Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Šebetov - objednávka triček  

1. 1. Šebetov - objednávka triček

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, taky jsem za nějaké to XXL. Nemyslím, že bych je měl jako sběratelské kousky, ale při delším srazu jako byla třeba Seč, mi jedno triko, které zatím mám, nestačí. Než jsem se na Seči rozhoupal, tak na mne nezbyl ani jeden typ přiměřené velikosti, tak se za trika přimlouvám.

Odesláno

Info ohledně srazových triček: Srazová trička budou ve velikostech S, M, L, XL, XXL.;) Bude na výběr z dámských i pánských triček. Cena je cca 200,- Kč za ks(jednáme nyní s dodavatelem). Bude na výběr z více barev: pánské- bílá, černa, červená, modrá nebo písková. Dámská trička- červená, oranžová, světle modrá, bílá nebo černá. Pokud by měl někdo zájem o dětské tričko, napište a pokusíme se to zrealizovat. Uzávěrka bude 20.6.2008, peníze za trička se budou posílat na klubový účet spolu s částkou za sraz:).

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

1x XL, 1x L, pokud by jste na to delali jmena, tak berkoff a kejticka :) L neni pro berkoffa :)

JJ kejticka by chtela L :))) KUJU Damske samozrejme:)ORANZOVE

[upravil dne 21.5.2008 Kejticka]

Odesláno

Jakmile dáme na hlavní stránku přihlašovadlo(počítám že nejspíš zítra odpoledne:mrk) tak spolu s počtem osob, jídlem atd... napíšete i o jaké tríčo byste měli zájem: velikost, barvu a hlavně jestli dámské nebo pánské:myslim. Musím říct, že to bude příjamná změna mít dámské tričko :-) (Kvalitní dámské triko z elastického úpletu pohodlného raglánového střihu. Průkrčník do V, vynikající kvalita materiálu a šití, všechny švy zdvojeny. Dvoubarevná tkaná etiketa. Zaoblený spodní lem.)

Bohužel nick na tričkách nebude, vyšlo by to dráž:(

Ve předu bude Šebetov 2008 a na zádech logo clubu:super.

post-0-14109600728143_thumb.jpg

Odesláno

A aby to pánům nebylo líto:;)

Kvalitní triko vysoké gramáže. Reprezentativní dárkový předmět, průkrčník ve tvaru V s 5% elastenu. Vynikající kvalita materiálu a šití. Všechny švy zdvojeny. Zpevňující ramenní páska. Tkaná etiketa. Trup je po stranách beze švů.

post-0-14109600728551_thumb.jpg

Odesláno

triška hezky... ze to trvalo, nez se vymyslely i damsky... Aby nam tam nepoletovaly v tech nasich pytlich...

Beru 1xL pripadne 1xM netusim jak to bude sedet

Odesláno

Neon: mají tríčo velikost pro 3-4 leté dítě:aut(vím kolik má Kryšpínek), ale když v něm bude bucat v kočárku tak z něj ještě kousek určitě půjde vidět:super

Jinak další dětské velikosti jsou 6, 8 a 10 let:D. Barvy: žlutá, modrá, červená, oranžová, sv. zelená, khaki nebo sv. modrá:roker

[upravil dne 22/5/08 ch.i.n.ch.i.l.a]

post-0-14109600730739_thumb.jpg

Odesláno

Tak U2 jsem Ti poslal předběžně počet a velikosti.

Jenom ještě k těm nickům ... Co to znamená, že by to vyšlo dráž?? Vím, že individuální zakázky jsou dražší, ale chtělo-li by 50lidí trička s nickem, tak by mohli udělat cenu, ne?? Zkus se optat?? Jestli dám pak za tričko 200, nebo 260 je jedno ...;)

:papa

Odesláno

Tak já bych vzal 1ks velikost XXL Pánské a barva písková (pokud by nebyla tak černá). :D Jinak máš to Ch.i.n.ch.i.l.o v SZ, Díky

Edit: vzhledem k ceně uvedené Trundikem v jiném vlákně bych prosil tričko bez Nicku

[upravil dne 5/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Jakmile dáme na hlavní stránku přihlašovadlo(počítám že nejspíš zítra odpoledne:mrk).

Mohu poprosit přihlašovadlo na hlavní straně až v úterý??? Momentálně běží schvalování stanov a účetní uzávěrky klubu, tak bych nerad, aby se vlákna tloukla

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...