte jak se to dá ještě vyrovnat?? hledal jsem to tady v sekci 406 ale nenašel:myslim... díky za odpovědi

Odesláno

Ja mám geometriu spravenú, no tiež mám trošku na krivo volant pri rovnej jazde, síce sa to tou geometriou vylepšilo ale ako sa to dá ešte spraviť? Čo treba spraviť pri rozobratí volantu?

Odesláno

Nedělej s volantem vůbec nic. Geometrie (sbíhavost-rozbíhavost) se seřizuje na OBOU stranách,tzn.,vrať se tam,kde ti to dělali ,ať si to zopakují.

Po seřízení geometrie MUSI být volant rovně!!!

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Teď už jen na spojovačkách--jsou to ty tyčky,vedoucí od řízení ke kolům

dělá se to mZzDrlo5W6.JPGtady?

[upravil dne 25.5.2008 Senad]

[upravil dne 25.5.2008 Senad]

Odesláno
Původně zaslal: Senad

no myslím že záleží na tom jak hodně ho máš \"hnutej\" nejde to udělat geometrií pokud je hodně nakřivo...

Nevím,jak dalece tomu rozumíš,v každém případě se při seř.geo-

metrie nepřesazuje volant....

Musí se seřizovat na obou stranách a pak se volant nemůže hnout.Pravda je,že si to mechoši usnadňují-dělají jen jednu

stranu a pak je volant nakřivo.

Poslední jejich rada je--přesaďte si volant....

Odesláno

Ta fotka je jak kráva:D:D

Ano,povol kontramatku a otáčením spojovačky seřizuješ.OPAKUJI--musíš to seřizovat na obou stranách a taky

kontrolovat,v jaké poloze je volant.Taky upozorňuju,že tak přesně ,jako na profesionalním stání to neuděláš--holt laser je laser:myslim

[upravil dne 25/5/08 ozzy1956]

Odesláno

Ano,zkus si to a uvidíš.Na jedné straně o půl závitu utáhnout,na druhé zas povolit.

Je s tím drbačka,neustále musíš měřit a kontrolovat volant--přímost

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Nedělej s volantem vůbec nic. Geometrie (sbíhavost-rozbíhavost) se seřizuje na OBOU stranách,tzn.,vrať se tam,kde ti to dělali ,ať si to zopakují.

Po seřízení geometrie MUSI být volant rovně!!!

přesně tak musí jej zajistit a pak si hrát čili seřizovat pod autem

Odesláno

No jo, ale rozhodíš si geometrii a pak se ti třeba sjede jedno kolo, nebo ti muže auto táhnout do strany pokud to přeženeš, já bych to nechal na servise, stojí to cca 500 za obě nápravy, takhle to akorát rozhodíš:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...