Béďa Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jedete nekdo 17tyho kvetna do Brna?? http://www.klubsportovnichaut.cz/akce/pozvanka_17_5_2008_brno/index.php Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Béďa Jedete nekdo 17tyho kvetna do Brna?? http://www.klubsportovnichaut.cz/akce/pozvanka_17_5_2008_brno/index.php Do Brna jedu, ale teď 11. vezu přítulu na přijímačky, auta by byly asi lepší Citovat
Béďa Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 no, to by si tam musel nejakou chvilu prenocovat.. ale auta urcite lepsi jak skola.. Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jak jsem koukal na stránky a viděl Ford GT, tak bych spal i venku snad Citovat
MirasCC Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Chjo, to na to by zas padla jedna nádrž Už nad tím nějakej čas vcelku vážně přemejšlím, plány na víkend zatím žádný, ... Takže jo, je vcelku pravděpodobný že bych se ukázal. Jel by ještě někdo z Prahy? Že bysme se případně nějak sesedli do aut a ušetřili za palivo? Citovat
Aluška Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Zrovna bychom mohli být v Brně, tak bychom s Davem_k mohli kouknout, vypadá to zajímavě . Citovat
Béďa Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 MirasCC: jak jsem videl ted na Seci tve vejletnicke choutky tak by to nemel byt problem ne?? Aluška: ze by jsme dali nejaky mensi peugeot sraz??.. Citovat
Lentilka Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 no kdyby byl malej peugeot sraz tak bych jel taky:D Citovat
MirasCC Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Béďa MirasCC: jak jsem videl ted na Seci tve vejletnicke choutky tak by to nemel byt problem ne?? Ani mi nemluv, na Seč padly dvě nádrže Se projedu rád, ne že ne, ale dálnice je vopruz. Silničky v okolí Seče se mi právě velmi líbily, v Práglu tohohle moc neužiju... Citovat
Trundik Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Nevím, jestli pojedu do Brna. Ale na tu akci bych se podíval rád. Citovat
Béďa Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 MirasCC: no tak to si teda jezdil jak drak.. Trundik: no nekdo tam dojede na kole, nebo peskobusem ale nekdo tam musi proste dojet autem noo.. Citovat
AKCZ Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Nerikam ze by me to nezajimalo... nechces se pro me Bedo stavit az pojedes?? Citovat
MPavel Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Taky o tom dost vážně přemýšlím, že se zajedu podívat vlastně asi pojedu určitě, protože nemam nic v plánu. Budu mít poloprázdný auto tak jestli někdo bude chtít může jet se mnou. PS: Doufám, že tam bude Veyron. :mrk Citovat
MirasCC Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 MPavel: Přes Jesenici bych projížděl, tak bysme se mohli naskládat do jednoho auta, ať ušetříme za cestu. Ještě uvidíme jestli se někdo nepřidá, ale zatím to vypadá že bysme z Prahy jeli sami dva Citovat
.mycTD Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 na akci budu, ale ramci jine znacky teda:roll Citovat
Fusion Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Podívám se, doufám že počasí bude souhlasit. Citovat
kohlla Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 já bych se eventuelně přidal k někomu do auta, akce zní zajímavě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.