Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kohlla

Možná bude, možná nebude, ale myslim že nebude, protože se všichni shodnou na tom, že někde je to pěknej tankodrom:D

Tak co na tom chceš řešit? :D Všichni víme, že je to tankodrom a že by to chtělo zlepšit a nikdo ti neřekne nic jinýho. :) D1 opravit nejde, ta vyžaduje (podle mého) kompletní rebuild from scratch (což není úplně sranda), ostatní silnice taky, nejsou na to prachy, tak se vždycky po zimě díry zamáznou čerstvým asfaltem a je to. Toť stav českých silnic v kostce. :D

Odesláno

Jak kde. Dálnice nejezdím, a okresky ujdou. Třeba v poslední době mě ale zklamala Kolínská, směrem na Kolín jsou pěkný koleje...

Odesláno

Mizérie. Dokonce i silnice, co před pár lety byla zcela nová, je dnes samá díra. Já jen čekám, kdy mě flojdi chytnou za podezření z jízdy v opilosti, neboť musím neustále kličkovat.

Ale problém nejsou jen díry na silnicích, ale třeba i shrnutý asfalt u křižovatek, vymačkané koleje apod. Jo, holt kvalita něco stojí...

Odesláno

Hodně záleží, kde jezdíš. Za sebe musím říct, že jsem celkem spokojený hlavně od té doby, kdy u nás spravili ten šílený úsek s dírami a sesunutými krajnicemi... Jezdím cca stejné trasy takže vím, kde je jaká díra či propadlý kanál a bez problému se vyhnu. Taky už jsem se párkrát přistihl, že si cestu plánuji podle kvality silnice.. :D

Nejstrašnější silnice je asi D1. Tam to ale řeším tím, že nasadím rychlost a jedu v levém pruhu. Pravý je skutečně pro lidi, kteří mají sklony pro sebedestrukci. Pouze některé úseky se dají jezdit i v pravém...

Naprosto nejhorší nerovnost je shrnutá vozovka v zatáčce. Takhle jsem jednou málem vypadl ze zatáčky s peugeotem. Tlumiče už to nezvládaly a chvílema byly jednotlivá kole ve vzduchu... Dost nepříjemný.

[upravil dne 13.5.08 MPavel]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jak kde. Dálnice nejezdím, a okresky ujdou. Třeba v poslední době mě ale zklamala Kolínská, směrem na Kolín jsou pěkný koleje...

Koleje??? To je slabý slovo, když tam jedeš za deště, máš pocit, že to auto se tak nějak řídí samo:D:D Proto když jedu na Vysočinu volím raději Poděbradskou, ale naposledy byla svedena do jednoho pruhu, to byl taky zážitek a tam vždycky čekám, kdy mě něco upadne, páč to je jak když jedeš přes pražce:P Ono je fakt že tímhle směrem se moc vybírat nedá:(

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: kohlla

Možná bude, možná nebude, ale myslim že nebude, protože se všichni shodnou na tom, že někde je to pěknej tankodrom:D

Tak co na tom chceš řešit? :D Všichni víme, že je to tankodrom a že by to chtělo zlepšit a nikdo ti neřekne nic jinýho. :) D1 opravit nejde, ta vyžaduje (podle mého) kompletní rebuild from scratch (což není úplně sranda), ostatní silnice taky, nejsou na to prachy, tak se vždycky po zimě díry zamáznou čerstvým asfaltem a je to. Toť stav českých silnic v kostce. :D

No u nás nejen po zimě a kdo někdy jezdíte po staré teplické přes Postřižín směrem do Kralup nad vltavou a přilehlé okolí, dáte mi za pravdu, že tam se prostě osobákem pomalu jezdit nedá:bojim Díry že by si zlámal nohy i mamut:aut

Odesláno

Jeďte se na týden podívat do Rumunska

A GARANTUJU VÁM, ŽE ZMĚNÍTE NÁZOR

P.S.

Aby to nevypadalo, že jsem s našima silnicema spokojenej - to fakt nejsem, ale když se do něčeho XXX let neinvestuje, tak to prostě lepší nebude

ALE ABYCHOM V MAPÁCH MĚLI KOLONKU \"SILNICE NESJÍZDNÁ AUTEM\" (viz. http://www.banat.cz/images/mapy/mapa_druhe_vydani.jpg), tak daleko ještě nejsme.

[upravil dne 13/5/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

P.S.

Aby to nevypadalo, že jsem s našima silnicema spokojenej - to fakt nejsem, ale když se do něčeho XXX let neinvestuje, tak to prostě lepší nebude

ALE ABYCHOM V MAPÁCH MĚLI KOLONKU \"SILNICE NESJÍZDNÁ AUTEM\" (viz. http://www.banat.cz/images/mapy/mapa_druhe_vydani.jpg), tak daleko ještě nejsme.

... a aby po silnici označené jako nesjízdá autem beztak někdo prohnal hnedka tři dodávky, protože to je nejkratší cesta :)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

P.S.

Tak to je mazec... to vidím poprvé ...

Odesláno

rad bych auto snizil, ale kdyz se podivam na silnice, pak si predstavim tlumice a vesmes cely podvozek jak dopadne po snizeni, tak se mi chce brecet........... cesta nesjjizdna autem, ujezd - sibrina, pocernice -xaverov a mohl bych pokracovat do alelujaaaaaaaaa

Odesláno

Des bes, prijde mi nesmyslny platit dalnicni poplatky za stav nasich dalnic. Dyt to je drncobahn! Jel jste nekdo z Prahy do K. Varu? Sileny a to asi nema smysl mluvit o D1. Kdyz jsem ji jel prvne, tak jsem zastavil, ponevadz jsem si myslel, ze jsem nekde pichnul. Kazdopadne uz se moc tesim na rok 2015, to uz povede nova dalnice z Chebu az do Prahy:potlesk

Odesláno

Já nevím, na co si stěžujete. Alespoň, že je na čem jezdit. Pravda, D1 by mohla být v lepším stavu, ale alespoň, že je nějaká. Dovedete si předtavit provoz na silnicích mezi Brnem a Prahou (pardon, mezi Prahou a Brnem), kdyby D1 neexistovala?

Totéž se týká většiny dálnic a obchvatů měst a obcí. Raději obchvat s horší kvalitou silnice, než průjezd městem.

Odesláno

V Rumunsku se za veškeré silnice platí silniční daň (RO - VINETE) a je vyžadována i po turistech (hlavně při výjezdu ze země je často kontrolována)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ono to skôr vyzerá, že si do mapy dali aj poľné cesty, aby tam aspoň nejaké boli :D

No jistě, ty polní cesty jsou ty červené - tedy značené jako autem sjízdné. To co je bílé - tedy autem nesjízdné - není většinou ani pořádná polní cesta. A to co je červené tlusté - jako že silnice první třídy - tak tam je občas už i asfalt :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...