Senad Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 čau lidi, mám dotaz... mám trochu nakřivo volant, tak jsem ho sundal a trochu srovnal na tisicihranu, ale pořád to není ono... potřebovalo by to ještě trochu poladit.. nevíte jak se to dá ještě vyrovnat?? hledal jsem to tady v sekci 406 ale nenašel:myslim... díky za odpovědi Citovat
subin Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Seřízením geometrie,pokud nezabralo přesazení na tisícihranu:myslim Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: subin Seřízením geometrie,pokud nezabralo přesazení na tisícihranu:myslim a jak to udělám?? nebo to musím dát do servisu? Citovat
tomino Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: subin jj servis,doma to není přesné To znamená, že je to doma nepřesné????? Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 no povídejte.... docela bych si to doma chtěl udělat...ale nevím jak... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Teď už jen na spojovačkách--jsou to ty tyčky,vedoucí od řízení ke kolům Citovat
loque Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Ja mám geometriu spravenú, no tiež mám trošku na krivo volant pri rovnej jazde, síce sa to tou geometriou vylepšilo ale ako sa to dá ešte spraviť? Čo treba spraviť pri rozobratí volantu? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Nedělej s volantem vůbec nic. Geometrie (sbíhavost-rozbíhavost) se seřizuje na OBOU stranách,tzn.,vrať se tam,kde ti to dělali ,ať si to zopakují. Po seřízení geometrie MUSI být volant rovně!!! Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 no myslím že záleží na tom jak hodně ho máš \"hnutej\" nejde to udělat geometrií pokud je hodně nakřivo... Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Teď už jen na spojovačkách--jsou to ty tyčky,vedoucí od řízení ke kolům dělá se to tady? [upravil dne 25.5.2008 Senad] [upravil dne 25.5.2008 Senad] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Senad no myslím že záleží na tom jak hodně ho máš \"hnutej\" nejde to udělat geometrií pokud je hodně nakřivo... Nevím,jak dalece tomu rozumíš,v každém případě se při seř.geo- metrie nepřesazuje volant.... Musí se seřizovat na obou stranách a pak se volant nemůže hnout.Pravda je,že si to mechoši usnadňují-dělají jen jednu stranu a pak je volant nakřivo. Poslední jejich rada je--přesaďte si volant.... Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 no mě to právě nedokázali seřídit a to byla jejich rada...přesadit...tak nevím...každopádne sem to přesadil ale pořád to není ono.. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Ta fotka je jak kráva:D:D Ano,povol kontramatku a otáčením spojovačky seřizuješ.OPAKUJI--musíš to seřizovat na obou stranách a taky kontrolovat,v jaké poloze je volant.Taky upozorňuju,že tak přesně ,jako na profesionalním stání to neuděláš--holt laser je laser:myslim [upravil dne 25/5/08 ozzy1956] Citovat
Senad Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 no ta fotka je kapánek veliká a jak to funguje?? čím víc utahuju na jedný straně tím se volant k té straně pootočí?? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Ano,zkus si to a uvidíš.Na jedné straně o půl závitu utáhnout,na druhé zas povolit. Je s tím drbačka,neustále musíš měřit a kontrolovat volant--přímost Citovat
Guest servisman Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Nedělej s volantem vůbec nic. Geometrie (sbíhavost-rozbíhavost) se seřizuje na OBOU stranách,tzn.,vrať se tam,kde ti to dělali ,ať si to zopakují. Po seřízení geometrie MUSI být volant rovně!!! přesně tak musí jej zajistit a pak si hrát čili seřizovat pod autem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 No jo, ale rozhodíš si geometrii a pak se ti třeba sjede jedno kolo, nebo ti muže auto táhnout do strany pokud to přeženeš, já bych to nechal na servise, stojí to cca 500 za obě nápravy, takhle to akorát rozhodíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.