Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na to zabudni, alebo chces dojst k urazu? Najlepsie je tahat aj napajanie a dokonca aj kostru od baterky a kable napojit cez na tento ucel urcene bateriove svorky. Pri kostre mozeme polemizovat, ale napajanie urcite od baterky.

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nejlepší způsob jak auto poslat do věčných lovišť:bacha

A proč nééé??:roll

Když v Lídlu můžou prodávat startovací kabely se zástrčkou do zapalovače........ :aut:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: jiri106xs

Nejlepší způsob jak auto poslat do věčných lovišť:bacha

A proč nééé??:roll

Když v Lídlu můžou prodávat startovací kabely se zástrčkou do zapalovače........ :aut:D:D

No to je sila, fakt?:myslim

Odesláno

Co je prosím ten spouštěcí kabel u některých kabelových setů k zapojení?Uněkterých píšou že je přímo zalisovaný v kabelu od radia k zesáku.Když bude zvlášť,je to asi na prd ne??Díky za rychlé odpovědi :roker

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

ale u některých setů ho vůbec nezmiňují.Takže je tam automaticky v kablu radio-zesilovač?

u kazdeho poradneho audio kabelu urceneho k instalaci do auta vetsinou byva tenhle slabej rem vodic soucasti .... rozhodne doporucuji na audio kabelu nesetrit !!!!!

Odesláno

jj kablíky koupeny,rem je přímo v tom,jen se mi v servise divili a smali,na co tak silny přívodní kabel mám 10ku,prej jestli s tim chci napajet cirkulu :mrk ale zas kvůli ubytku napětí to chapali,ale prej je to zbytečně silný :D

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

jj kablíky koupeny,rem je přímo v tom,jen se mi v servise divili a smali,na co tak silny přívodní kabel mám 10ku,prej jestli s tim chci napajet cirkulu :mrk ale zas kvůli ubytku napětí to chapali,ale prej je to zbytečně silný :D

lepsi mit v aute kebel od cirkolarky nez to poddimenzovat a vyhoret ! :super:cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ked uz raz natahujes kable, je mozne (a to skoro vzdy), ze si budes chciet spravit upgrade systemu (lebo to hra slabo) a vtedy Ti pride velmi vhod, ze tam mas silnejsi kabel. Takze urcite naddimenzovat kable.

Odesláno

ahojte,je možné že se mi vybila baterka za 5 minut poslechu radia + zesaku a tuby?Měl jsem to celkem nahlas.Dneska jsem nenastartoval,všechno fungovalo ale jen start ne.Nezdáse mi to,může se při špatném ukostření zesilovače nějak vybíjet baterka?Děkuji za odpovědi,mám z toho hlavu v péru.Než jsem do auta začal plácat aparaturu,bylo vše v pořádku...:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...