Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Plynu je viac ako ropy, prerabka auta na plny by sa mi vratila za rok, maximalne 2. Dovtedy neverim ze by sa tak rapidne zdrazel, aby sa to neoplatilo.

Uvidim, poslal som maila, nech mi to nacenia na moje auto.. Som zvedavy co to bude stat :D

Odesláno
Původně zaslal: nanux

S tvou 1.1 to ještě nebude tak hrozný, ne? Jinak já se přidávám, taky asi opráším kolo :(

No nejhorsi to neni, ale jezdim skoro porad jen kratke trasy po meste, takze rocni prumer 7,4 :(

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

Původně zaslal: nanux

S tvou 1.1 to ještě nebude tak hrozný, ne? Jinak já se přidávám, taky asi opráším kolo :(

No nejhorsi to neni, ale jezdim skoro porad jen kratke trasy po meste, takze rocni prumer 7,4 :(

porid skutritko to i na kratky trasy da cca 2.5L a to to jede slusne :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen :D

olej je zatim za solidni cenu :roll mam pravidelnej prisun pěknýho oleje za temer zanedbatelnej peníz, tak to napul s naftou a je to pro motor luxus... a cena ve vysledku pěkná... moc se nesměj ono se pak někomu i ty kamna prodražej

Odesláno

Problém je v tom že v tomto státě se vše řeší od konce a tak je to i v tomhle vláknu :)

Cena může růst ale je potřeba aby taky rostli platy a to je hlavní problém, protože když je vše neustále dražší a plat má vetšina z nás stále zhruba stejný nejde tomu stačit, to je můj názor:xvul

Odesláno

Benzin to neriesi, aj ten pojde hore... Nie tolko, ale zachvilu aj ten. Keby sa zvisil dopyt po benzine, tak by zacal rapidne stupat aj ten...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Trošku mi připomínáte p. kotelnici Jílkovou - vždycky vybrat takové téma, při kterém 100%ně stoupne většině lidí adrenalín, budou se nádherně hádat a prskat kolem sebe jako baby na trhu, ale řešení nenabídnout.

Takže se ptám - jaký smysl má tohle vlákno??

Krom toho, že si tu všichni vylejeme srdíčko a budeme vzpomínat na dobu, kdy benzín stál 8,50 Kč asi na nic jiného nepřijdeme. Nebo snad někdo z nás hodlá kvůli cenám nafty (benzínu) prodat auto a jezdit vlakem???

[upravil dne 22/5/2008 Medvěd]

Medvěde, proč si nemůžeme čas od času zaprskat? :)

Odesláno

ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen :D

Dokud jsem měl ISo, říkal jsem to samý :D

Odesláno

Aby ses nevyšrouboval!:D Benzínem zase čistíme!!! :D:D
Odesláno
Původně zaslal: Majar

i na benzin dojde ono vyssi cena za naftu * nizsi spotreba = vyssi spotreba * levnejsi benzin :mrk:grr :bacha:aut

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

i na benzin dojde ono vyssi cena za naftu * nizsi spotreba = vyssi spotreba * levnejsi benzin :mrk:grr :bacha:aut

Díky že ses zastal nafty náčelníku!:D:D:potlesk
Odesláno

Díky že ses zastal nafty náčelníku!:D:D:potlesk

Tak to jsem tedy velice zvedav esli bude benál levnější:D

Odesláno

Benzín bude o kapánek levnější: nafta byl dříve odpadní produkt, dnes se v podobě LTO používá do kamen. Prostě, vyrobí se jí z jednotky ropy méně, než je poptávka na trhu. A vzhledem k tomu, že 60% prodaných aut střední třídy je naftových, benzínové tříhrnky (Hodně Tankuj Palivo - hlavně na dálnicic) nemají šanci rozdíl ve spotřebě nafty a benzínu dorovnat.

Hele, před 6 lety jsem jezdil na BIO za 16,20 Kč. Docela funny ;)

Mmch, jestli si myslíte, že je drahá a neúměrná vůči platům, tak tehdá stál barel asi 25 USD a za dolar se platilo 40 Kč.

A průměrný plat byl asi 13 000,- Kč, oproti dnešním 21 000,-

A pokud se vám zdá dost málo co máte na výplatní pásce, co vám brání si hledat lepší práci?

Nebo lepší auto... hladká dieselová 205 jezdí do 6/100, seštelovaná benzínová 205 1.4i do 7/100. (Extrémem je ovšem monoblokový Klepavec (čti: Olcit) pana kobry :D - tomu snad jezdí za 3,8/100 :P )

Odesláno
Původně zaslal: vix

Benzín bude o kapánek levnější: nafta byl dříve odpadní produkt, dnes se v podobě LTO používá do kamen. Prostě, vyrobí se jí z jednotky ropy méně, než je poptávka na trhu. A vzhledem k tomu, že 60% prodaných aut střední třídy je naftových, benzínové tříhrnky (Hodně Tankuj Palivo - hlavně na dálnicic) nemají šanci rozdíl ve spotřebě nafty a benzínu dorovnat.

Hele, před 6 lety jsem jezdil na BIO za 16,20 Kč. Docela funny ;)

Mmch, jestli si myslíte, že je drahá a neúměrná vůči platům, tak tehdá stál barel asi 25 USD a za dolar se platilo 40 Kč.

A průměrný plat byl asi 13 000,- Kč, oproti dnešním 21 000,-

A pokud se vám zdá dost málo co máte na výplatní pásce, co vám brání si hledat lepší práci?

Nebo lepší auto... hladká dieselová 205 jezdí do 6/100, seštelovaná benzínová 205 1.4i do 7/100. (Extrémem je ovšem monoblokový Klepavec (čti: Olcit) pana kobry :D - tomu snad jezdí za 3,8/100 :P )

kdo je pan kobra?

Odesláno

Jééééééé, konečně někdo kdo má úplně totožnej názor. :mrk:super:super:D

Odesláno

porid skutritko to i na kratky trasy da cca 2.5L a to to jede slusne :)

Nahore jsem psal ze presedlavam na leto na skutrika :super, je to pohoda, jen se na vetsine mist ve meste bojim zaparkovat.

Skutrika mam 50ku, par lehkych uprav primo od prodejce takze misto 45 mi lita 70, to mi bohate staci :).

[upravil dne 22.5.08 Mitja]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...