habada Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Čau Panové.Mam dotaz ohledně bouchání v motoru. Včera jsme jeli do zoo cesta tam bez problému ,ale nazpátek po dálnici jsem jel kolem 120-140 a když jsem přidal plyn začínalo klepání spíše na levo v motoru ..tak sem polevil a nic když jsem zase přidal plyn tak zase klepání tak sem zpomalil na 80 dal jsem čtyřku a přidal jsem plyn a zase to klepalo.Ve městě kde jedu pomalu to nic nedělá ani na trojku když ji vytočim pořádně.Prostě jenom na 4 a 5 a když jenom přídám plyn.Je to takové ostré klepání.ani pan Kamarád který opravuje to nevěděl takže docela bezdradnost. Tak sand mi někdo poradí .předem díky za odpovědi;) Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Volnější na klice.... S velkou pravděpodobností.... Citovat
habada Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Ok díky ještě počkám na další odpovědi a vrhnu se na to Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Jestli to klepe i když stojíš a po přidání plynu se klepání zrychluje--přidávám se k Hafity Citovat
habada Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 právě ,že ne když stojim tak nic.jenom při rychlosti nad 80 při 4 a 5 stupni Citovat
sana Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 a v rozsahu otacok na 1,2,3 nic neklepe? nemas nieco s prevodovkou Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: habada právě ,že ne když stojim tak nic.jenom při rychlosti nad 80 při 4 a 5 stupni Tak to asi neklepe motor,ten by klepal imrvére..... Citovat
habada Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 neklepe na místě jenom když dám čtyřku a pětku a plný plyn tak slyším takový bouchání v motoru nebo pod motorem. V zatáčkách sedí - poloosa je ok na tu jsme koukali. jediný co mě napadá je ta převodovka.:(Vím ,že budu měnit brzy spojku protože,se už palí a pořád cváká po zařezení(po vymačknutí pedálu) nic jiného mě nenapadá Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ano,taky si myslím,že to bude za motorem,tzn.--spojka,převodovka Citovat
PeterG Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 mam 1.6 benzin. 1998. ak by si potreboval motor, pripadne ti z neho pasuju diely co potrebujes, su k mání. Citovat
Marselino Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Máš li spojku \"KO\" tak paradoxně největší síly musí přenášet právě při 4. nebo 5. stupni a pokud už nemá dost obložení a pružiny ochablé, může sem tam proklouznout(proto ty rázy). Doporučuji vyměnit komplet spojku i s vysouvacím ložiskem. Citovat
habada Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Ok spojku udělám určo celou a uvidíme jestli bude ok.Stejně vyndáme i převodovku takže to zkntrolujem jedním rázem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.