Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo si počká, ten se dočká...

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsem poslední měsíc od rána do večera koukal po netu na nějaké ty letní pneu, radil se s lidmi na fóru i mimo něj o rozměrech, značkách a přiměřeném % sjetí jen kvůli tomu, že origo rozměr na P407 215/55 R17 se mi zdál zatraceně drahej (4 pneu kolem 20t)... Měl jsem několik nabídek, ale pořád mě odrazovalo to, že to není rozměr dle TP, ikdyž vím, že se na to nehraje - hold jsem asi puntičkář. Naštěstí se na mě po tak dlouhém a únavném pátrání usmálo štěstíčko a včera jsem udělal businness s pánem, který mi v tomto rozměru nabídl úplně nové Pirelli P7 za 8.000,-...

Asi na tom rčení něco bude ;)

Odesláno
Původně zaslal: faget1

tak to teda poteši potom a načo ešte riešit či to bola čorka ved ti to može byt jedno za take peniaze nech je to čo chce hlavne ýe to jede :D:D:D:potlesk

Přesně tak, je to úplně a naprosto jedno :super

Odesláno

Já sem si objednal kvůli zkoušce rozměru a drhnutí 2 pneu za 400/ks a přišli mě 2 perfektní Yokohamy 225/40/18, na kterých odjedu minimálně celý tohle léto. Největší haluz je, že sem objednal jen podle rozměru ale došly ty samý Yokohamy, který mám na předek za 1500/ks 225/35/18. 20 tisíc bych za ně nedal ani prd...

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Jj, díky všem... Tento týden by mi měli do peugeotu dorazit alu kola, tak to hned nazuji a potom poreferuji, jak jsem s nimi spoky ;)

Nakoľko ťa vyšli tie 17\'\' origo peugeot - tuším si mal nejakú zľavu?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem si objednal kvůli zkoušce rozměru a drhnutí 2 pneu za 400/ks a přišli mě 2 perfektní Yokohamy 225/40/18, na kterých odjedu minimálně celý tohle léto. Největší haluz je, že sem objednal jen podle rozměru ale došly ty samý Yokohamy, který mám na předek za 1500/ks 225/35/18. 20 tisíc bych za ně nedal ani prd...

Tomu říkám bezva obchod. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...