Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dneska ráno vracel domů z práce a koukám,celý levý bok mého Peugeotka je zelený jak brčál.Kouknul jsem se z blizka a co nevidím,auti ohozené trávou,dědek zase sekl křoviňákem a vůbec ho zřejmě nesralo,že tam stojí auta.Takové lidi patří zabít.Teď to jdu spláchnou vapkou a chraň bůh,(toho dědka),jestli je někde odštíplý lak:bachaBydlím od plotu kde sekl a kde parkuju asi 15 metrů,tak nechápu,včem je problém přijít a říct ať si přeparkuju.:xvul

Odesláno

jj tyhle strunovkare taky nemam rad, i kdyz jdu pesky a nekde s tim sekaji, prejdu radeji na druhy chodnik pokud je to mozny, ten bordel, kameny nebo stepy co kolem sebe rozmetaj jsou fakt nebezpecny, jednou jsem to chytil odletnutym kamenem do nohy a slo to az do krve

Odesláno

Jj už to zase začíná, šílenci na traktůrcích a se strunovkama, bacha na ně, okolí je jim uplně šum a fuk. :bojim

Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný:grr

[upravil dne 13/5/08 Radek Hurvajz]

post-0-14109600557217_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Keby tu nebola tá fotka tak neverím že môže byť niekto taký ....(píp)....

Taky jsem myslel že přehánějí!:roll
Odesláno
Původně zaslal: Majar

Původně zaslal: pastorek

Keby tu nebola tá fotka tak neverím že môže byť niekto taký ....(píp)....

Taky jsem myslel že přehánějí!:roll

To už hraničí s úmyselným poškodzovaním cudzej veci.

Odesláno

Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný

Tohle kdyby mi někdo udělal,tak ho pověsím za koule do průvanu.

[upravil dne 13/5/08 Žampión]

[upravil dne 13/5/08 Žampión]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jj už to zase začíná, šílenci na traktůrcích a se strunovkama, bacha na ně, okolí je jim uplně šum a fuk. :bojim

Takhle to bylo vloni, a věřim že letos to bude stejný:grr

[upravil dne 13/5/08 Radek Hurvajz]

Není dne, abych se nesetkal s lidskou blbostí... tohle je fakt děs.. nechápu proč jsou lidé tak bezohlední... :bojim:bacha

Odesláno

To je ještě vpohodě

U nás v práci se v zimě stalo to, že maník z firmy na údržbu silnic projel se sypačem a dodrbal lak asi šesti vozíkům co stáli na parkovišti u cesty :D

Já sem tenden dojel asi o 10minut později než obvykle a to mi asi zachránilo lak na pravý straně auta.

Minulej rok natíral soused - domovník - důchodce - pat a mat lavičku před barákem. Natíral tu lavku tak zuřivě, že se mu podařilo nahodil mi celej předek. Až po horní okraj čelního okna byly vidět miniaturní ďupky od barvy. No co byste mu řekli?

Někeří jedinci maj prostě delší vedení, no

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...