feshi Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 no zasa problem:) vcera klima isla pekne ale dnes sadnem do auta, zapnem klimu chvilku ide a potom sa vypne, neviem co stym je... mam automaticku klimu, skusal som mackat a/c, auto, vslico ale uz sa nezapne... ked na chvilu vypnem auto tak potom zasa chvilku ide a zasa sa vypne.... neviete co to je? zeby daky blby senzor? to zopnutie kompresora, to mam kde pocut? lebo ked sedim vnutri tak nepocujem skoro nic, len dake cvaknutie relatka ked zapnem a ked vypnem to a/c. ide to niekde zlava skoro pri skle. ajo plnene to bolo pred cca dvoma tyzdnami (ale nie mnou ale starym majitelom) a druhy rpoblem, ked zatiahnem rucnu pise mi palubny pc ze mam mam malo brzdovej kvapaliny, ale tej je tam dost, tiez neviete co stym? [upravil dne 12.5.2008 feshi] [upravil dne 12.5.2008 feshi] Citovat
feshi Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 tak a uz nejde vobec, kompresor sa zapol ale potom klima nesla vobec iba teply vzduch Citovat
loque Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Klíma - uniká chladivo, klasický problém, tiež ho momentálne riešim Tá ručka, to je jedna zo \"štandardných\" závad 406 - snímač pod ručnou brzdou štrajkuje, ja som to minulý rok opravoval, vyčistil som ho, išlo to OK asi 4 mesiace a teraz to zase štrajkuje, takže zase budem rozoberať stredový panel, uvidím čo sa s tým dá robiť ale tie ich predražené tlačítka kupovať nové určite nebudem Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Co má ruční brzda společného s brzdovou kapalinou ? Jak zní přesně to hlášení? Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Leo Co má ruční brzda společného s brzdovou kapalinou ? Jak zní přesně to hlášení? spolecne ma to, ze odejde spinac kontrolky rucni brzdy a pak to hlasi chybu Citovat
Nosyk Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 mam uplne ten samej problem, pri rucce to hlasi ze je tam malo oleje...... a pritom sem u rucni brzdy nedavno tahal za lanka.... tak ted vim, ze je to \"standartni zavada\".... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Nosyk Jestli ti při ručce hlásí málo OLEJE,tak se podívej na měrku Citovat
feshi Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 hlasi mi to: Break fluid level low. ono to hlasi dost divne, hned ako zatiahnem rucnu po chvilke sa to strati a hned znova objavi (nesvieti to nepretrzite) tu klimu som dnes strcil do klimaservisu tak uvidim co stym je Citovat
mitch.mb Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 co se tyce ty rucky mel sem to taky dela to spinac pod pod rucni brzdou taky sem ho vyndal prostrikal WDckem a mel sem asi pul roku klid ted mi to zase zaclo blbnout.. Jak jsem se dozvedel pezoti hlasej poruchy na zaklade dvou dratu kam se prirazuje odpor a kdyz je prechodak na tom spinaci tak to hlasi jinej odpor a jinou chybu.. Origo v peugeotu stoji novej spinac cca 200kc uvazuju ze az me to zacne srat tak ho dam novej... Citovat
Nosyk Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 jj, to je presne ono co to pise... jenom sem to spatne popsal..... brzdovy kapaliny mam dost, v tom to neni.... Citovat
Leo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb co se tyce ty rucky mel sem to taky dela to spinac pod pod rucni brzdou taky sem ho vyndal prostrikal WDckem a mel sem asi pul roku klid ted mi to zase zaclo blbnout.. Jak jsem se dozvedel pezoti hlasej poruchy na zaklade dvou dratu kam se prirazuje odpor a kdyz je prechodak na tom spinaci tak to hlasi jinej odpor a jinou chybu.. Origo v peugeotu stoji novej spinac cca 200kc uvazuju ze az me to zacne srat tak ho dam novej... Aha, tak to jsem nevěděl a zase jsem o něco chytřejší . To jsou věci ... Citovat
mitch.mb Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Jinak tady je moje tema kdyz jsem to tenkrat resil je to tam trochu vysvetleny :c) http://www.peugeot-club.com/topic/21662-brake-fluid-low-level/ Citovat
feshi Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 tak klima je spravena, bola to daka cievka ktora pritlaca spojku kompresora oprava 3400sk (sa mi zda dako vela ale co uz) a pri tej prilezitosti mi chlapik ukazal ze chladic klimy aj chladic turba (intercooler) su uplne spinave, zanesene a vela bordelu je tam.. celkom chapem ako sa to tam dostalo (cez prednu masku) ale ako to mam vycistit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.