Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: PP205 pokud myslis stinitko uz te nechci potkat :-) si mužu sednou i k spolujezdci ne? njn ale za par týdnu no , nebo dnu ? :D:D Citovat
MirasCC Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Na příště tipuju koženej interiér. Přeci by Pe.Tr nenechal v kůži jen opěrky Hezký, co budeš promítat na Vanově? Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta Citovat
Marcel505 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta Na to lze říct jediné... Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 ...na těch 205/55 R16 to je schválně , je to přeci jen rodinné kombi , takže zužovat profil nebo dokonce snižovat auto se nebude .to je pro ty co by mě to chtěli navrhnout . Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta Krásný kolečka. Teď už tvýmu autu snad nic nechybí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Tak po třech měsících jsem se konečně dočkal , omluvte sníženou kvalitu čistoty auta Krásný kolečka. Teď už tvýmu autu snad nic nechybí. u mě nikdy nevíš jinak ještě musi na každé kolo na jednu černou loukoť nalepit napis dotz a shuriken , mozna dam jen shuriken ale nevim jestli bílou nebo oranžovou Citovat
Aluška Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Já si nemůžu pomoct, ale zdá se mi, že opticky hrozně zmenšují, kdyby jsi nepsal, že to jsou \'\'16\'\' , tak bych to viděla tak na \'\'14\'\'. Nakonec jsem ráda, že si je Dave_k na coupátko nekoupil a snad si vybere nějaké jiné a lepší.... Takže já dávám palec dolů, promiň . [upravil dne 26/9/08 Aluška] Citovat
Přema Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Peto sorry.........:nevim:nevim:nevim:nevim Citovat
vendelinek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Nejsou špatný,ale neni to ono,na těch kolech něco je:myslim,ale tady moc nepásnou:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Docela to jde. Chtělo to shuriken white a byla by to pecka. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Přema Peto sorry.........:nevim:nevim:nevim:nevim 1:1 ale taky nejsem 100% spokojený a mám čas přes zimu přemýšlet BoneDady: bílé live vypadají blbě , možna kdyby byli celé bíle ale ne s chromem . celkově kola opticky budí dojem že jsou menší , live to není špatné , no uvidime , je fakt že ty původní byly masivní od pohledu a ted si nemužu zvyknout. Citovat
Neon Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Nejsou nejhorší, ale nejlepší taky ne ... Co zadek? Budou bubínky, anebo uděláš upgrade, ať to vypadá naducaně? Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Neon Nejsou nejhorší, ale nejlepší taky ne ... Co zadek? Budou bubínky, anebo uděláš upgrade, ať to vypadá naducaně? jak jsem psal výše taky nejsem 100% spokojenej ale zklamanej určo taky nee. bubny určo měnit nebudu , tohle me netrapi . ted prijde na řadu sehnat černy interier , přečalounit tapecy a koketuji s lakovnou. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Péto moc pěkný kola:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Harlley Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 No taky jsem na ně koukal a teď alspoň vidím jak pasujou na 406 ale asi by to chtělo vidět v reálu. Citovat
Přema Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Přema Peto sorry.........:nevim:nevim:nevim:nevim 1:1 ale taky nejsem 100% spokojený a mám čas přes zimu přemýšlet BoneDady: bílé live vypadají blbě , možna kdyby byli celé bíle ale ne s chromem . celkově kola opticky budí dojem že jsou menší , live to není špatné , no uvidime , je fakt že ty původní byly masivní od pohledu a ted si nemužu zvyknout. Jsem rád že to bereš.....hold každému se líbí něco jiného.....:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.