aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 na léto je nejlepčí nějaký jednostopý vozítko to pak spotřeba člověka těší a eště má klimošku zadáčo Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Já pamatuju benzin za 2.40kč--jezdil sem na pincku. Budu jezdit i za 50. Co taky dělat--na vodu to nejede..... [upravil dne 22/5/08 ozzy1956] Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 by me zajimalo jestli prijde ted doba plynu a i ten pude poradne nahoru, pac celkem porad drzi cenu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Plynu je viac ako ropy, prerabka auta na plny by sa mi vratila za rok, maximalne 2. Dovtedy neverim ze by sa tak rapidne zdrazel, aby sa to neoplatilo. Uvidim, poslal som maila, nech mi to nacenia na moje auto.. Som zvedavy co to bude stat Citovat
Mitja Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: nanux S tvou 1.1 to ještě nebude tak hrozný, ne? Jinak já se přidávám, taky asi opráším kolo No nejhorsi to neni, ale jezdim skoro porad jen kratke trasy po meste, takze rocni prumer 7,4 Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Mitja Původně zaslal: nanux S tvou 1.1 to ještě nebude tak hrozný, ne? Jinak já se přidávám, taky asi opráším kolo No nejhorsi to neni, ale jezdim skoro porad jen kratke trasy po meste, takze rocni prumer 7,4 porid skutritko to i na kratky trasy da cca 2.5L a to to jede slusne Citovat
Marlin Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen olej je zatim za solidni cenu mam pravidelnej prisun pěknýho oleje za temer zanedbatelnej peníz, tak to napul s naftou a je to pro motor luxus... a cena ve vysledku pěkná... moc se nesměj ono se pak někomu i ty kamna prodražej Citovat
BOSSCZ Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Problém je v tom že v tomto státě se vše řeší od konce a tak je to i v tomhle vláknu Cena může růst ale je potřeba aby taky rostli platy a to je hlavní problém, protože když je vše neustále dražší a plat má vetšina z nás stále zhruba stejný nejde tomu stačit, to je můj názor:xvul Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Benzin to neriesi, aj ten pojde hore... Nie tolko, ale zachvilu aj ten. Keby sa zvisil dopyt po benzine, tak by zacal rapidne stupat aj ten... Citovat
Guest bostich Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Trošku mi připomínáte p. kotelnici Jílkovou - vždycky vybrat takové téma, při kterém 100%ně stoupne většině lidí adrenalín, budou se nádherně hádat a prskat kolem sebe jako baby na trhu, ale řešení nenabídnout. Takže se ptám - jaký smysl má tohle vlákno?? Krom toho, že si tu všichni vylejeme srdíčko a budeme vzpomínat na dobu, kdy benzín stál 8,50 Kč asi na nic jiného nepřijdeme. Nebo snad někdo z nás hodlá kvůli cenám nafty (benzínu) prodat auto a jezdit vlakem??? [upravil dne 22/5/2008 Medvěd] Medvěde, proč si nemůžeme čas od času zaprskat? Citovat
Guest bostich Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Dokud jsem měl ISo, říkal jsem to samý Citovat
Majar Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Aby ses nevyšrouboval! Benzínem zase čistíme!!! :D Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Aby ses nevyšrouboval! Benzínem zase čistíme!!! :D i na benzin dojde ono vyssi cena za naftu * nizsi spotreba = vyssi spotreba * levnejsi benzin :grr Citovat
Majar Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Aby ses nevyšrouboval! Benzínem zase čistíme!!! :D i na benzin dojde ono vyssi cena za naftu * nizsi spotreba = vyssi spotreba * levnejsi benzin :grr Díky že ses zastal nafty náčelníku!:D:potlesk Citovat
agresssor Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Aby ses nevyšrouboval! Benzínem zase čistíme!!! :D i na benzin dojde ono vyssi cena za naftu * nizsi spotreba = vyssi spotreba * levnejsi benzin :grr Díky že ses zastal nafty náčelníku!:D:potlesk Tak to jsem tedy velice zvedav esli bude benál levnější Citovat
vix Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Benzín bude o kapánek levnější: nafta byl dříve odpadní produkt, dnes se v podobě LTO používá do kamen. Prostě, vyrobí se jí z jednotky ropy méně, než je poptávka na trhu. A vzhledem k tomu, že 60% prodaných aut střední třídy je naftových, benzínové tříhrnky (Hodně Tankuj Palivo - hlavně na dálnicic) nemají šanci rozdíl ve spotřebě nafty a benzínu dorovnat. Hele, před 6 lety jsem jezdil na BIO za 16,20 Kč. Docela funny Mmch, jestli si myslíte, že je drahá a neúměrná vůči platům, tak tehdá stál barel asi 25 USD a za dolar se platilo 40 Kč. A průměrný plat byl asi 13 000,- Kč, oproti dnešním 21 000,- A pokud se vám zdá dost málo co máte na výplatní pásce, co vám brání si hledat lepší práci? Nebo lepší auto... hladká dieselová 205 jezdí do 6/100, seštelovaná benzínová 205 1.4i do 7/100. (Extrémem je ovšem monoblokový Klepavec (čti: Olcit) pana kobry - tomu snad jezdí za 3,8/100 ) Citovat
aaischa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: vix Benzín bude o kapánek levnější: nafta byl dříve odpadní produkt, dnes se v podobě LTO používá do kamen. Prostě, vyrobí se jí z jednotky ropy méně, než je poptávka na trhu. A vzhledem k tomu, že 60% prodaných aut střední třídy je naftových, benzínové tříhrnky (Hodně Tankuj Palivo - hlavně na dálnicic) nemají šanci rozdíl ve spotřebě nafty a benzínu dorovnat. Hele, před 6 lety jsem jezdil na BIO za 16,20 Kč. Docela funny Mmch, jestli si myslíte, že je drahá a neúměrná vůči platům, tak tehdá stál barel asi 25 USD a za dolar se platilo 40 Kč. A průměrný plat byl asi 13 000,- Kč, oproti dnešním 21 000,- A pokud se vám zdá dost málo co máte na výplatní pásce, co vám brání si hledat lepší práci? Nebo lepší auto... hladká dieselová 205 jezdí do 6/100, seštelovaná benzínová 205 1.4i do 7/100. (Extrémem je ovšem monoblokový Klepavec (čti: Olcit) pana kobry - tomu snad jezdí za 3,8/100 ) kdo je pan kobra? Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Marlin ja mam jedno velmi jednoduche reseni.... Benzin, an ktery taky jezdim a uprednosnuji ho. DObre vam tak naftaci. Nafta patri do kamen Jééééééé, konečně někdo kdo má úplně totožnej názor. :super:super:D Citovat
Mitja Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: aaischa porid skutritko to i na kratky trasy da cca 2.5L a to to jede slusne Nahore jsem psal ze presedlavam na leto na skutrika , je to pohoda, jen se na vetsine mist ve meste bojim zaparkovat. Skutrika mam 50ku, par lehkych uprav primo od prodejce takze misto 45 mi lita 70, to mi bohate staci . [upravil dne 22.5.08 Mitja] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.