Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích...:myslim ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

No já bych měl jiný problém,po výměně čelního skla mi připadné takové mastné při stírání,už nevím co s tím sakra,strejda mi říkal,že to je tím,jakou majdu mám v odstřikovačích...:myslim ale při starém skle to nedělalo,poraďte děkujiiii :papa

Odmastit jarem pokud nepomůže tak acetonem
Odesláno

Počkej na pořádný déšť.

Takový sajrajt se dělá vždy po projetí myčkou s voskem, a ta majda v ostřikovači má taky vliv. Kdysi jsem koupil levnou nemrznoucí směs, akorát že po setření nebylo nic vidět, taková šedá mlha.

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Odmastit jarem pokud nepomůže tak acetonem
To mi nepomohlo, měl jsem stejnej problem, dělají to vosky z myčky, ostřikovačová sragora a na novym okně muže bejt nějaká mastnota, pomohla až firma autosklo která mi to odmastila SPLITem od Ma Fry a od ty doby klid, kupuju ho dodnes.
Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Ja mám originálne stierače na oknách (2002) - takže celkom super výdrž no nie?

Takže aj Peugeot má niektoré veci SUPER!:D

vydrz urcite dobra ale ako stieraju to je urcite druha vec, ja som musel kupovat nove - v novembri minuleho roku a som zvedavy kolko vydrzia (cez zimu som ich na noc schovaval pod clonu na prednom okne a snazil som sa aby nestierali cez lad na okne)

Odesláno

bobl by najlepsie beby sa sem napisalo o ake stierace konkretne ide ci su to origo peugeotacke aerotviny alebo od inej znacky lebo ak su to origo gumicky sa nedaju vymenit ak su to BOSCH alebo VALEO tak mozno ano a co sa tyka odkazu nad tymto dotazom tam je rozmer stieracov na 307 700x600mm a na novy model treba \"700x650mm\"

Odesláno
Původně zaslal: Solim1

Původně zaslal: BERT

A nedají se v bezramínkových lištach vyměnit pouze gumičky ? Zdá se mi po roce a třičtvrtě výměna docela brzy. Nebo ne?

Dajú sa v steračoch BOSCH. Viď http://www.autobiznis.sk/product/stierac-bosch-aerotwin-963--renault-velsatis-2685/ \"tretí obrázok\" vo fotogalérii.

Problém občas bývá sehnat gumu delší než 61cm ale naštěstí jsem narazil na jeden krámek u nás kde mají silikonový 71cm :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...