Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šebetov - objednávka triček  

1. 1. Šebetov - objednávka triček

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat jak to teda bude s platbou za tricka? Jaka je tedy presna cena? A pak se chci zeptat jakou velikost se dela to damske? Co treba XXL?

Odesláno

Medvěd modré (22.5. 18:12) XXL

Helča světlemodré (22.5. 18:16) L

Pavlík 0

(samozřejmě BEZ nicku, cena 200,- Kč/ks)

Kam a kdy poslat prašulky???

[upravil dne 7/6/2008 Medvěd]

Odesláno

Taky si objednávám jeden kousek, velikost XL v modré barvě, prosíííííííííííííííím. :D:super:D

(Méďo, promiň , ale já chci tričko ze srazu :aut )

[upravil dne 4/6/08 Pinďa]

Odesláno

Mám dotaz na organizátory - opravdu by mě zajímala cena a pak, jak je to s nicky??? Všichni si tu objednávají trika s nickem, ale já našel o nicku jen jednu zmínku - NICKY NEBUDOU, VYŠLO BY TO DRAHO

Tak jak to tedy je???

Odesláno

Ch.i.n.ch.i.l.a rozesilala tuto SZ, tak proto, ale byla to jen možnost, myslím že jistý to uplně není

Ahoj,

momentálně řeším zda budou na tričku i nicky, tričko by stálo asi 240,-(ještě řešíme-upřesníme), myslím si že je to mnohem lepší. Otázka zní: měli byste zájem? a jaké nicky teda chcete?

Dík

Renča

Ještě tady byla zmínka na předchozí straně

Právě řešíme s výrobce možnost nicků, takže pište kdo byste měli zájem - počet, velikost, barva, dámské x pánské x dětské a nick.;)

[upravil dne 5/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Musím konstatovat, že tričko s nickem být může, ale je potřeba se rozhodnout.

buď kvalitní tričko s výběrem pánské/dámské/dětské ale bez nicku za cenu cca 200,- Kč

nebo obyčejné tričko jednoho střihu s nickem za cenu cca 350,- Kč

Kdyste někdo věděl o firmě, která to umí levněji a s kvalitními materiály, tak nám dejte vědět. Současně Vás žádám o hlasování v anketě viz:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...