Medvěd Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Ono to skôr vyzerá, že si do mapy dali aj poľné cesty, aby tam aspoň nejaké boli No jistě, ty polní cesty jsou ty červené - tedy značené jako autem sjízdné. To co je bílé - tedy autem nesjízdné - není většinou ani pořádná polní cesta. A to co je červené tlusté - jako že silnice první třídy - tak tam je občas už i asfalt Dovolím si jen poopravit - silnice 1. třídy a silnice sjízdné autem jsou v mapě ŽLUTÉ, silnice sjízdné AREM a dodávkami pod Medvědovou navigací jsou BÍLÉ, ČERVENĚ jsou značeny cesty, které Oddie, Driver, Vix a spol. procházeli s velkou námahou pěšky. [upravil dne 13/5/2008 Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Aj, sorry, samozřejmě žluté, dělám u toho ještě něco jiného a píšu blbosti A vůbec, já ti dám s velkou námahou, nactiutrhačníku, takové pohodové procházky, a prej s velkou námahou Citovat
barenst Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Co jsem presedlal z 406 na C5 tak se hoodne zlepsili :D [upravil dne 15/5/08 barenst] Citovat
Freeman Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Tak to mas dobry. Me co jsem prodal 306ku a koupil 307ku (a to jeste na ALU kolech), tak nejak podelali D1ku .. Jsou tam useky, kde neni slyset v aute ani radio, jak to vsechno SKACE. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.