Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PP205

pokud myslis stinitko uz te nechci potkat :-)

si mužu sednou i k spolujezdci ne? :D njn ale za par týdnu no , nebo dnu ? :D:D:D

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta :D

Na to lze říct jediné...

post-0-14109602265982_thumb.gif

Odesláno

...na těch 205/55 R16 to je schválně , je to přeci jen rodinné kombi , takže zužovat profil nebo dokonce snižovat auto se nebude .to je pro ty co by mě to chtěli navrhnout .:D

post-0-14109602266095_thumb.jpg

Odesláno

Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta :D

Krásný kolečka. :potlesk Teď už tvýmu autu snad nic nechybí. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Krásný kolečka. :potlesk Teď už tvýmu autu snad nic nechybí. :super

u mě nikdy nevíš :D

jinak ještě musi na každé kolo na jednu černou loukoť nalepit napis dotz a shuriken , mozna dam jen shuriken ale nevim jestli bílou nebo oranžovou

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale zdá se mi, že opticky hrozně zmenšují, kdyby jsi nepsal, že to jsou \'\'16\'\' , tak bych to viděla tak na \'\'14\'\'.

Nakonec jsem ráda, že si je Dave_k na coupátko nekoupil a snad si vybere nějaké jiné a lepší....

Takže já dávám palec dolů, promiň :mad: .

[upravil dne 26/9/08 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Peto sorry.........:bojim:nevim:nevim:nevim:nevim

1:1

:D

ale taky nejsem 100% spokojený a mám čas přes zimu přemýšlet

BoneDady: bílé live vypadají blbě , možna kdyby byli celé bíle ale ne s chromem .

celkově kola opticky budí dojem že jsou menší , live to není špatné , no uvidime , je fakt že ty původní byly masivní od pohledu a ted si nemužu zvyknout.

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Nejsou nejhorší, ale nejlepší taky ne ... Co zadek? Budou bubínky, anebo uděláš upgrade, ať to vypadá naducaně? ;)

jak jsem psal výše taky nejsem 100% spokojenej ale zklamanej určo taky nee.

bubny určo měnit nebudu , tohle me netrapi .

ted prijde na řadu sehnat černy interier , přečalounit tapecy a koketuji s lakovnou.

Odesláno

Původně zaslal: Přema

Peto sorry.........:bojim:nevim:nevim:nevim:nevim

1:1

:D

ale taky nejsem 100% spokojený a mám čas přes zimu přemýšlet

BoneDady: bílé live vypadají blbě , možna kdyby byli celé bíle ale ne s chromem .

celkově kola opticky budí dojem že jsou menší , live to není špatné , no uvidime , je fakt že ty původní byly masivní od pohledu a ted si nemužu zvyknout.

Jsem rád že to bereš.....hold každému se líbí něco jiného.....:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...