BERT Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Doporučte mi někdo stírací lišty na 307. Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Ať už bezramínkový nebo klasický tak Valeo nebo Bosch, jsou sice dražší ale nezklamou, stírají bezkonkurenčně Citovat
Neophyte Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích... ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii Citovat
KoNG Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Neophyte No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích... ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii Odmastit jarem pokud nepomůže tak acetonem Citovat
KoNG Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: BERT Doporučte mi někdo stírací lišty na 307. Díky Bosch Aerotwin Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Neophyte No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích... ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii Počkej na pořádný déšť. Takový sajrajt se dělá vždy po projetí myčkou s voskem, a ta majda v ostřikovači má taky vliv. Kdysi jsem koupil levnou nemrznoucí směs, akorát že po setření nebylo nic vidět, taková šedá mlha. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Odmasti ho jarem nebo ironem a uvidíš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Neophyte No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích... ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii Odmastit jarem pokud nepomůže tak acetonem To mi nepomohlo, měl jsem stejnej problem, dělají to vosky z myčky, ostřikovačová sragora a na novym okně muže bejt nějaká mastnota, pomohla až firma autosklo která mi to odmastila SPLITem od Ma Fry a od ty doby klid, kupuju ho dodnes. Citovat
robozv Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: BERT Doporučte mi někdo stírací lišty na 307. Díky skus napisat blizsie ake mas stierace aerotviny alebo ramienkove Citovat
hudy Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 ja si tam dal bezraminkace/aerotwin/ a stiraji paradne Citovat
BERT Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 A nedají se v bezramínkových lištach vyměnit pouze gumičky ? Zdá se mi po roce a třičtvrtě výměna docela brzy. Nebo ne? Citovat
Ticcino Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 BERT: Nedají Rok a 3/4 může a nemusí být málo. Podle toho jak stíráš. Ale jinak si myslím, že by to mohlo vydržet i déle. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ja mám originálne stierače na oknách (2002) - takže celkom super výdrž no nie? Takže aj Peugeot má niektoré veci SUPER! Citovat
robozv Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Ja mám originálne stierače na oknách (2002) - takže celkom super výdrž no nie? Takže aj Peugeot má niektoré veci SUPER! vydrz urcite dobra ale ako stieraju to je urcite druha vec, ja som musel kupovat nove - v novembri minuleho roku a som zvedavy kolko vydrzia (cez zimu som ich na noc schovaval pod clonu na prednom okne a snazil som sa aby nestierali cez lad na okne) Citovat
Solim1 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: BERT A nedají se v bezramínkových lištach vyměnit pouze gumičky ? Zdá se mi po roce a třičtvrtě výměna docela brzy. Nebo ne? Dajú sa v steračoch BOSCH. Viď http://www.autobiznis.sk/product/stierac-bosch-aerotwin-963--renault-velsatis-2685/ \"tretí obrázok\" vo fotogalérii. Citovat
robozv Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 bobl by najlepsie beby sa sem napisalo o ake stierace konkretne ide ci su to origo peugeotacke aerotviny alebo od inej znacky lebo ak su to origo gumicky sa nedaju vymenit ak su to BOSCH alebo VALEO tak mozno ano a co sa tyka odkazu nad tymto dotazom tam je rozmer stieracov na 307 700x600mm a na novy model treba \"700x650mm\" Citovat
Rejza Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Tuším, že tam Peugeot dával taky stěrače SWF. Citovat
KoNG Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Solim1 Původně zaslal: BERT A nedají se v bezramínkových lištach vyměnit pouze gumičky ? Zdá se mi po roce a třičtvrtě výměna docela brzy. Nebo ne? Dajú sa v steračoch BOSCH. Viď http://www.autobiznis.sk/product/stierac-bosch-aerotwin-963--renault-velsatis-2685/ \"tretí obrázok\" vo fotogalérii. Problém občas bývá sehnat gumu delší než 61cm ale naštěstí jsem narazil na jeden krámek u nás kde mají silikonový 71cm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.