Guest bostich Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Tak co ty fotky? Čekáme a slintáme.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: bostich Tak co ty fotky? Čekáme a slintáme.... ...nestíháme... ...snad zítra , navíc prší Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: bostich Tak co ty fotky? Čekáme a slintáme.... ...nestíháme... ...snad zítra , navíc prší Vem si pláštěnku:D Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: stalmik i .. jestě mě čekají ty pružinky a spol na motoru ale jestli to nepomůže tak nevim.. Já jsem to tam oddělával když jsem dělal kat a jeden šroub jsem musel řezat:grr Citovat
stalmik Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik i .. jestě mě čekají ty pružinky a spol na motoru ale jestli to nepomůže tak nevim.. Já jsem to tam oddělával když jsem dělal kat a jeden šroub jsem musel řezat:grr taky budu řezat neboj Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 já šroub neřezal při povolení prostě byl na 2 kusy:D Citovat
paul jane Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 no mas to pekne tesim se az to uvidim zase nazivo Citovat
Neon Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" JJ, v květnu se to využije ... Ale jinak DUPLEX je pěknej ... dělá už to aspoň trochu bugr, nebo na ROPISe to ještě nemá? Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Pe.Tr Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" JJ, v květnu se to využije ... Ale jinak DUPLEX je pěknej ... dělá už to aspoň trochu bugr, nebo na ROPISe to ještě nemá? naštěstí proti Ropis je to furt nic , za což jsem rád já i mé děti s ženou. Jinak i v květnu se to využije , pač rano je taky kosa Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Vypadá to na svar autogenem,vařil na autě???? Asi nééé Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Docela pěknééé i zespodu. :super Teď ti už zbývá jenom změnit podpis. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Docela pěknééé i zespodu. :super Teď ti už zbývá jenom změnit podpis. Už zase:o:o:o:D Citovat
Pata Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BoneDaddy Docela pěknééé i zespodu. :super Teď ti už zbývá jenom změnit podpis. Už zase:o:o:o:D Otevri si firmu :mrk:mrk :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BoneDaddy Docela pěknééé i zespodu. :super Teď ti už zbývá jenom změnit podpis. Už zase:o:o:o:D Otevri si firmu :mrk:mrk :D:D Já počkám až to Pe.Tr dodělá všechno, takhle bych to mohl měnit každej tejden:D:D A nebo mu udělám nějakej univerzální, třeba se Spolanou, ta mění jen barvu kouře z komína:D:D:D:D [upravil dne 22/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
Guest servisman Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 to má Pe.Tr tolik změn na oko pohledné ?? že to změní imič auta ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.