Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já jsem dával jiný rádio a žádný vin jsem nepotřeboval a v servisu mechanik co mi to přehazoval to měl za dvě minuty hotový i s naladěnim stanic:)

Odesláno

Počkej to ne, měl by jít sundat jen ten plast, ale nevím jestli jsem dělal přesně tenhle model. Pochybuju, že by se to muselo pájet. Ale pokud ano tak by to tasi nebyl taky problém přepájet.

Odesláno

:myslim no pokiaľ viem tak to rádio vyrábali minimálne dve firmy (VDO a Clarion) a mám pocit, že sa môžu vnútri odlišovať aj keď navonok vyzerajú rovnako, no netvrdím to na 100% lebo osobne som zatiaľ rozoberal iba VDO, napadlo ma to zo skúsenosti napr. s páčkami pod volantom...

asi bude dôležité aby išlo o rovnaké rádio ak chcem niečo z neho prehadzovať, okrem toho, pred samotným prehodením hociktorej časti by som najprv vyskúšal funkčnosť celého rádia tak ako je teraz, myslím, že bude potrebná aj diagnostika na spárovanie

Odesláno

Už je to dosť dávno kedy som mal kuchnuté moje VDO takže si to veľmi nepamätám, ale podľa foto , ktoré som si stihol narýchlo urobiť, by na ňom mala byť výmena predku hračkou, predok je tam nasunutý priamo cez konektor na dosku, káblom je prepojená mechanika CD a doska. Samozrejme Clarion to môže mať odlišne, to naozaj neviem. Ale POZOR! Pokiaľ si pamätám, tak na demontáž čela je nutné zhodiť aj vrchný kryt aby sa dalo dostať ku všetkým jazýčkom, ináč hrozí ich vylomenie.

Odesláno

Ach jo to radio je prokletí. Panely jsou stejné tak jsem je přehodil vrátil to do auta. Radio hraje, ale neustále se tam ozývá silné pípání a nechce si to vzít cdčko.

Už fakt nevím co dělat.

[upravil dne 12/4/13 14:36 od Lví-ček]

Odesláno

jestli pipa, je treba napichnout na diagnostiku PeugeotPlanet 2000 a zapsat do radia VIN kod tveho auta, jinak bude pipat porad

Odesláno

wojtěch: lvíček prekladal clarion na clarion takže asi ok, to pískanie neviem, nie je to náhodou tým, že nie sú spárované auto a rádio??? (cez dia)

jj, tak vidím, že som pomalý :D

[upravil dne 12/4/13 14:45 od 307rg]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...