Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: goldmen proč jsem si kupoval nové auto?????jj abych do něj investoval:D:D:D jasně ale záleží do čeho,vem kolik vydrží destičky či pneu záleží na stylu jízdy a pod.Měl jsem souseda kdy měnil destičky kotouče a pneu každým rokem:super protože jezdil s prominutím jako hova** tak jsem se ani nedivil Citovat
goldmen Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Zajímavé jak to zklouzlo na žárovky a pneumatiky a ostatní závady za desetitisíce jste asi přehlédli???:D:D.....já to chápu všechny vaše argumenty proti ale nezměním názor ,že u auta kde je najeto 35000je to moc......i na mě Citovat
MrVain Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Kupiť si new auto a najazdiť 7000km ročne nevýchadza lacnejšie taxik??? Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 jine zavady za desetitisice jsi nenapsal, to ze zreznul vejfuck, holt kdyz se malo jezdi, nebo jen kratke trasy, tak v nem kondenzuje voda a vejfuck vesele rezne, to se neda nic delat. Ono vzdy je horsi kdyz auto najede malo kilometru za rok ( v tvem pripade to vychazi na 7000rocne ,coz je opravdu jen takove courani se kolem komina baraku ) a vic toho prostoji v garazi nez kdyz najede treba 20 000 km za rok Na tuhle porci kilometru bych si rozhodne nekupoval nove auto. To same se zarovkama, kdyz se porad jen coura a rozsveci se a zhasinaji a rozsveci a zhasinaji, tak proste rychleji odejdou. Prepinac blikacu dejme tomu, ze muze byt spatna konstrukce, rozhodne bych ale nerekl ze to je pravidlem aby odchazel. Vadny chladic nevim co znamena ? ze se ucpal, nebo prorezl nebo co ? Citovat
lamancha Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 no snad bych jen doporučil se podívat na fóra škodovek, fordů atd. Třeba ti to zvedne náladu. Bez problému jsem taky nebyl - nerovnoměrně sjeté kotouče, setrvačník (teď už zase vrže), postrácené různé čudlíky (od plastu pod motorem až po kryt motoru), vibrace kol, tlučení od nápravy, nukazující displej, odešlo otevírání kufru, nefunkční osvětlení aut. klimy, žárovky tak nějak nepočítám, možná ještě něco, nicméně těch 128t. km mě vozil a vozí pohodlně, s ohromným prostorem, naložený jako stěhovák a tak kdybych šel do nového auta, tak bych si zase koupil auto pro lidi - Peugeota! Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 jeste prozrad kde jsi s tim jezdil ? mesto, vesnice, parkoval jsi v garazi ? byla ta garaz vetrana ? to vsechno ovlivnuje vydrz auta velkym zpusobem Citovat
goldmen Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Jo a stou porcí najetých kilometrů je to tak...mám služební auto a se svým jezdím jen o víkendu a to delší trasy .... Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 No nic, až vymyslíš auto, které vydrží 5 let bez investice typu výměna žárovky nebo sjeté pneu, zavolej mi, prosím, budu asi vážný zájemce - ALE NE, ŽE BUDE STÁT VÍC NEŽ 500 000 KČ, JU ???? Citovat
Peto670 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Mozes nam este definovat tie zavady za desattisice? zaujima mna to. diky:myslim Citovat
goldmen Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 na jiná fora se nemusím dívat stačí to porovnat s mým služebním autem se kterým najezdím 80 tisíc ročně Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: goldmen na jiná fora se nemusím dívat stačí to porovnat s mým služebním autem se kterým najezdím 80 tisíc ročně když nemusíš tak co děláš zde?? Citovat
Majar Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: goldmen na jiná fora se nemusím dívat stačí to porovnat s mým služebním autem se kterým najezdím 80 tisíc ročně Jaké je to auto? Citovat
goldmen Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Tak to vám bohužel neprozradím fandové Peugeotu:D Citovat
Majar Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: goldmen Tak to vám bohužel neprozradím fandové Peugeotu:D Asi to bude perpetum mobile?! Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: goldmen Tak to vám bohužel neprozradím fandové Peugeotu:D Tak si to nech pro sebe a nás tu neotravuj čili si nestěžuj:aut Citovat
MrVain Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 jednoducho odkup firemne a máš po problémoch:super Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 tipuju Fabija 1.2HTP nebo Roomster, pac sluzebni auto bude nejspis oktavka v tedeicku Tak hodne stesti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.