Přema Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Povinná výbava na svém místě i u 407.........:D:D:D:D:D:D:D:bacha Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Paráda. a jak to tam drží??? Háčky ze suchého zipu nalepené na pálce......chloupky už jsou na tapecu.... Citovat
Stifler Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Přema Háčky ze suchého zipu nalepené na pálce......chloupky už jsou na tapecu.... Tak to je dobrý takhle to na tý fotce vypadá, že to tam drží samo Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 šikovnej ! ještě LCD a seš jako doma :potlesk:potlesk Citovat
Guest servisman Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 pěkný pomalu jako ve staré 406 budeš tam míti něco navíc oproti 406 ?? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Tak Přemo, suchý zip drží? myslím, že jsme to vymysleli dobře Citovat
buml Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 sem si rikal, jestli bude vybava nebo ne, takhle je to vporadku:super Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 . . . . ta jistota, když otevírám ww stránky klubu a vím, že některé věci se prostě nemění . . . . Citovat
Netopýrka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 ....já jsem jen zvědavá, až jednoho dne sucháč povolí, až poleze Přema do kufru a ta pálka ho vezme hezky zezadu po palici, jestli třeba nezmění názor.... Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: DD ... co si tim kompenzujes, Premo? Nevím co tím myslíš a já jsi nic nekompenzuji.......nemám proč....vždycky jsem ji vozil a ta pálka tady na foru patří prostě ke mě s tím už nic neudělám na to už je pozdě....... Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: minimaxa Tak Přemo, suchý zip drží? myslím, že jsme to vymysleli dobře Jo jo dobře jsi to vymyslel......:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Netopýrka ....já jsem jen zvědavá, až jednoho dne sucháč povolí, až poleze Přema do kufru a ta pálka ho vezme hezky zezadu po palici, jestli třeba nezmění názor.... Možná se mi potom rozsvítí v makovici.....:D:D:D:D Citovat
dzavel Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: DD ... co si tim kompenzujes, Premo? Nevím co tím myslíš a já jsi nic nekompenzuji.......nemám proč....vždycky jsem ji vozil a ta pálka tady na foru patří prostě ke mě s tím už nic neudělám na to už je pozdě....... Inu je to celkem neobvyklé. Jen symbol? Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: dzavel Původně zaslal: Přema Původně zaslal: DD ... co si tim kompenzujes, Premo? Nevím co tím myslíš a já jsi nic nekompenzuji.......nemám proč....vždycky jsem ji vozil a ta pálka tady na foru patří prostě ke mě s tím už nic neudělám na to už je pozdě....... Inu je to celkem neobvyklé. Jen symbol? Nevím co je na tom neobvyklého.....?????? Citovat
dzavel Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Pálku si každej nevozí jako povinnou výbavu:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.