Cingo Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Mam problem s tym, že akonahle sa mi ohreje auto tak display sa stáva zle čitatelný. A teraz ked sa teploty začinaju poriadne zvyšovat, tak už nieje vydiet nič. Mam klasicky zakladny display SW 2.0 hdi 110 FAP 2004. Nema niekto nahodou dobru radu, pripadne skusenost s tymto problemom a ake vydavky mozem ocakavat??????? Citovat
omegaalfa Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 radu nemam, ale stejny problem..... Citovat
Solim1 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 V čom je nečitateľný. Nesvietia niektoré písmenká kompletne, (piktogramy), alebo nečitelný slabou intezitou svietenia oproti pozadiu? Citovat
xavier Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Je to výrobná vada, s tým sa nedá nič robiť, jedine komplet vymeniť celú kapličku za novú - cena cca 3000 CZK, alebo ju skúsiť pozháňať z vrakoviska - cenu neviem ani odhadnúť, len viem, že je to dosť lukratívny tovar. Možno by pomohlo priviesť do priestoru pod kapličku chladný vzduch z klímy aby chladil priestor pod kapličkou a display ( nemám však momentálne predstavu ako ), alebo namontovať nejaký mikro ventilátor z notebooku, avšak musí fúkať do priestoru medzi displayom a žiarovkami, aby ho ochladzoval. Samotný display bez elektroniky nieje možné zohnať a ak áno, určite bude problém ho na elektroniku napojiť, lebo prepájacia fólia je naňho a na dosku elektroniky \"lepená\". Ja som ponavrtával otvory v plastovom kryte čo drží dosku elektroniky a display ( nie kapličku ) kôli prúdeniu vzduchu, ale je to bez efektu. Citovat
dusans Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Jeden displej mám i s kapličkou.Jedná se o displej B s palubním počítačem z mojí P307.Cena je 1000,-Kč Citovat
xavier Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ešte ma napadla jedna myšlienka. Pod rádiom mám voľný odkladací priestor ( príprava na CD menič ) do ktorého by sa dal premiestiť display s elektronikou. Akurát to chce šikovné ruky a veľa trpezlivosti pri výrobe skoro profesionálneho krytu a predlžení napájacieho zvazku. Na tomto mieste by sa display nemal prehrievať, lebo nebude naňho priamo svieťiť slnko. Do prázdnej kapličky sa dá umiestniť trebárs zobrazovacia jednotka parkovacieho asistenta, alebo nejaká iná zobrazovacia elektronika, ktorej nevadí priame slnečné svetlo a teplo. Citovat
faget1 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: xavier Ešte ma napadla jedna myšlienka. Pod rádiom mám voľný odkladací priestor ( príprava na CD menič ) do ktorého by sa dal premiestiť display s elektronikou. Akurát to chce šikovné ruky a veľa trpezlivosti pri výrobe skoro profesionálneho krytu a predlžení napájacieho zvazku. Na tomto mieste by sa display nemal prehrievať, lebo nebude naňho priamo svieťiť slnko. Do prázdnej kapličky sa dá umiestniť trebárs zobrazovacia jednotka parkovacieho asistenta, alebo nejaká iná zobrazovacia elektronika, ktorej nevadí priame slnečné svetlo a teplo. dobrý napad alebo tam zabudovať navigaciu tiež by nebolo zle taku zmenu Citovat
tumma Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 to dusans, ještě máš ten display? možná bych měl zájem Citovat
zdemik Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Mám r.v.2005 a je to to samé.Když teplota klesne opět čítelné a už to neřeším:super Citovat
Matino Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 JA mam tiez ten isty problem skoda, ze na to nik neprisiel ako na to lebo, ma ide .... Zhanal som ten display na na ebay ale nic. Snad casom niekto na nieco pride. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Jediná možnost výměna. Už jsem jí u své 407 uskutečnil a je to super. Citovat
Kres Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Pro všechny co mají problém se špatnou čitelností multifunkčního displeje u 307. Zatím jsem v polovině výzkumu této závady podařilo se mi na moji 307 udělat to aby se zobrazované udaje při zvýšené teplotě neztrácely ale doprovázý to zase jiní jev mírného rozsvícení čar pod celým displejem. Bohužel můj výzkum na teto závadě byl přerušen nástupem chladného počasí. Nejde to totiž nijak jinak nasimulovat než zavřít to rozpáleného auta od slunce. Pokračovat budu z nástupem teplého počasí tedy až příští rok. Jinak podotýkám nic jednoduchého to zatím není a ještě nejsem u konce. Citovat
Cingo Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 Tak daj len nejakú indíciu o čom to je. Akým spôsobom si to riešil? Nech môžeme pridať nejaké super nápady:roker Citovat
shark734 Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 ja som tam dal namiesto tych ziaroviek biele LEDky, sice som ich musel trosku osmirglovat aby roprtylovali svetlo, ale ten displej je citatelnejsi aj pri rozpalenom aute Citovat
Guest r.kill Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 http://cartronix.co.uk/products.aspx 6 položka odspodu Citovat
307rg Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 dobré vedieť ale tá cena! to už by som ivestoval radšej do nového ako do repasu Citovat
shark734 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 ibaze ten displej by siel az od roku 2005 kde je uz can-can... Citovat
307rg Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Z technického pohľadu je podľa mňa táto porucha úplna banalita, tj nedokonalý kontakt medzi displejom a plošákom ktorý sa vplyvom tepla mení teda konštrukčná chyba. To že sa v každom aute nejaké chyby nájdu ešte chápem ale nechápem spôsob ako sa s tým pasuju u peugeota: najprv niečo po..ru a neskôr namiesto nápravy ešte na tom nepodarku roky zarábajú nekresťanské peniaze!!! a čím viacej pokazených, tým viacej zisku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.