Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau Panové.Mam dotaz ohledně bouchání v motoru.

Včera jsme jeli do zoo cesta tam bez problému ,ale nazpátek po dálnici jsem jel kolem 120-140 a když jsem přidal plyn začínalo klepání spíše na levo v motoru ..tak sem polevil a nic když jsem zase přidal plyn tak zase klepání tak sem zpomalil na 80 dal jsem čtyřku a přidal jsem plyn a zase to klepalo.Ve městě kde jedu pomalu to nic nedělá ani na trojku když ji vytočim pořádně.Prostě jenom na 4 a 5 a když jenom přídám plyn.Je to takové ostré klepání.ani pan Kamarád který opravuje to nevěděl takže docela bezdradnost.:myslim

Tak sand mi někdo poradí .předem díky za odpovědi;)

Odesláno
Původně zaslal: habada

právě ,že ne když stojim tak nic.jenom při rychlosti nad 80 při 4 a 5 stupni :(

Tak to asi neklepe motor,ten by klepal imrvére.....

Odesláno

neklepe na místě jenom když dám čtyřku a pětku a plný plyn tak slyším takový bouchání v motoru nebo pod motorem.

V zatáčkách sedí - poloosa je ok na tu jsme koukali.

jediný co mě napadá je ta převodovka.:(Vím ,že budu měnit brzy spojku protože,se už palí a pořád cváká po zařezení(po vymačknutí pedálu)

nic jiného mě nenapadá:ticho

Odesláno

Máš li spojku \"KO\" tak paradoxně největší síly musí přenášet právě při 4. nebo 5. stupni a pokud už nemá dost obložení a pružiny ochablé, může sem tam proklouznout(proto ty rázy). Doporučuji vyměnit komplet spojku i s vysouvacím ložiskem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...