Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravicko, mam 306 r.v.00 a ma jen jeden klicek s centralem co tam sou ty cudliky na odemykani a zamykani chci se zeptat jestli ho muzu si nechat udelat normalne v zamecnictvi a nebo do peugeotu treba s tim jit?

Odesláno

zalezi ci mas cip v kluci alebo nie.

Moj otec ma 306 r.v. 2001 ale ten nema cip tak ako ja mojej 406 r.v.00.

On to mal lahsie. Ja som musel si dat urobit cez origo predajnu v Zline a este u nich aj aktivovat aby bsi tento novy kluc spoznala. :nevim

Odesláno

Ja mam 98 cku, a pokial sa nemylim, chip imobilizera tam mam ... Takze neviem preco by to 2000cka mat nemala...

Odesláno

Mam taky jeden klic a byl jsem se na to zepta v Peugeotu v Ceskych Budejovicich.Odpoved:Musis mit takovou zelenou karticku na ktery je kod imobilizeru a tu posilaji i s klicem a malim technicakem do Francie kde ty klice delaji!(takto prene mi to rekli)!Ja tu karticku nemam takze mesim do Peugeotu kde mi nejdrive ten kod zjisti a pak teprve musim s tim na prodejnu.cena za jeden klic je 3000,-Kc :grr !!Takze sem se na to vys...l a doufam ze ho neztratim..tady ti klic udelaji ale pujde ti s nim JEN otvirat..:papa

Odesláno

Jo jo, tu karticku mam aj s nahradnym klucom. Na karticke je kod imobilizera :D

Ale to mas este v pohode cenu, jeden znamy stratil kluc s porshe, a stal ho 30 litrov :D aj s tym, ze mu ho prisli nudzovo do hodiny nastartovat :D Bez toho nudzoveho startovania by ho to vyslo len na 15 litrov :D

Odesláno

Ak mas v aute seriovo montovany immo od vyrobcu /podla r.v. urcite/ - o funkcnosti immo sa presvedcis velmi jednoducho ... zabal celu umelohmotnu hlavicku kluca do staniolu ... /tym zabranis precitaniu informacie z RFID prvku v hlave kluca - je to pasivny prvok a nepotrebuje napajanie/. Ak nenastartujes, alebo po nastartovani ti do cca 10 s

?zdochne? motor, mas funkcny immo. Ak motor pobezi veselo dalej, immo je nefunkcny a staci ti obycajna kopia ozubenia kluca ...

Odesláno

V klíči (plastu) je posazená taková tyčinka asi 1cm dlouhá, pomocí který se odblokovává imobilizér. Takže pokud to rozloupneš a vyndáš tyčinku tak by nemělo jít nastartovat.

Jinak si myslím že to dělají i v autoklíčích. Mají tam čtečku imo a podle toho pak nakódují novej klíč. Cenovka je kolem 1500-2000,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...