Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A kdyý jsem tak v tom psaní tak zvladnu ještě jeden dotaz, teda dva.

Mám na autě takové docela velké střešní okno a už někdo z něho vyndal tu těsnící gumu a oblepil to silikonem na tvrdo, ale teklo mi tam tak jsem vcera to objel silikonem jeste jednou a budu doufat, a chci se zeptat zda nevíte někdo kde sehnat. A potom mám tažné na autě ,ale není v techničáku a nevím jak ho rozumně zlegalizovat

Odesláno

Šoupací střešní okno na 205/309 (šíbr) tu mám. Tam jsou důležité dvě věci: 1. těsnící guma a podtlakové ovládání; 2. odtokové kanálky (v rozích okna).

Legalizace tažného: zeptej se na příslušném úřadě. Možná to zapíšou jen tak, možná budou chtít doklad o montáži či typový list.

Odesláno

Připojím se k dotazu ohledně tažného zařízení: kde a jak je to vlastně zapsané?

Já mám dovezené auto zvenku, tady první majitel, takže nový TP a v něm je zapsaná max. hmotnost, povolená na tažném zařízení (nevím přesně, jak se ta kolonka jmenuje). Je to to pravé nebo ještě někde jinde?

Odesláno

oddie: ohledně toho podtlakového ovládání, mám tam ten šoupací šíbr, ale ten podtlak nejede.

jak to zprovozním? stačí když se jenom napíchnu na podtlakovou hadici z vývěvy?

a kudy vede ta hadička do střechy?

Odesláno

Hadička do střechy vede pravým sloupkem střechy, a vpravo pod oknem, vedle otvoru nasávání vzduchu do kabiny, je černá plastová krabice - zásobník podtlaku pro šíbr. Jeden vývod z té krabice vede nahoru k šíbru, druhý se zapojí k té vývěvě od brzd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...