Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jedno lehce smutnější oznámení..

Recommended Posts

Odesláno

V pátek 2.5. 2008 jsem prodal svou 205 1,9D s 88 430km.....a na sraz jsem v sobotu ráno dorazil již 306tou XTDT..

Přišla dobrá nabídka, tak jsem ji vyměnil, ačkoli byla naprosto v cajku a ve stavu, kterému mnozí ani nevěřili, dokud se nepřesvědčili na vlastní oči... Ale to je život a život je změna, stejně jako šel pryč Neonův ropis, nebo 205 Janči205....

Ale přece, je tu malá naděje, že ji na nějakém srazu ještě uvidíme, nová majitelka se do ní naprosto zamilovala a věřím, že ji nezničí (když si s autem i povídá..).

Když do ní v pátek navečer se svým přítelem nastoupila a odjížděla, byl jsem z toho úplně na měko a slza ukápla...měl jsem ji rád a ať už budu jezdit čímkoli, na 205 nedám nikdy dopustit. Bylo to auto, které mne nikdy nezklamalo a nikdy mne nikde nenechalo stát, jestli do té doby v mém životě nebylo nic alespoň 99%, tak 205 jí byla. Možná si ji za pár let odkoupím zpět a udělám si z ní veterána...kdo ví, ale to už bude jiný příběh..

[upravil dne 6/5/08 jarajarda]

post-0-14109600437_thumb.jpg

Odesláno

Z 205ky do 306ky?Hm,hm,lvíček jako lvíček,akorát je trošku mladší,ne?A jak se jede?Dobrý?A co fotečky?Bude taky něco?Sem snima ať se taky kochnu.Tak ať slouží a hodně šťsných km

:super:potlesk:):papa

A nebuť smutnej,306ka je taky hezká:);):super

[upravil dne 6.5.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Z 205ky do 306ky?Hm,hm,lvíček jako lvíček,akorát je trošku mladší,ne?A jak se jede?Dobrý?A co fotečky?Bude taky něco?Sem snima ať se taky kochnu.Tak ať slouží a hodně šťsných km

:super:potlesk:):papa

A nebuť smutnej,306ka je taky hezká:);):super

[upravil dne 6.5.2008 vendi.stejskal]

Fota 306 budou, až budu zdravej, přivezl jsem si ze Seče nachlazení jako suvenýr...... Pak bude i novej podpis a avatar....

Odesláno

Jardo, tvoje 205 byla opravdu v luxusním stavu, doufejme že to nová majitelka dokáže ocenit!

Ke 306 gratulace, viděl sem jí teda jen z vlaku, ale beztak sis vybral dobře. Tak ať slouží! ;)

Odesláno

Jardo, napsal jsi to opravdu krásně a vim, jak se teď cejtíš. Viděl jsem tvou 205ku naživo na Libereckym srazu a musim uznat, že to byla opravdu velice luxusní a srdcová záležitost - prostě radost pohledět. Ale vždycky se stane, že něco odejde a příjde zase něco jiného a přeci - krásný vzpomínky navždy zůstanou. Takovejmhle věcem se dá těžko zabránit, je to život. Doufám, že budeš s 306kou alespoň tak spokojený jako s teď již bývalou 205kou, že se o ni budeš starat se stejnou láskou, budeš tomu poskytovat tu nejlepší péči a na tom autě to pak určitě bude vidět, jako na 205ce. ;)

Odesláno

Tak at novému majiteli slouží jako doposud Tobě.

Docela čumím,že jsi jí prodal:o.To bylo samé leštění,focení a najednou je fuč.

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství :mrk

No, přesvědčila mne cenovka 50 000Kč na zimákách....

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Tak at novému majiteli slouží jako doposud Tobě.

Docela čumím,že jsi jí prodal:o.To bylo samé leštění,focení a najednou je fuč.

306 se bude taky vymlsávat, ale nejdřív ji musím rozleštit, až budu zdravej, protože má nějaký kosmetický nedostatky, ale to už se pořeší během provozu:)

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství :mrk

no tak to je bez komentáře :super

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

no tak to je bez komentáře :super

Právě, auto sice vyšlo na víc, ale co už..

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

bude to HDicko?

A co se tyka me, tak mi prijde ze ta jeho 306ka jezdi lip nez 207ma :bacha:bacha

Nene, DT, z HDI se vyklubala 1.6 a z Rolland Garos je Saint Tropez.....

:D:D:D No a to to jde ještě příští týden na seřízení, budou se dělat vstřiky, upravovat a snad se podaří dostat největší krouťák k nižším otáčkám:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...