Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oddie, otazka neprimo souvisejici s motorizaci: bude pro motor nejaky podstatny rozdil mezi tankovanim V-Power Dieslu a Dieslu Extra od Shellu? Pokud budu brat V-Power, nezkratim u 1.9TD zivotnost?

PS nezavodim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem se dnes stal majitelem P 806 2.1TD rv. 11/1997, el. všechny okna, zrcátka, manuální klima, 7sedaček, na autě je \"pár\" nedostatků, které doufám s vaší pomocí odstraním ...

např. nefugující centrál, tudíž problém otevřít nádrž a dveře do kufru (nejde zastrčit klíč do zámku), s blinkrem mi blikají lampičky v kabině :mrk, dál mi nejde dálka na origo klíči, jinak motor jde dobře (nekouří) a má \"zdravý\" zvuk, brzdí aniž by někam táhlo, drží stopu ale v cca 5O-70km/h se občas rozvlní a lehce se chvěje, ale to dávám za vinu ojetým pneuškám co na tom jsou

Odesláno

co všechno hlásí kontrolka STOP uprostřed palubky?

jde někde stáhnout CZ manuál?

a co znamená ta malá ručička v otáčkoměru? zvedne se jen když zapnu klíček a po nastartování zase lehne a diody pod ní zhasnou

[upravil dne 8.7.2008 Petura]

post-0-14109601348923_thumb.jpg

Odesláno

Ručička pod otáčkoměrem ukazuje množství oleje v motoru.

A nápis stop hlásí nedovřené dveře to vím jistě. Ale myslím že se rozbliká i když bude zlobit dobíjení, chlazení nebo mazání, ale to nevím jistě....zatím sem tyto poruchy nezaznamenal..ťuk ťuk:D

Odesláno
Původně zaslal: Petura

co všechno hlásí kontrolka STOP uprostřed palubky?

jde někde stáhnout CZ manuál?

a co znamená ta malá ručička v otáčkoměru? zvedne se jen když zapnu klíček a po nastartování zase lehne a diody pod ní zhasnou

[upravil dne 8.7.2008 Petura]

http://www.citroen-club.cz/graphics/manuals/18/CitroenEvasion.pdf

[upravil dne 8/7/08 adraj]

Odesláno
Původně zaslal: Marek81

Ručička pod otáčkoměrem ukazuje množství oleje v motoru.

A nápis stop hlásí nedovřené dveře to vím jistě. Ale myslím že se rozbliká i když bude zlobit dobíjení, chlazení nebo mazání, ale to nevím jistě....zatím sem tyto poruchy nezaznamenal..ťuk ťuk:D

no mě to furt signalizuje otevřený pravý zadní dveře :-(

jiank oleje chybělo cca 0,5l, auto se nepřehřívá, ale kontrolka STOP svítí pořád :-(

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jo, tak tohle zpřevodování už docela jde, ten 8V je krátký dost zoufale. Pro srovnání 1,9TD má na pětku 3000ot při 125km/h

No nevím, ale mám 8v turbo a točí asi stejně jako ten 16v. Při 90km/h 2500ot, při 110km/h 3000ot.

A srovnávat TD s benzínem je blbost, protože mají úplně jinej rozsah otáček.

Odesláno
Původně zaslal: Petura

tak dnes další problém :(

přestali mi fungovat blinkry a začala pískat signalizace rozsvícených světel i za jízdy ...

vypadla pojistka a to byla celá závada :-)

nevíte někdo kolik stojí nový klíč?

Odesláno
Původně zaslal: novoták

klíč od čeho?

no k celýmu autu ;) a jelikož mi stejně dálka nefunguje a mám v plánu si nechat namontovat alarm, takže mi bude stačit obyčejný klíč bez dálky

Odesláno

klíč potřebuju jako rezervní ... takže zlomení snad hrozit nebude

kde je uložen výparník klimatizace?

včera se mi totiž stalo, že za jízdy z ničeho nic začala stříkat čistá, nezapáchající, voda z pod palubky u nohou spolujezdce :o kdybych jí měl do čeho chytat tak zcela určitě bych decáka nachytal

jediné co mě napadlo, co by to mohlo být, tak že mám někde přicpaný odtok od výparníku a prostě se mi to vylilo do kabiny .... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...