Žampión Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Tak jsem se dneska ráno vracel domů z práce a koukám,celý levý bok mého Peugeotka je zelený jak brčál.Kouknul jsem se z blizka a co nevidím,auti ohozené trávou,dědek zase sekl křoviňákem a vůbec ho zřejmě nesralo,že tam stojí auta.Takové lidi patří zabít.Teď to jdu spláchnou vapkou a chraň bůh,(toho dědka),jestli je někde odštíplý lak:bachaBydlím od plotu kde sekl a kde parkuju asi 15 metrů,tak nechápu,včem je problém přijít a říct ať si přeparkuju. Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 jj tyhle strunovkare taky nemam rad, i kdyz jdu pesky a nekde s tim sekaji, prejdu radeji na druhy chodnik pokud je to mozny, ten bordel, kameny nebo stepy co kolem sebe rozmetaj jsou fakt nebezpecny, jednou jsem to chytil odletnutym kamenem do nohy a slo to az do krve Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Jj už to zase začíná, šílenci na traktůrcích a se strunovkama, bacha na ně, okolí je jim uplně šum a fuk. Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný [upravil dne 13/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
macik.83 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Jj, znamymu takhle rozbili sutrem okno. A to bydli ve druhem patre, dalsimu znamemu rozbili bocni okno, nastesti byl u toho, tak si to pekne nechal proplatit. Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Keby tu nebola tá fotka tak neverím že môže byť niekto taký ....(píp).... Citovat
Majar Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Keby tu nebola tá fotka tak neverím že môže byť niekto taký ....(píp).... Taky jsem myslel že přehánějí! Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: pastorek Keby tu nebola tá fotka tak neverím že môže byť niekto taký ....(píp).... Taky jsem myslel že přehánějí! To už hraničí s úmyselným poškodzovaním cudzej veci. Citovat
Žampión Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Tak dědek měl obrovské stěstí,na laku není nic,ale stejně mu vyčiním až ho potkám.Takhle to prostě dělat nejde.Stáčí že mám auto samej pyl. Citovat
Žampión Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný Tohle kdyby mi někdo udělal,tak ho pověsím za koule do průvanu. [upravil dne 13/5/08 Žampión] [upravil dne 13/5/08 Žampión] Citovat
@re Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jj už to zase začíná, šílenci na traktůrcích a se strunovkama, bacha na ně, okolí je jim uplně šum a fuk. Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný [upravil dne 13/5/08 Radek Hurvajz] Není dne, abych se nesetkal s lidskou blbostí... tohle je fakt děs.. nechápu proč jsou lidé tak bezohlední... Citovat
tanagy Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 To je ještě vpohodě U nás v práci se v zimě stalo to, že maník z firmy na údržbu silnic projel se sypačem a dodrbal lak asi šesti vozíkům co stáli na parkovišti u cesty Já sem tenden dojel asi o 10minut později než obvykle a to mi asi zachránilo lak na pravý straně auta. Minulej rok natíral soused - domovník - důchodce - pat a mat lavičku před barákem. Natíral tu lavku tak zuřivě, že se mu podařilo nahodil mi celej předek. Až po horní okraj čelního okna byly vidět miniaturní ďupky od barvy. No co byste mu řekli? Někeří jedinci maj prostě delší vedení, no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.