oddie Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Jo, tak tohle zpřevodování už docela jde, ten 8V je krátký dost zoufale. Pro srovnání 1,9TD má na pětku 3000ot při 125km/h Citovat
lubor Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Oddie, otazka neprimo souvisejici s motorizaci: bude pro motor nejaky podstatny rozdil mezi tankovanim V-Power Dieslu a Dieslu Extra od Shellu? Pokud budu brat V-Power, nezkratim u 1.9TD zivotnost? PS nezavodim Citovat
Petura Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 tak už jsem tu zase dlouho neotravoval s otázkami, tak ted mě zajímá spotřeba nafťáku 2.1TD 80kW Citovat
Guest novoták Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 myslim že jezdí tak za 7-8 [upravil dne 10.3.2009 novoták] Citovat
Che Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Mě teda jako dlouholetému majiteli 2,0 8v nepřijde, že by to mělo krátkou převodovku - je to klasik 4 plus E. Citovat
Petura Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 tak jsem se dnes stal majitelem P 806 2.1TD rv. 11/1997, el. všechny okna, zrcátka, manuální klima, 7sedaček, na autě je \"pár\" nedostatků, které doufám s vaší pomocí odstraním ... např. nefugující centrál, tudíž problém otevřít nádrž a dveře do kufru (nejde zastrčit klíč do zámku), s blinkrem mi blikají lampičky v kabině , dál mi nejde dálka na origo klíči, jinak motor jde dobře (nekouří) a má \"zdravý\" zvuk, brzdí aniž by někam táhlo, drží stopu ale v cca 5O-70km/h se občas rozvlní a lehce se chvěje, ale to dávám za vinu ojetým pneuškám co na tom jsou Citovat
Petura Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 co všechno hlásí kontrolka STOP uprostřed palubky? jde někde stáhnout CZ manuál? a co znamená ta malá ručička v otáčkoměru? zvedne se jen když zapnu klíček a po nastartování zase lehne a diody pod ní zhasnou [upravil dne 8.7.2008 Petura] Citovat
Marek81 Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Ručička pod otáčkoměrem ukazuje množství oleje v motoru. A nápis stop hlásí nedovřené dveře to vím jistě. Ale myslím že se rozbliká i když bude zlobit dobíjení, chlazení nebo mazání, ale to nevím jistě....zatím sem tyto poruchy nezaznamenal..ťuk ťuk:D Citovat
adraj Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Petura co všechno hlásí kontrolka STOP uprostřed palubky? jde někde stáhnout CZ manuál? a co znamená ta malá ručička v otáčkoměru? zvedne se jen když zapnu klíček a po nastartování zase lehne a diody pod ní zhasnou [upravil dne 8.7.2008 Petura] http://www.citroen-club.cz/graphics/manuals/18/CitroenEvasion.pdf [upravil dne 8/7/08 adraj] Citovat
Petura Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Marek81 Ručička pod otáčkoměrem ukazuje množství oleje v motoru. A nápis stop hlásí nedovřené dveře to vím jistě. Ale myslím že se rozbliká i když bude zlobit dobíjení, chlazení nebo mazání, ale to nevím jistě....zatím sem tyto poruchy nezaznamenal..ťuk ťuk:D no mě to furt signalizuje otevřený pravý zadní dveře :-( jiank oleje chybělo cca 0,5l, auto se nepřehřívá, ale kontrolka STOP svítí pořád :-( Citovat
Marek81 Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: oddie Jo, tak tohle zpřevodování už docela jde, ten 8V je krátký dost zoufale. Pro srovnání 1,9TD má na pětku 3000ot při 125km/h No nevím, ale mám 8v turbo a točí asi stejně jako ten 16v. Při 90km/h 2500ot, při 110km/h 3000ot. A srovnávat TD s benzínem je blbost, protože mají úplně jinej rozsah otáček. Citovat
Petura Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 tak dnes další problém přestali mi fungovat blinkry a začala pískat signalizace rozsvícených světel i za jízdy ... Citovat
Petura Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Petura tak dnes další problém přestali mi fungovat blinkry a začala pískat signalizace rozsvícených světel i za jízdy ... vypadla pojistka a to byla celá závada :-) nevíte někdo kolik stojí nový klíč? Citovat
Petura Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: novoták klíč od čeho? no k celýmu autu a jelikož mi stejně dálka nefunguje a mám v plánu si nechat namontovat alarm, takže mi bude stačit obyčejný klíč bez dálky Citovat
Petura Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: novoták mě stál jeden 100,- tak to je super Citovat
Guest novoták Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 takže nic moc kvalita:roll Citovat
Petura Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 klíč potřebuju jako rezervní ... takže zlomení snad hrozit nebude kde je uložen výparník klimatizace? včera se mi totiž stalo, že za jízdy z ničeho nic začala stříkat čistá, nezapáchající, voda z pod palubky u nohou spolujezdce kdybych jí měl do čeho chytat tak zcela určitě bych decáka nachytal jediné co mě napadlo, co by to mohlo být, tak že mám někde přicpaný odtok od výparníku a prostě se mi to vylilo do kabiny .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.