Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar hosi kukal som v hisorii, no nenasiel som takuto temu.

Chcem sa Vas all opytat: Budem menit aj sviecky, bol by som rad, keby ste poradili niake kvalitne a samozrejme za rozumnu cenu do 406-ky 1.8 16v LPG, nakolko to lpg im riadne da zabrat.

Teraz tam mam BOSH-ky, no niesom spokojny plyn im dava riadne zabrat. Radili mi NGK-ky, ze na plyn idu spolahlivo, no musia byt Made in Japan. Co vy na to?

[upravil dne 23.5.2008 zelpol]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: chotemicak

NGK nejsou špatný. Já bych se nebál ani BRISKu měl jsem je na Alfě (teda když sem ještě jezdil na benzín) a pohoda. :papa:papa

brisk nebrat, koupil jsem ty stribrny co jsou na LPG a v moji 1.8 16V to vuuubec nejelo, behem 500km letely ven

a to jsem jeste jak blbec furt laboroval s odtrhem, od asi 0.6mm do 0.9mm a nic nepomohlo

[upravil dne 9/7/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

NGK nejsou špatný. Já bych se nebál ani BRISKu měl jsem je na Alfě (teda když sem ještě jezdil na benzín) a pohoda. :papa:papa

brisk nebrat, koupil jsem ty stribrny co jsou na LPG a v moji 1.8 16V to vuuubec nejelo, behem 500km letely ven

a to jsem jeste jak blbec furt laboroval s odtrhem, od asi 0.6mm do 0.9mm a nic nepomohlo

co tam máš teď a jak šlape motor?

Odesláno
Původně zaslal: Jan 406 1.8i

Původně zaslal: Ferry

co tam máš teď a jak šlape motor?

NGK BKR5EK V23 a slape v pohode, uz 30 000km

Odesláno

jak jsem psal v jinym tématu - naposled jsem měl ngk BKR5EK v23, před tim brisky. brisky nic moc, tak nějak to jelo, ale nebylo to na jedna. ngk super na plyn, na benzín po pár tisících tragédie. teď mam ty z nejlevnějších z kelly - Beru Ultra, stojí 75 jedna - na plyn jenom cukání (jak původní odtrh 0,9 tak i 0,7, v podstatě bez rozdílu), na benzín šlapou dost dobře. takže ty Beru co nejdřív vyhodim, snad zítra. Teď jak dál. Bude to loterie..

Odesláno

není svíčka,jako svíčka.najdi si podle katalogu typ,jaký tam patří origo a pak si vyber náhrádu od jiného výrobce...třeba brisk...

pokud ti na plyňáku často odcházejí svíčky-tak tam dej studenější....(např.místo L14YC dej L12YC)

já jsem si s tím taky užil svoje......

Odesláno

Vcera som daval do mojej barborky (306 1.4 combi 98) Denso K20TXR. Cena cca 180 Sk/ks. Mal som uz horsie starty a obcas to cukalo. Mam najazdene 131k a boli tam este povodne peugeot 5960.15 :o

Odesláno

dneska musim chtě nechtě koupit ty svíčky, na ty Beru co mam fakt nejde jezdit. výběr jsem zmenšil na ngk BKR5EK a championy CH OE034 co maj v kelly - asi vyhrajou ngk, každopádně večer budu vědět víc

Odesláno

musim se omluvit výrobci svíček Beru, dneska večer jsem namontoval NGKáčka, novou rampu a s hrůzou zjistil, že problém je jinde, než jsem si myslel - svíčky jsou v pohodě, jenom ten plyn jede na 2-3 válce :(

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

musim se omluvit výrobci svíček Beru, dneska večer jsem namontoval NGKáčka, novou rampu a s hrůzou zjistil, že problém je jinde, než jsem si myslel - svíčky jsou v pohodě, jenom ten plyn jede na 2-3 válce :(

na 2-3 válce mi to občas chytne taky i na benzin, teda když se to nechá chvilku stát, většinou tak týden.Jinak to funguje dobře, když se jezdí denně - to bude taky svíčkama ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...