Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauky, před měsícem jsem si koupila peugeota 406 2.1 D r.v. 1997 a jsem snim docela spokojená, ale mam problém s vyndáním starého orig. rádia na kazety, abych tam mohla dát na CD. Můžete mi někdo poradit. Je škoda, že to už nepůjde napíchnout na to ovládání páčky na volantu.

:myslim

Odesláno

Vítám v klubu a ať novej mazlik slouží. :potlesk

Jinak k tomu rádiu. Je tu položka hledání a určitě najdeš vše potřebné co je potřeba pro to udělat, aby jsi tam dala rádio jiné. Už mnohokrát se to tu probíralo. :papa

Odesláno

díkes, strávila jsem už asi hoďku na netu a nemůžu to pořád najít, je tu toho moc na projití. nevíš ve kterém odkazu jste to řešili?

Odesláno

to je všechno hrozně super, ale na odkazech se baví o poruše rádia, ale já potřebuju vědět krok za krokem za ho z te ďury vytáhnu!?to rádio tam drží a jsou na něm jenom dvě hluboké ďurky asi s imbusky. Jinač displey je na rádiu bohužel.

[upravil dne 24.5.2008 Lea]

Odesláno

jdu to skusi znova, tenhle pokus už jsme dělali a drželo to tam tak na pevno, že jsme mysleli, že tam jsou teda nějaké šroubky, uvidíme teda. snad nic nezlomím. díky

Odesláno

:Ddíkes, všechny rady byly super, a přišli jsme na to že předchozí majitel byl takové jelito nebo spíš rozbil kryt tak to rádio zasilikonoval, a my to mohli rvát, násilí pomohlo a je venku. Super a díky moc.

Odesláno
Původně zaslal: Lea

čauky, před měsícem jsem si koupila peugeota 406 2.1 D r.v. 1997 a jsem snim docela spokojená, ale mam problém s vyndáním starého orig. rádia na kazety, abych tam mohla dát na CD. Můžete mi někdo poradit. Je škoda, že to už nepůjde napíchnout na to ovládání páčky na volantu.

kup si radio s vystupom na ovladanie pod volantom

ja ma Pioneer DEH-4900BI k tomu redukciu za 140.- a je to aj s ovladanim pod volantom:super

http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1328&id_tovar=15548&uroven=6&zaradenie=1065&ukaz=detail&hlzaradenie=9&obr=9

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Původně zaslal: Lea

ja ma Pioneer DEH-4900BI k tomu redukciu za 140.- a je to aj s ovladanim pod volantom:super

http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1328&id_tovar=15548&uroven=6&zaradenie=1065&ukaz=detail&hlzaradenie=9&obr=9

Cena adaptéru je velmi dobrá, ale těžko říct jestli by fungovala i s ovládáním u 406. :myslim

Jak se to do toho zapojuje? To je ta svorkovnice nějak popsaná aby jsi věděl kam kterej drát z origo ovládání?

Odesláno

Tak ta cena je suprová!!!!!!!!!!!!!!!! Možná bych to riskl a zkusil koupit, ale u SONY tam vidím dva druhy koncovek ........ jedna je jack asi 3,5mm a druhá jako přívod z antény (koaxiální) tak nevím.

A pak je tu otázka jak to dostat na Moravu................. nikde není psáno, jestli posílají do zahraničí........:myslim

Odesláno

Máš na to nákej návod????? Pokud by to šlo, nebo dokážeš jej udělat ........................ za nějakou provizičku???????:potlesk:potlesk

A ještě otázečka ....................... Ty jsi ten frajer vpravo nebo vlevo????????:D:D

Odesláno

No ak máš Sony rádio a zo zadu máš zierku na 3,5 mm jack, tak Ti viem poradiť! A žádná provizička. :bojim Šak si ľudia majú pomáhať, nie? :P A inak, ja som na tej fotke neni, to sú neaký machri z Rumuska... :papa

Odesláno

Na soňáka se musím kouknout....................... zatím nevím kdy na to přijde řada, ale když jsem to viděl naposledy asi před půl rokem, tak myslím že tam žádný jack není ...................... to je špatně co?:myslim

No a ti dva playeři jsou fakt hustý!!!!!!!:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...