Neophyte Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Čuste,dnes mi kamarád řekl,že si napají zesak s tubou pomocí vystupu v zadu v kufru,jak je třeba na autoledničku,je tam 12V.To asi není nej varianta co... Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 ja tam mam kabel jak tři + od baterky Citovat
genzer Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 o to teda je pekna blbost.ja pouzivam napajeci kabel 20mm a natazeno rovnou od baterky Citovat
Neophyte Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Taky jsem mu říkal,že to má pěkně chujovsky. Citovat
Yantschi Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Na to zabudni, alebo chces dojst k urazu? Najlepsie je tahat aj napajanie a dokonca aj kostru od baterky a kable napojit cez na tento ucel urcene bateriove svorky. Pri kostre mozeme polemizovat, ale napajanie urcite od baterky. Citovat
jiri106xs Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Vystup pro autoledničku? Nejlepší způsob jak auto poslat do věčných lovišť Citovat
Kdo Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: jiri106xs Nejlepší způsob jak auto poslat do věčných lovišť A proč nééé?? Když v Lídlu můžou prodávat startovací kabely se zástrčkou do zapalovače........ :D Citovat
AnotherOne Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: jiri106xs Nejlepší způsob jak auto poslat do věčných lovišť A proč nééé?? Když v Lídlu můžou prodávat startovací kabely se zástrčkou do zapalovače........ :D No to je sila, fakt? Citovat
Kdo Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne No to je sila, fakt? Jj Citovat
Neophyte Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Co je prosím ten spouštěcí kabel u některých kabelových setů k zapojení?Uněkterých píšou že je přímo zalisovaný v kabelu od radia k zesáku.Když bude zvlášť,je to asi na prd ne??Díky za rychlé odpovědi Citovat
genzer Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 tzv remote kabel,pripojuje se k autoradiu na kablik,ktery po zapnuti radia dava 12v (treba vystup na el. antenu) a na druhe strane se pripojuje k zesilovaci Citovat
Neophyte Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ale u některých setů ho vůbec nezmiňují.Takže je tam automaticky v kablu radio-zesilovač? Citovat
bure Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Neophyte ale u některých setů ho vůbec nezmiňují.Takže je tam automaticky v kablu radio-zesilovač? u kazdeho poradneho audio kabelu urceneho k instalaci do auta vetsinou byva tenhle slabej rem vodic soucasti .... rozhodne doporucuji na audio kabelu nesetrit !!!!! Citovat
Neophyte Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 jj kablíky koupeny,rem je přímo v tom,jen se mi v servise divili a smali,na co tak silny přívodní kabel mám 10ku,prej jestli s tim chci napajet cirkulu ale zas kvůli ubytku napětí to chapali,ale prej je to zbytečně silný Citovat
bure Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Neophyte jj kablíky koupeny,rem je přímo v tom,jen se mi v servise divili a smali,na co tak silny přívodní kabel mám 10ku,prej jestli s tim chci napajet cirkulu ale zas kvůli ubytku napětí to chapali,ale prej je to zbytečně silný lepsi mit v aute kebel od cirkolarky nez to poddimenzovat a vyhoret ! :cool: Citovat
Yantschi Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ked uz raz natahujes kable, je mozne (a to skoro vzdy), ze si budes chciet spravit upgrade systemu (lebo to hra slabo) a vtedy Ti pride velmi vhod, ze tam mas silnejsi kabel. Takze urcite naddimenzovat kable. Citovat
Michal106 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Ja mam dokonce kabel 35mm a s tim zapalovacem si me fakt dostal Citovat
Neophyte Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 ahojte,je možné že se mi vybila baterka za 5 minut poslechu radia + zesaku a tuby?Měl jsem to celkem nahlas.Dneska jsem nenastartoval,všechno fungovalo ale jen start ne.Nezdáse mi to,může se při špatném ukostření zesilovače nějak vybíjet baterka?Děkuji za odpovědi,mám z toho hlavu v péru.Než jsem do auta začal plácat aparaturu,bylo vše v pořádku... Citovat
olda Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Taky se mi jednou stalo,že jsem neodjel,kvůli muzice,od tý doby jsem si na to dával radši pozor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.