jarajarda Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 V pátek 2.5. 2008 jsem prodal svou 205 1,9D s 88 430km.....a na sraz jsem v sobotu ráno dorazil již 306tou XTDT.. Přišla dobrá nabídka, tak jsem ji vyměnil, ačkoli byla naprosto v cajku a ve stavu, kterému mnozí ani nevěřili, dokud se nepřesvědčili na vlastní oči... Ale to je život a život je změna, stejně jako šel pryč Neonův ropis, nebo 205 Janči205.... Ale přece, je tu malá naděje, že ji na nějakém srazu ještě uvidíme, nová majitelka se do ní naprosto zamilovala a věřím, že ji nezničí (když si s autem i povídá..). Když do ní v pátek navečer se svým přítelem nastoupila a odjížděla, byl jsem z toho úplně na měko a slza ukápla...měl jsem ji rád a ať už budu jezdit čímkoli, na 205 nedám nikdy dopustit. Bylo to auto, které mne nikdy nezklamalo a nikdy mne nikde nenechalo stát, jestli do té doby v mém životě nebylo nic alespoň 99%, tak 205 jí byla. Možná si ji za pár let odkoupím zpět a udělám si z ní veterána...kdo ví, ale to už bude jiný příběh.. [upravil dne 6/5/08 jarajarda] Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Z 205ky do 306ky?Hm,hm,lvíček jako lvíček,akorát je trošku mladší,ne?A jak se jede?Dobrý?A co fotečky?Bude taky něco?Sem snima ať se taky kochnu.Tak ať slouží a hodně šťsných km :potlesk:) A nebuť smutnej,306ka je taky hezká [upravil dne 6.5.2008 vendi.stejskal] Citovat
jarajarda Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Z 205ky do 306ky?Hm,hm,lvíček jako lvíček,akorát je trošku mladší,ne?A jak se jede?Dobrý?A co fotečky?Bude taky něco?Sem snima ať se taky kochnu.Tak ať slouží a hodně šťsných km :potlesk:) A nebuť smutnej,306ka je taky hezká [upravil dne 6.5.2008 vendi.stejskal] Fota 306 budou, až budu zdravej, přivezl jsem si ze Seče nachlazení jako suvenýr...... Pak bude i novej podpis a avatar.... Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak tomu rozumím, taky beru auta jako kus života. Do 100 000 km to je ještě děcko, tak přes 200 000 km už se s nimi dá jezdit a kolem 500 už zasluhují úctu. Citovat
MirasCC Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jardo, tvoje 205 byla opravdu v luxusním stavu, doufejme že to nová majitelka dokáže ocenit! Ke 306 gratulace, viděl sem jí teda jen z vlaku, ale beztak sis vybral dobře. Tak ať slouží! Citovat
Stifler Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jardo, napsal jsi to opravdu krásně a vim, jak se teď cejtíš. Viděl jsem tvou 205ku naživo na Libereckym srazu a musim uznat, že to byla opravdu velice luxusní a srdcová záležitost - prostě radost pohledět. Ale vždycky se stane, že něco odejde a příjde zase něco jiného a přeci - krásný vzpomínky navždy zůstanou. Takovejmhle věcem se dá těžko zabránit, je to život. Doufám, že budeš s 306kou alespoň tak spokojený jako s teď již bývalou 205kou, že se o ni budeš starat se stejnou láskou, budeš tomu poskytovat tu nejlepší péči a na tom autě to pak určitě bude vidět, jako na 205ce. Citovat
macik.83 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Vim jak se citis, kdyz jsem se zbavoval Calibry, taky jsem stal na ulici jeste dlouho potom, co si ji novej majitel odvezl:( Citovat
adraj Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Tak at novému majiteli slouží jako doposud Tobě. Docela čumím,že jsi jí prodal:o.To bylo samé leštění,focení a najednou je fuč. Citovat
vinorak Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: vinorak no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství No, přesvědčila mne cenovka 50 000Kč na zimákách.... Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: adraj Tak at novému majiteli slouží jako doposud Tobě. Docela čumím,že jsi jí prodal:o.To bylo samé leštění,focení a najednou je fuč. 306 se bude taky vymlsávat, ale nejdřív ji musím rozleštit, až budu zdravej, protože má nějaký kosmetický nedostatky, ale to už se pořeší během provozu:) Citovat
vinorak Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: vinorak no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství No, přesvědčila mne cenovka 50 000Kč na zimákách.... no tak to je bez komentáře Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: vinorak no tak si přece jenom prodal:bacha:D no a za kolik si jí střelil teda jestli to neni tajemství No, přesvědčila mne cenovka 50 000Kč na zimákách.... no tak to je bez komentáře Právě, auto sice vyšlo na víc, ale co už.. Citovat
Marlin Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 bude to HDicko? A co se tyka me, tak mi prijde ze ta jeho 306ka jezdi lip nez 207ma :bacha Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Marlin bude to HDicko? A co se tyka me, tak mi prijde ze ta jeho 306ka jezdi lip nez 207ma :bacha Nene, DT, z HDI se vyklubala 1.6 a z Rolland Garos je Saint Tropez..... :D:D No a to to jde ještě příští týden na seřízení, budou se dělat vstřiky, upravovat a snad se podaří dostat největší krouťák k nižším otáčkám:) Citovat
Marlin Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 no, stane se no, treba tam uz ma 1.6 HDi Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Marlin no, stane se no, treba tam uz ma 1.6 HDi No ale to už víme, že tak dobře nejede:D:D:D:D Citovat
Meldik Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 205ku jsem dneska videl v Jetedsky ulici na parkovisti.....hned me bouchla pres oci Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: meldal 205ku jsem dneska videl v Jetedsky ulici na parkovisti.....hned me bouchla pres oci U Horizontu, ne? Citovat
Meldik Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Na tom malym parkovistatku...cca pro 15 aut....pod Horizontem.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.